Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα. Πάω να κάνω install τη ρομ που είχα ήδη βάλει στο κινητό, αλλά δεν την βλέπει! Μήπως στα wipes τα έσβησα όλα?? Εν τω μεταξύ το καλωδιάκι otg που έχω είναι usb παλιό και όχι type c, οπότε δε μπορώ να την περάσω από φλασάκι! Τί κάνουμε τώρα?
Παράθεση από igavio: “Εχει εμφανιστει απο τις 16/9 η PRO εκδοση με Snapdragon 652 αντι του Helios. Μιλαω για Redmi Note 4 οχι το 3, βεβαια... Προς το παρον μονο στο xiaomidevice. com στα $260 και με ενδειξη out of stock. Δεν προσφερεται απο κανενα μαγαζι ακομη. Απο οτι λενε θα κυκλοφορησει το Νοεμβρη. Να το περιμενω; ” Τρομερά αξιόπιστο μαγαζί. Λέω να χτυπήσω το mi6
Παράθεση από MIUI_ART: “ Γνωρίζουμε πως όλο αυτό προκαλεί μία αναστάτωση σε ότι αφορά την γρήγορη διανομή των ROM, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.... Και πάλι ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.. ” Μπράβο παιδιά για την αέναη προσπάθεια. Δεν έχω καταλάβει όμως, το λόγο αυτής της αλλαγής στις rom.
Είναι πολύ εύκολο για κάποιον να διατηρεί ένα υπόλοιπο στη revolut, ώστε μόλις προκύπτει ανάγκη αγοράς να πραγματοποιείται αμέσως χωρίς αναμονή για έμβασμα.
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από turbomiui: “Ένας φίλος έχει το redmi 3 pro και έχοντας 2 κάρτες SIM παρατήρησε ότι όταν έχει κλήση στη μία, τότε η άλλη φαίνεται ανενεργή. Δεδομένου ότι το redmi 3 είναι dual standby, η συμπεριφορά αυτή είναι φυσιολογική. Ωστόσο επειδή παλαιότερα είχε ένα THL της πλάκας, το οποίο όμως όταν σε καλούσαν στη δεύτερη SIM τότε σου έδινε επιλογή να κλείσεις την πρώτη και να συνεχίσεις με τη 2η, έχει εκνευριστεί! Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάποια ρύθμιση στο redmi ?…
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Το thl της πλάκας δε λέει κάτι. Σίγουρα ήταν standby κι αυτό; ” Δυστυχώς δε γνωρίζω ποιό μοντέλο ήταν, καθώς ούτε και ο ίδιος θυμάται. Πάντως σίγουρα ήταν άνω των 2 ετών και τα specs του βέβαια ήταν τελείως άθλια σε σχέση με το redmi!
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από turbomiui: “Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάποια ρύθμιση στο redmi ? ” Δεν νομίζω να αλλάζει αυτό.. ” Εκτιμώ πως όντως δεν αλλάζει, απλά λέω μπας και το έχει ψάξει αυτό συγκεκριμένα κάποιος συμφορουμίτης.
Ένας φίλος έχει το redmi 3 pro και έχοντας 2 κάρτες SIM παρατήρησε ότι όταν έχει κλήση στη μία, τότε η άλλη φαίνεται ανενεργή. Δεδομένου ότι το redmi 3 είναι dual standby, η συμπεριφορά αυτή είναι φυσιολογική. Ωστόσο επειδή παλαιότερα είχε ένα THL της πλάκας, το οποίο όμως όταν σε καλούσαν στη δεύτερη SIM τότε σου έδινε επιλογή να κλείσεις την πρώτη και να συνεχίσεις με τη 2η, έχει εκνευριστεί! Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάποια ρύθμιση στο redmi ?