Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 440.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@AlexanderK προσοχή από εδώ και πέρα με τις αναβαθμίσεις και ειδικά τα downgrade για να μην σου γίνει κανένα brick.” Δεν το πειράζω... Είναι τρομερό... σκέψου το προηγούμενο ήταν s9 plus. Έχω χαρεί μπαταρία και χαρακτηριστικά... Μόνο η κάμερα μου λείπει αλλά σιγά... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrpap: “Δεν φοράει τίποτα, όπως ήρθε η συσκευή, έχει αφαιρεθεί η ζελατίνη προστασίας αρχικά. Βασίζομαι υπερβολικά στο autocorrect αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές θέλει αφή 3-4 φορές σε κάποιο σημείο να πιάσει . Άλλες φορές δείχνει οκ. Αυτό συμβαίνει σε όλη την οθόνη. Μοιάζει σαν κακή ευαισθησία πολλές φορές. Μου φαίνεται παράξενο ,στο Redmi note 4 είναι άμεσo.Δεν έχω κάποιο άλλο Redmi note 5 να συγκρίνω. Το πήρα από ελληνικό κατάστημα skroutz.” Doa όπως είσαι Sent from my Redmi Note 5…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από AlexanderK: “Έχει βγει καινούργια stable 9.5.19.0 ” Σου ήρθε με ΟΤΑ? Αν την εγκαταστήσεις, έχε υπόψη σου ότι δεν θα μπορείς να κάνεις downgrade όπως έχουν τα πράγματα.” Ναι το ξέρω. Απλά την βρήκα στο μεγάλο φόρουμ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dtsilog: “@AlexanderK τί rom φοράει το κινητό;” Με 250 εφαρμογές περίπου μέσα34ca7c7dd7b9bcaf438a0fa8d4031624.jpg Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από AlexanderK: “Ωχ... Λες; Τι άλλο εκτός τα θέματα; ” Και ο ήχος... Και το face unlock... (αυτό σίγουρα το δοκίμασα με Ινδία)” Ωχ... Δεν λειτουργούν σωστά αυτά; Είμαι newbie... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από AlexanderK: “Δεν έχω ειδοποιήσεις από αισθητήρες στο mi home. Σε άλλο κινητό έρχονται κανονικά. ” Η global έκδοση είναι? Δε δοκιμάζεις να αλλάξεις περιοχή? Τόσα και τόσα έχουν λυθεί με την Ελβετία!” Ωχ... Λες; Τι άλλο εκτός τα θέματα; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk