Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 214.

• Καλησπέρα σας, Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ κάποια προβληματακια στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει η συσκευή ή η ρομ. Φοράω την xtrv 9.3.28 και την τελευταία twrp (την μπλε). Οπότε το βάζω να φορτίσει τρώει κόλλημα μετά από κάποια ώρα στον φορτιστή και δεν αποκρίνεται καθόλου. Μαύρη οθόνη και πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το power για να επανέλθει. Επιπλέον έχω παρατηρήσει κάποιες φορές καθώς ανοίγω τον firefox κολλάει σε λευκή οθόνη και πρέπει να τον κλείσω πηγαίν…

• Μηπως έχεις κατεβάσει το magisk manager μόνο; Κατεβάζεις το magisk [2019.3.28] Magisk v19.0 - Root & Universal Systemless Interface [Android 4.2+] και το φλασαρεις από twrp

• Παράθεση από amavroudis: “Όχι, απλά το αντιγραφείς εσύ εκεί που θέλεις. Αν πας να κάνεις επαναφορά πρέπει επίσης να είναι εκεί που σου έχει ορίσει το σύστημα και όχι κάπου αλλού. ” Αυτο κάνω και επειδή την έχω πατήσει μια φορά ξεχνώντας να το αντιγράψω είπα μήπως γίνεται με κάποια ρύθμιση αυτόματα. Σε ευχαριστώ

• Παράθεση από BanditGR: “1. Ρυθμίσεις -> Αποθηκευτικός χώρος -> Ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης -> Αντίγραφα Ασφαλείας -> Εξωτερικός χώρος αποθήκευσης. Αν υπάρχει SD Card το backup θα το βρεις στην διαδρομή: /storage/<όνομα που έχει δώσει το σύστημα στην κάρτα SD, πχ σε εμένα είναι 0403-0201>/MIUI/backup/AllBackup/<φάκελλος DDMMYYYY_HHMMSS>/ ” Σε παλιότερη ρομ θυμάμαι υπήρχε αυτή η επιλογή. Τώρα με την 9.3.28 δεν μου την βγάζει. Όσο για το δεύτερο, όπως το υποψιαζομουν. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσει…

• Καλησπέρα σας, Δύο ερωτήσεις έχω, είναι βέβαια γενικές και δεν αφορούν μόνο το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αλλά μιας και αυτό έχω είπα να τις κάνω εδώ. (Αν κρίνετε πως είναι off topic, ας μεταφερθεί σε άλλο νήμα). 1.Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε στην εφαρμογή backup του συστήματος, να αποθηκεύει το backup στην κάρτα sd και όχι στον εσωτερικό χώρο; 2. Backup με το titanium (εφαρμογές+δεδομένα+σύστημα) μπορεί να γίνει restore σε νέα διαφορετική rom ή καλύτερα μόνο τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους, με το…

• Καλησπέρα, ξαναπέρασα την ρομ κάνοντας format όλα (δεν είχα κάνει κατά την μετάβαση σε android 9 με την 9.3.25) πλην της κάρτας sd και αφού πέρασα την νέα recovery για whyred του geoanto555. Αυτό έγινε χτες αργά το βράδυ και μέχρι και τώρα παρατηρώ θεαματική βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με πριν. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι το ίδιο σταθερό, γρήγορο και πλήρως λειτουργικό.

• Και εγώ σε whyred παρατηρώ πλέον αρκετά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την 9.3.25 αλλά και την 9.3.7 που είχα πιο πριν. Με τις 9.3.7/25 φόρτιζα κάθε δύο μέρες έχοντας πέσει γύρω στο 25% και τώρα καθημερινά γύρω στο 30%. Ίδια χρήση, ίδιες εφαρμογές, ίδιες ρυθμίσεις.

• Σε whyred όλα άψογα! Ευχαριστούμε!

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

ManosSk - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

V1.5 εγκαταστάθηκε σε 9.3.28 και όλα άψογα! Ευχαριστούμε!

ManosSk - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παρατηρώ ότι πλέον στην νέα ρομ με τα tweaks εγκατεστημένα, έχω περισσότερη διαθέσιμη ελεύθερη μνήμη παρά χωρίς αυτά. Στην προηγούμενη ρομ συνέβαινε το αντίθετο. Δεν ξέρω τι και αν σημαίνει κάτι αυτό, απλά το αναφέρω ως παρατήρηση.

• Δεν έχω cyta αλλά αύριο πρωί θα μπορώ να δοκιμάσω και θα σου πω

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

ManosSk - - Recoveries

Μήνυμα

Λείπει κάτι ή έτσι ήταν πάντα; Στην έκδοση για whyred και pie. Πάντως δουλεύει μια χαρά! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69288/I

ManosSk - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Τα έχω βάλει κανονικά στην 9.3.25 από την αρχή (τα είχα στην 9.3.7 και απλά φλασσαρα ξανά το magisk αμέσως μετά την εγκατάσταση της ρομ) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα

• Απο μπαταρία... Χτες φόρτιση γύρω στις 9 το βράδυ. Την ρομ την πέρασα γύρω στις 12. Από χρηση, (από την φόρτιση) γύρω στην μισή ώρα τηλεφωνήματα, wifi αρκετές ώρες με χρήση firefox, mail και μιας εφαρμογής για την δουλειά μου, δεδομένα κινητής περίπου 100mb, λίγο word. Επίσης μετά την φόρτιση πήρα και 3 backup (miui, titanium και twrp). Από παιχνίδια γύρω στο μισάωρο διάφορα άλλα όχι πολύ ενεργοβόρα. Τώρα είμαι στο 75%, οπότε μια χαρά το βρίσκω...

• Καλημέρα, χτες πέρασα την 9.3.25 πάνω από την 9.3.7 που είχα πριν και το τηλέφωνο λειτουργεί το ίδιο απροβλημάτιστα. Γρήγορο και προπάντων σταθερό! Σήμερα, όταν βρω τον χρόνο θα την ξαναπεράσω με format τα πάντα όλα (όπως μου αρέσει να κάνω στις αλλαγές ρομ) για να δω αν θα βελτιωθεί και άλλο.

• Περάστηκε η 9.3.25 σε whyred, πάνω από την 9.3.7 και όλα καλά! Ευχαριστώ!

• Ο γραπτός λόγος... Εννοείται πως περιμένουμε! Απλά είπα μήπως πάρω απάντηση του στυλ " θα είναι έτοιμη σήμερα...!"

• Καλησπέρα, Νεα ρομ να περιμένουμε αύριο;

• Τελικά ξαναγύρισα στην 9.3.7 που δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δύο φωτό με τις μετονομασίες αυτής της ρομ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62094/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62095/

• Παράθεση από ManosSk: “Σε whyred εγκαταστάθηκε μέσω του updater και αφού έκανε επανεκκίνηση μόνο του, χωρίς να καταλάβω αν εγκαταστάθηκε, το τηλέφωνο κολλούσε πολύ. Έτσι ξαναφλασαρα την ρομ μέσω twrp αλλά πάλι τα ίδια. (Διαθέσιμη μνήμη 1,5 από 4). Τελικά φλασσαρα το magisk (που το είχα και πριν) και έστρωσε μια χαρά. ” Επανέρχομαι για τις υπόλοιπες παρατηρήσεις μου. Το θέμα με τα κολλήματα και την διαθέσιμη μνήμη δεν υπάρχει πλέον, όπως είπα και πριν. Το ημερολόγιο κρασαρει συνεχώς. Οι ρυθμίσεις…