Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 214.
-
Σε whyred εγκαταστάθηκε μέσω του updater και αφού έκανε επανεκκίνηση μόνο του, χωρίς να καταλάβω αν εγκαταστάθηκε, το τηλέφωνο κολλούσε πολύ. Έτσι ξαναφλασαρα την ρομ μέσω twrp αλλά πάλι τα ίδια. (Διαθέσιμη μνήμη 1,5 από 4). Τελικά φλασσαρα το magisk (που το είχα και πριν) και έστρωσε μια χαρά.
-
Θα καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την rom και αρχικά σε σχέση με την μπαταρία, μιας και διαβάζω αρκετά σχόλια περί μεγάλης κατανάλωσης. Σε whyred που είναι η συσκευή μου, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά, άξια αναφοράς, σε σχέση με την xtrv stable που είχα πριν. Η χρήση του τηλεφώνου σε "ενεργοβόρες" εφαρμογές είναι μέτρια+, με αρκετή ώρα ομιλίας καθημερινά και χρήση δεδομένων (Η+ + 4G). Γενικά το τηλέφωνο χρησιμοποιείται και ως εργαλείο δουλειάς (όχι προτεύον) και κατά την διάρκεια της…
-
Παράθεση από UserXP: “Κάνε ξανά καθαρή εγκατάσταση την 9.3.7 και μετά τα patches (χωρίς πριν να βάλεις κάτι άλλο). Έτσι θα δουλέψει σίγουρα. Μετά βάλε ότι άλλο θέλεις και κάνε check. ” Έτσι δούλεψε κανονικά!
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω! Έχω βάλει την Dev 9.3.7 και παθαίνω ότι και όταν είχα την Stable 10.2.1.0 Εγκαθιστώ το 1ο αρχείο, κάνω επανεκκίνηση κανονικά (pin κάρτας sim, κωδικό για να μπω στην αρχική οθόνη), ξανά επανεκκίνηση σε recovery και εγκαθιστώ το 2ο αρχείο. Μετά reboot system και πάει μέχρι το νέο boot logo, μετά μαύρη οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα και επανεκκινεί μόνο του σε recovery. Για να ανοίξει πρέπει να φλασάρω ξανά το 1ο αρχείο (σε αυτή την φά…
-
Πρώτη φορά σε Dev μετά από χρόνια σε XTRV Stable. Εγκαταστάθηκεσε Whyred χωρίς κανένα πρόβλημα και η συσκευή δουλεύει απροβλημάτιστα. Παρατηρώ καλύτερη διαχείριση μνήμης και γενικότερα ίσως καλύτερη απόκριση; Προς το παρόν δεν βλέπω λόγο να μην μείνω μόνιμα σε Dev.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
ManosSk - - Recoveries
ΜήνυμαΕχοντας πάρει full backup αλλάζω rom, δεν μου κάθεται και επιστρέφω στην προηγούμενη. Ήσυχος με το backup κάνω restore... αλλά έλα που για κάποιον λόγο δεν επερνε τον κωδικό για να μπω στο τηλ.! Περνούσα μια την μία ρομ μια την αλλη... τίποτα! Και κάποια στιγμή η επιφωτιση! Αφού έχω το twrp με τα tools από το miui.gr! Tools--password reset και όλα ΟΚ!!! (Με τις εφαρμογές που έχω, τους κωδικούς σε κάθε μία και γενικά το στήσιμο, γλυτωσα μιας μέρας δουλειά!) Μπράβο και ευχαριστώ για αυτά που προσφ…
-
1. Ναι την εγκατάσταση την κάνω κανονικά με τα βήματα που αναφέρεις. 2. Έχω την τελευταία stable 10.2.1.0 Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα twrp (έχω την original έκδοση) οπότε έβαλα την δικιά μας και θα ξαναδοκιμάσω. Από την άλλη εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάω σε dev οπότε όπως και να χει θα τα βάλω! Να σαι καλά γι αυτά που προσφέρεις! Edit: Να αναφέρω πως επίσης έχω εγκατεστημένα και τα xtrv tweaks.
-
Δύο αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης σε xtrv stable. Το πρώτο αρχείο εγκαθίσταται κανονικά αλλά μετά την εγκατάσταση του δεύτερου κατά την επανεκκίνηση επιστρέφει μετά από ώρα σε recovery
-
Το magisk το επέλεγα κατά την εγκατάσταση και μια από τις φορές το εγκατέστησε. Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα και συγχρόνως κατεβάζω την XTRV... Εdit: Τελικά όλα καλά, αφού του έκανα format data, και γενικά format στα πάντα όλα, εκτός την κάρτα μνήμης, εγκατέστησα και την xtrv aroma αλλά και την xtrv χωρίς το aroma script (με την οποία και έμεινα) και το κινητό δεν κάνει τα κολλήματα που έκανε με καμία από τις δυο. Απλά με το arwma script δεν παίρνω αυτό που μπορεί να κάνει (παραμετροποίηση εγκατ…
-
Πέρασα χτες την xtrv aroma με την βοήθεια του οδηγού αλλά δεν είχα τον χρόνο να τσεκάρω το τηλ. Σήμερα που το είδα παρατήρησα πως δεν έχουν εγκατασταθεί όλα όσα επέλεξα κατά την εγκατάσταση της rom (magisk, firefox, διάφορα της google, dolby) οπότε την ξαναφλάσαρα ακολουθώντας και πάλι τον οδηγό αλλά πάλι τα ίδια! Εκτός αυτού το τηλέφωνο τρώει πολλά κολλήματα! Έχω κατεβάσει και δοκιμάσει με twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas, twrp_whyred_3.2.3-3_tools-6_red_ss, twrp_whyred_3.2.3-4_miui-hellas_ss κα…
-
Καλημέρα σας, Σε 26 ώρες τελειώνει το 15μερο αναμονής για το ξεκλείδωμα του bootloader και θα ήθελα να κάνω μια σύνοψη: Το τηλέφωνο είναι η κινέζικη έκδοση (MEE7S) και ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader και "μαϊμού" rom. Με το mi flash tool περάστηκε η china 9.5.16.0 stable και μετά με εντολές adb κλειδώθηκε ο bootloader. Στην συνέχεια έγινε αίτηση για επίσημο ξεκλείδωμα του bootloader. Το επόμενο βήμα: Πέρασμα Aroma rom βάση αυτού του οδηγού Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) Υ.Γ. Συνο…