Βρήκα σε ένα forum και πέρασα την 8.8.28 πάνω από την 8.8.23. Είναι nightly. Δεν έχω changelog. Αλλά νιώθω ένα τηλέφωνο ταχύτατο. Πιστεύω ότι η stable πλησιάζει. 2 ώρες δεν έχω βρει κανένα θέμα και μπαταρία πολύ καλή Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από geox36: “Καλησπέρα σας.το 6/64 δεν υπάρχει για αγορά από Ελλάδα ;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορεί να το βρεις αλλά δεν θα είναι global Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Xiaomi RN 5 AI GLB||Camera English Camera discussion group from @nhappymann Rus Camera Group @xrn5cam Telegram: Contact @xrn5cameng Για δοκίμασε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Είναι ένα group στο telegram που τα συζητάνε. Δεν ξέρω πως να σου δώσω λινκ4158a99dbade52ba2143f2499b740d80.jpg Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Δεν χρειάζεται τότε να ροουταρεις. Λογικά θα έχεις twrp. Πρέπει να φλασάρεις το camera2 enabler και μετά δοκιμάζεις διάφορα gcam Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα σε όλους, gcam η κάποια άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημέρα, υπάρχουν 50 (που λέει ο λόγος) εκδόσεις gcam και τώρα ξεκινήσαν να βγάζουν και patches που τα φλασάρεις και φτιάχνουν την κάμερα. τι να πω...εγώ είμαι σε φάση που ψάχνομαι αλλά δεν υπάρχει τόσος χρόνος για όλα....
σε μία ομιλία στο telegram που συζητάνε για την κάμερα ανέφερε ένας ότι στην αναβάθμιση που θα βγει αυτή τη βδομάδα θα είναι το camera 2 api ενεργοποιημένο από την xiaomi... για να δούμε.... Camera New - Google API2 and Rotation Fix for Mi 5, Mi 6, Mi Max 2 and Redmi Note 5
Παράθεση από kosvou: “Καλημέρα μετά το update σε 9.6.3 σήμερα είναι η τρίτη μέρα που μου ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. Μερικές φορές ζεσταίνεται κιόλας αρκετά. Χθες βράδυ το έβγαλα από τον φορτιστή στις 2 η ώρα και τώρα που γράφω μετά από 7 ώρες είναι στο 35% χωρίς να το χρησιμοποιήσω. Βλέπω ότι ήταν συνεχώς Awake και ότι το Android System είναι πρώτο στη χρήση της μπαταρίας με 68%. Τι λέτε να συμβαίνει; Τι να κάνω. Θα το έκανα factory reset αλλά θέλει πάλι πόση διαδικασία να το ξαναστήσω από …
Παράθεση από George 21: “Παράθεση από AlexanderK: “Με full wipe. Θα κάνεις πρώτα και μετά θα περάσεις την ρομ. Με επανεκκίνηση ανάμεσα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” αν κανω wipe κ επανεκκίνηση δεν θα την σβήσει απο το εσωτερικό??” Βάλε την στην sd. To twrp την βλέπει κανονικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από George 21: “Αν απο την τελευταία ελληνική arwma θελήσουμε να πάμε στην official stable την τελευταία εννοείται, γίνεται?η θα έχουμε θέμα με antiroll back??? από 8.8.16 σε 9.6.3” Κανένα θέμα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από kosvou: “Καλημέρα υπάρχει κάποιος με Cosmote που έχει καταφέρει να δουλέψει το VoLTE στο Redmi Note 5. Από τότε που το πήρα δεν μπόρεσα να το δουλέψω ενώ με άλλες συσκευές xiaomi δουλεύει. Παράδειγμα στο Redmi Note 4 της γυναίκας μου δουλεύει κανονικά Σε Mix 2s φίλου μου δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;” Έχει θέμα το λογισμικό. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk