Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 181.
-
Παράθεση από Makis Man: “προβλημα σρην καμερα, ζηταει να βαλω SD για να την χρησιμοποιησω. Εχω ηδη SD η οποια χρησιμοποιειται κανονικα απο αλλες εφαρμογες.(redmi 1) ” δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό cache της εφαρμογής μήπως & συνέλθει;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sothatz: “Το μόνο θέμα είναι ότι όταν το συνδέω στο πισι δεν αναγνωρίζει την sd ή μάλλον λέει ότι ο αφαιρούμενος δίσκος θέλει διαμόρφωση. Καμιά ιδέα κανείς;” Δηλαδή την αναγνωρίζει η συσκευη αλλά δεν την αναγνωρίζει ο η/υ όταν συνδέεις την συσκευή σ'αυτόν?” Ναι. Η συσκευή βλέπει την κάρτα & όχι το πισι
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sothatz: “Πανικός! Κόλλησε το τηλ. ενώ δούλευε στα καλά καθούμενα. Έβγαλε 100 φορές μήνυμα ότι η εφαρμογή google play σταμάτησε & με επανεκκίνηση μένει στο ΜΙ & δεν φορτώνει. Μπαίνει ρεκόβερυ αλλά στα κινέζικα. Καμιά βοήθεια κανείς;” Έχεις βάλει ελληνική rom και ποια?” Είχα την 5.9.10 αλλά από 1/2014 που έχω το τηλέφωνο μέχρι σήμερα ποτέ δεν είχα κάνει factory reset κλπ. Όλες τις ρομ τις περνούσα πάντα από πισι στην sd. Μάλλον έφτασε ο καιρός του για καλό κα…
-
Πανικός! Κόλλησε το τηλ. ενώ δούλευε στα καλά καθούμενα. Έβγαλε 100 φορές μήνυμα ότι η εφαρμογή google play σταμάτησε & με επανεκκίνηση μένει στο ΜΙ & δεν φορτώνει. Μπαίνει ρεκόβερυ αλλά στα κινέζικα. Καμιά βοήθεια κανείς;
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
sothatz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈστω & αργά πολύχρονος, υγιής & .... με περισσότερο γεμάτο χρόνο απ' ότι μέχρι σήμερα!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ronin13: “Και στις προηγούμενες εκδόσεις είχα αυτό το θέμα, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ελεύθερο χώρο!” Παράθεση από sothatz: “το ίδιο θέμα έχω & γω με την 5.9.10 αλλά & με την προηγούμενη ρομ. Έκανα ερώτηση αλλά δεν απάντησε κανείς” Κοιτάξτε μήπως έχετε πολλά "τοπικά αντίγραφα" ή backup από το recovery??” πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό;
-
Παράθεση από ronin13: “Ερώτηση: Προσπαθώ να κάνω ενημερώσεις από το play store αλλά μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. Με 350mb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη και 20gb στην "SD"! Τί συμβαίνει; Έτρεξα ένα καθαρισμό με τη μαμισια εφαρμογή αλλά τίποτα.. Και στις προηγούμενες εκδόσεις είχα αυτό το θέμα, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ελεύθερο χώρο! Είμαι με την 5.9.28 σε Mi2S. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” το ίδιο θέμα έχω & γω με την 5.9.10 αλλά & με την προη…
-
Και που θα το βρω αυτό το αρχείο αρχηγέ; Όσο κι αν είδα μέσα στη ρομ δεν βρήκα σχετική κατάληξη.
-
Καταρχήν, επαναλαμβάνω τις ευχαριστίες μου σε όποιον συμβάλλει στο φτιάξιμο των ρομ, για να μην ξεχνιόμαστε αλλά & για να δείχνουμε ότι αν μη τι άλλο τους συμπαραστεκόμαστε τουλάχιστον ηθικά. Επί του θέματος αναφέρω ότι η 5.9.10 έκανε ακριβώς 35 λεπτά μέχρι να εγκατασταθεί & δεν ξέρω αν τόσο κάνει σε όλους όσοι έχουν ρυζάκι ή φταίει το γεγονός ότι έχω TWP 2.5.0. Αν είναι το 2ο κάπου νομίζω διάβασα ότι οι τελευταίες ρομ έρχονται με το TWP 2.8.0 ενσωματωμένο αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο σε μένα. Οπο…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sso: “Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π) Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!” Μου δουλεύει κανονικά...” και σε μένα δεν δουλεύει!
-
Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής ρομ, τουλάχιστον για το ρυζάκι. Η ταχύτητα απόκρισης οθόνης & εφαρμογών δεν παίζεται. Επιφυλάσσομαι μόνο για το θέμα της μπαταρίας γιατί την έβαλα το πρωί & είναι νωρίς ακόμη για κρίσεις
-
Παράθεση από tpapo: “Δοκιμάζοντας για 2-3 ημέρες πριν γράψω οτιδήποτε την 5.8.20 σε redmi 1s & 2 ,δεν έχω να αναφέρω κανένα απολύτως πρόβλημα ,ίσα ισα απολύτως ικανοποιημένος Υ.Γ Δεν ξέρω ο φίλος με το 1s που ανέφερε προβλήματα και κολλήματα εφαρμογών που τα βρήκε...fb,twitter,skype,chrome,igo,sygic ,κτλ δουλεύουν απρβληματιστα Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επιβεβαιώνω ότι τα ίδια ισχύουν & για το ρυζάκι
-
Παράθεση από giannisag: “Παίδες καλημέρα. χθες που κατέβασα κάποια app ξανά αφού είχα κανει φορματ και οκ. Σήμερα όμως που εσβησα ενα app και πηγα να το ξανά κατεβασω μου λέει δεν υπάρχει επαρκείς χώρος????????????και το κινητό είναι άδειο????????? Η φόρτιση απο 3 ώρες μου κανει τώρα 4 και.......?????????? Φταίει η νέα Ρομ ή κάτι άλλο??????” Ως προς το 1ο τουλάχιστον σε μένα διορθώνεται αν καταργήσεις & επαναεγκαταστήσεις το google play. Ως προς την φόρτιση αγνοώ.
-
και στο ρυζάκι δεν έχει πληροφορίες
-
Παράθεση από mparaxir: “Ναι και εμενα το βαιπερ κρασαρει και εχει ανεβασμενη θερμοκρασία. Η 23 παντος στο ρυζακι δεν ειχε θεματα παρολου που διάβασα η 23 ειχε bug. Αλλου αφου βγήκε καινουργια διορθωμενη ρομ καλοδεχουμενη” Συμφωνώ & επαυξάνω. Και η μπαταρία φεύγει...
-
πάντως παίδες μια μέρα που την έχω την 5.7.23 δεν είδα κανένα θέμα, ούτε με την μπαταρία. Φυσικά θα βάλω την τελευταία που την κατεβάζω τώρα
-
Παράθεση από vajan07: “καλησπερα παιδια... μια βοηθεια αν μπορει καποιος... η μπαταρια του hongmi μαλλον αρχισε τα φτυνει μετα απο εναμιση χρονο... ισως ομως να φταιει και η rom (5.5.23 developer) μπορει καποιος να προτεινει μια rom (stable η developer) που να ειναι καλυτερη σχετικα με την διαρκεια της μπαταριας?” Γιατί λες ότι μπορεί να φταίει η ρομ; Πόσο καιρό την έχεις; Πάντως με την 5.7.16 αλλά & με την προηγούμενη απ' αυτή η διαχείριση της μπαταρίας είναι άψογη. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όσ…
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “με την νεα ρομ απο χτες μου εχει βγαλει δυο φορες μηνυμα οτι δεν εχει ιντερνετ μεσω wifi.μολις το κλεισω και το ανοιξω παλι κομπλε.εχουμε κανα φιξ; hongmi 1” από το πρωί που την έβαλα δεν μου έδειξε κάτι τέτοιο που λες. Δεν την ξαναπερνάς νάσαι σίγουρος;