Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 214.
-
Η φόρτιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία διαγράφοντας το sysctl_tweaks! Θα το αφήσω λίγες μέρες έτσι να δούμε
-
Παράθεση από BanditGR: “Βλέπω έχετε και οι 2 CN edition whyred αν και δεν καταλαβαίνω που θα έπρεπε να παίζει αυτό ρόλο. Θα κάνουμε μια δοκιμή (δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να την κάνω εγώ διότι δεν έχω πρόσβαση στη συσκευή), καθώς έχω 2 πράγματα στο μυαλό μου. Θέλω να εγκαταστήσετε κανονικά τα tweaks. Εν συνεχεία... Θέλω να πάτε στην εξής διαδρομή: /data/adb/modules/redmi_note5_xtrv_tweaks/scripts ...και από εκεί μέσα να σβήσετε το αρχείο: sysctl_tweaks. Κάντε ένα reboot και δείτε πως πάει στη φόρτιση. Τ…
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Επίσης, αν κάθε 5 λεπτά ανάβεις την οθόνη κατά τη φόρτιση, δεν το κάνει ποτέ! ” Αυτο ισχύει. Το είχα παρατηρήσει και εγώ όταν δοκίμαζα και πήγαινα κάθε λίγο να τσεκαρω αν έχει κολλήσει.
-
Μολις το ξαναέκανε! Τα βήματα που ακολούθησα: Εγκατάσταση τελευταίας beta magisk και μετά reboot. Εγκατάσταση τελευταίου magisk manager και μέσω αυτού το busybox. Επανεκκίνηση σε twrp και εγκατάσταση των tweaks. Η μπαταρία ήταν στο 45% όταν το έβαλα φορτιστή και τώρα που πήγα για να το τσεκαρω, μαύρη οθόνη και καμία απόκριση. Παρατεταμένα το power για να κάνει επανεκκίνηση και η φόρτιση έχει φτάσει στο 69%. Αν σε κάποιο log μπορεί να φανεί το πρόβλημα είμαι στην διάθεση σας.
-
Απορια XTRV/EU
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ To μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχουν οι Ελληνικές XTRV ROM για εμένα, είναι η υποστήριξή της από όλους εμάς που ανήκουμε στην ομάδα Developing και στους συντονιστές, αλλά και από τα πολλά έμπειρα μέλη μας. ” Αυτή είναι η ουσία και η λεπτομέρεια που κάνει την μεγάλη διαφορά! Πιάνω τον εαυτό μου, λόγω ανυπομονησίας και περιέργειας, κάποιες Παρασκευές να βάζω την eu. Όμως πάντα Σάββατο απόγευμα το τηλέφωνο φοράει XTRV!
-
Θα με βάλεις να κάνω πάλι δοκιμές! Τα Xtrv tweaks είναι αυτό που μου έχει λείψει από το τηλέφωνο από τότε που δεν ξαναέβαλα magisk! Θα μπορούσε το πρόβλημα να το προκαλεί συγκεκριμένη έκδοση του magisk ή το busybox και να "ενεργοποιείται" προσθέτοντας ως module τα tweaks; (Συγχωρέστε με αν αυτό που γράφω είναι εντελώς άτοπο). Το τηλέφωνό μου είναι η κινέζικη έκδοση, μήπως αυτό επηρεάζει κάπως; Επίσης θα μπορούσε αυτό να το προκαλεί κάποια άλλη εφαρμογή, σε συνδυασμό πάντα με magisk και tweaks; Κ…
-
Άλλη μια πολύ καλή και σταθερή ρομ για whyred! Ευχαριστούμε!
-
Ο Aroma installer δημιουργεί κάποια θέματα σε κάποιες συσκευές τελευταία και για αυτό τα παιδιά δεν βγάζουν aroma roms για αυτές τις συσκευές.
-
Παράθεση από Tasos Halvatzis: “Καλημέρα! Έχω το mi max 3 και φοράω την προηγούμενη ρομ xtrv την απλή (xtrv 9.6.27 miui 10). Για να βάλω την τελευταία ARΩMA τι κάνω? Απλά την κατεβάζω και την περνάω μέσω twrp με clear cache και dalvik cache ή θέλει format καί στήσιμο από την αρχή? ” Δεν είναι διαφορετική rom η ARΩMA, είναι η xtrv με τον Aroma installer. Οπότε ναι, ένα clear των cache αρκεί.
-
Όλα καλά σε whyred! Λίγο η μετάφραση στο μενού.... Αλλά μικρό το κακό! Ευχαριστούμε
-
Σε whyred χτες αποφάσισα να στήσω το τηλέφωνο από την αρχη (Fastboot rom, format data και xtrv) και να εγκαταστήσω επίσης όλες τις εφαρμογές που είχα από την αρχή μια μια. Παίζει να είναι και η καλύτερη rom που έχω βάλει τελευταία! Ευχαριστούμε!
-
Σε whyred εγκαταστάθηκε καλώς. Ευχαριστούμε!
-
Καλησπέρα σας, Τελευταίο post στο συγκεκριμένο θέμα, με την τελική αναφορά μου. Δοκιμές γίνονται εδώ και 1 μήνα με διάφορους συνδυασμούς (Roms, εφαρμογών, magisk, modules), καθώς επίσης και επίσκεψη σε τεχνικό. Σε κάθε δοκιμή γινόταν τουλάχιστον 2-3 φορτίσεις. Το πρόβλημα με το πάγωμα του τηλεφώνου σε μαύρη οθόνη κατά την διάρκεια της φόρτισης εμφανίζεται μόνο όταν στο τηλέφωνο είναι εγκατεστημένο το magisk έκδοσης 19.X. και ταυτόχρονα τα XTRV tweaks. Δεν το παρουσίαζε με παλαιότερη έκδοση του m…
-
Παράθεση από ipankas: “Σε whyred πρώτη φορά μετά από εγκατάσταση γυρίσω στην προηγούμενη μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί έχασε 30% και το τηλέφωνο σε αδράνεια ” Σε εμένα όλα καλά στο whyred. Χτες γύρω στις 9 φόρτιση, μετά πέρασα την ρομ και τώρα στο 87%. Το μόνο που έχω να πω είναι πως το night mode δεν δουλεύει στο αυτόματο ούτε και με αυτή την ρομ
-
Καλημέρα σας, Χτες αργά πέρασα τα windows 10 πάνω από τα 7 και η επικοινωνία υπολογιστή - κινητού επανήλθε. Δεν ξέρω τι φταίει με τα windows 7 και το συγκεκριμένο laptop και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τώρα με τα windows 10 εμφανίζονται εγκατεστημένα δυο προγράμματα το "Windows Driver Package - Qualcomm Incorporated (qcusbser) Ports (01/04/2013 2.1.0.5)" και το "Windows Driver Package - Xiaomi Technology, Inc. (WinUSB) AndroidUsbDeviceClass (11/03/2016 16.0.0000.…
-
Αυτή την στιγμή απεγκαθιστώ και επαναγκαθιστώ drivers του υπολογιστή και αναβαθμίσεις των windows δοκιμάζω και αν δεν θα πιάσω τα windows!