MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
το δικό μου έχει κολλήσει στην 154 γιατί με το κόλπο της Σιγκαπούρης δεν αναβαθμίζεται. Πρέπει να πάρω τη μεγάλη απόφαση να το γυρίσω στην Κίνα να κάνει τις αναβαθμίσεις και μετά πάλι πίσω με το φόβο να μην ξανασυνδεθεί βέβαια
-
Ο/H psybill έγραψε:
το δικό μου έχει κολλήσει στην 154 γιατί με το κόλπο της Σιγκαπούρης δεν αναβαθμίζεται. Πρέπει να πάρω τη μεγάλη απόφαση να το γυρίσω στην Κίνα να κάνει τις αναβαθμίσεις και μετά πάλι πίσω με το φόβο να μην ξανασυνδεθεί βέβαια
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Μεγάλη ιστορία στην οποία έχουμε αναφερθεί (ίσως όχι με λεπτομέρειες) και σε αυτό το θέμα λίγο παλιότερα.
Mi gateway on Singapore server - Third Party Integration - Yeelight Forum
Διάβασε αν μπορείς στο παραπάνω link και ψάξε για μηνύματα του stormdreamer και δικά μου (psybill) και θα καταλάβεις. Αν έχεις απορίες ξαναρώτησε εδώ και όταν βρω χρόνο θα απαντήσω κάπως πιο αναλυτικά -
Παιδιά φτιάχνω ένα σενάριο μου δουλεύει κανα 2 φορές και μετά τίποτα .
Πχ με ένα κλικ το κουμπάκι να στέλνει ειδοποίηση και να ενεργοποιεί τον αισθητήρα κίνησης και με παρατεταμένο κλικ να το απενεργοποιεί .
Αυτά παίζουν 1,2 φορές και μετά μου δείχνει στο log μόνο ότι γίνεται single click πχ η το αντίστοιχο για το long Click.
Κάνω κάτι λάθος η έχει θέματα η εφαρμογή ; -
-
Ο/H psybill έγραψε:
Μεγάλη ιστορία στην οποία έχουμε αναφερθεί (ίσως όχι με λεπτομέρειες) και σε αυτό το θέμα λίγο παλιότερα.
Mi gateway on Singapore server - Third Party Integration - Yeelight Forum
Διάβασε αν μπορείς στο παραπάνω link και ψάξε για μηνύματα του stormdreamer και δικά μου (psybill) και θα καταλάβεις. Αν έχεις απορίες ξαναρώτησε εδώ και όταν βρω χρόνο θα απαντήσω κάπως πιο αναλυτικά
και σε μένα αλλά και στου AlexanderK το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνουμε ειδοποιησεις στις συγκεκριμενες συσκευες, ,ενω αλλες συσκευες στο ιδιο σπιτι δεχονται κανονικα ειδοποιησεις
υπαρχει τροπος να συνδεθω με σιγκαπουρη και να τσεκαρω αν απο εκεινο τον σερβερ παιρνω push notifications ( με καποιο σεναριο απο τοmihome πχ) ,χωρις να κανω την διαδικασια να συνδεσω gateway κλπ ,…… γιατι αν συνδεθω και δεν παιρνω ειδοποιησεις .....αυτο το εχω ηδη...
Ευχαριστω -
Μόνο αν έχετε καμία συσκευή που να μην χρειάζεται gateway, όπως για παράδειγμα οι κάμερες. Δεν λειτουργούν βέβαια όλες στον Singapore server. Η mijia 1080 και 360 720p λειτουργούν. Αν έχετε μια από αυτές συνδέστε την προσωρινά να δείτε. Αν όχι κάμερες, απλά μπείτε στον Server να δείτε από τις διαθέσιμες συσκευές αν έχετε κάποια άλλη που μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις
-
@psybill να αποσυνδέσω τα άλλα κινητά από china server,να σβήσω το mi home, η δε παίζει ρόλο?????
-
δε νομίζω να παίζει κανένα ρόλο. κάποια στιγμή είχα ένα tablet συνδεδεμένο σε κίνα και το κινητό Σιγκαπούρη και δούλευαν, βέβαια δεν μπορώ να σου πω αν είχα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Δεν θυμάμαι κάποιο πρόβλημα πάντως
-
@psybill Στο προηγούμενο κινητό πάντως είχα συνδέσει την κάμερα στον ευρωπαϊκό σερβερ κ έπαιζε άψογα και με ειδοποιήσεις..... εκεί όμως δεν έχει gateway...
-
Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω την home cam 360° 720p. Η τιμή στο skroutz είναι αρκετά καλή σχετικά με την τιμή που περίμενα. Διάβασα όμως κάποια σχόλια σχετικά με την ανίχνευση κίνησης. Την έχει κανείς να πει εντυπώσεις; Με ενδιαφέρουν οι άμμεσες ειδοποιήσεις μήπως και προλάβω το κακό εάν τυχόν γίνει κάτι.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0