Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 440.

• RE:

AlexanderK - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “Τους αισθητήρες λογικά θα τους δει αμέσως χωρίς νέο σετάρισμα. Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει πολύ συχνά. Δεν έχει κάνει initialize σωστά. Πάτησες μια φορά το πλήκτρο στο gateway για να δεις αν κάνει τίποτα? Ξαναπροσπαθησε από την αρχή τη σύνδεση. Επίσης δεν μπορώ να ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τις νέες εκδόσεις της εφαρμογής. Ναι μεν δουλεύει με την τωρινή έκδοση αλλά δεν ξέρω αν γίνεται σωστά το st up. Μπορείς να δοκιμάσεις παλιότερη έκδοση που είχε τον άλλο τρόπο προσθ…

• Τι κάνουμε εδώ;8f6b14184e042c6fd1742efeb71719e6.jpg Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Ενώ συνδέθηκε Σιγκαπούρη δεν μου ανοίγει το μενού της Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “Παράθεση από AlexanderK: “θα μπορέσεις να μας βοηθήσεις να σετάρουμε το gateway? μία δοκιμή που έκανα χθες στα γρήγορα, όταν πήγαινα να την συνδέσω με σερβερ σιγκαπούρη απλά δεν την έβρισκε ποτέ το κινητό. όταν έβαζα κίνα όλα μια χαρά ” Ας προσπαθήσω λοιπόν. Η φιλοσοφία είναι απλή. Για κάποιο λόγο για τον οποίο δεν ξέρω πως γίνεται, μπορούμε να "μπερδέψουμε" το Mi Home και ενώ είμαστε στο Singapore server αυτό να βλέπει τις διαθέσιμες συσκευές που είναι στον server της Κίν…

• Σε ποιο σέρβερ έχεις το mi home? Σου έχω στείλει pm Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE: RE:

AlexanderK - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από bandit: “Παράθεση από AlexanderK: “ αν σε 2 βδομάδες δεν λυθεί το θέμα που έχω με τα notifications στο mi home...θα πάρει πόδι....” Εμένα μου δουλεύουν άψογα παντός μήπως δεν έχεις δώσει κάπου δικαιώματα ??? Η κάμερα μου σπάει τα νεύρα όλη μέρα τώρα που είναι τα παιδιά σπίτι το πρωί Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι έκδοση λογισμικού εσείς; Σέρβερ; Δώσε λεπτομέρειες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Κατάφερα και πήγα από global beta 8.7.12 σε 9.5.19.0 με την χρήση του updater του κινητού. Να τονίσω ότι είμαι με κλειδωμένο bootloader νομίζω ότι με stable είναι ένα κλικ πιο γρήγορο από ότι με beta...ίσως είναι και η ιδέα μου...πάντως αν σε 2 βδομάδες δεν λυθεί το θέμα που έχω με τα notifications στο mi home...θα πάρει πόδι....

• Δουλεύει κανονικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• θα μπορέσεις να μας βοηθήσεις να σετάρουμε το gateway? μία δοκιμή που έκανα χθες στα γρήγορα, όταν πήγαινα να την συνδέσω με σερβερ σιγκαπούρη απλά δεν την έβρισκε ποτέ το κινητό. όταν έβαζα κίνα όλα μια χαρά

• Νομίζω έχει κάποιο θέμα και θέλει να το στείλει για εγγύηση Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• ξέρετε τι ώρα σκάνε συνήθως οι αναβαθμίσεις σε global beta?

• RE:

AlexanderK - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από dtsilog: “@AlexanderK με ξεκλείδωτο bootloader;” Όχι με κλειδωμένο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• fastboot global 9.5.19.0 whyred_global_images_V9.5.19.0.OEIMIFA_20180706.0000.00_8.1_global_26115bcec2.tgz

• Με ποια έκδοση λογισμικού; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Δοκίμασα από global beta σε stable και έφαγα πόρτα ότι είναι κλειδωμένο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Ερώτηση... Αν το κινητό δεν ξεκλειδωθεί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω miflash? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “το δικό μου έχει κολλήσει στην 154 γιατί με το κόλπο της Σιγκαπούρης δεν αναβαθμίζεται. Πρέπει να πάρω τη μεγάλη απόφαση να το γυρίσω στην Κίνα να κάνει τις αναβαθμίσεις και μετά πάλι πίσω με το φόβο να μην ξανασυνδεθεί βέβαια” Πως το σεταρες Σιγκαπούρη; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Αφού θα περιμένεις 2 βδομάδες για να ξεκλειδώσεις... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από AlexanderK: “Ποια είναι η νέα; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” για beta της xiaomi λέω που δεν βγαίνει για κατέβασμα (είναι για τους beta tester μόνο) την πέμπτη/παρασκευή θα βγει άλλη (λογικά) beta για όλους τι ημερομηνία έχουμε σήμερα , ε αυτή είναι :)” Έχει κάτι αξιόλογο; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “εγώ έκανα το λάθος να μπω στο qq της beta και όσες φορές μπαίνω η αλήθεια είναι μου έρχεται πονοκέφαλος πρέπει να κάνουν επιτέλους έναν διαχωρισμό global σε india / rest of world :))) τεσπα , βγήκε νέα σήμερα άντε να δούμε τι θα χαλάσουν πάλι” Ποια είναι η νέα; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk