Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 124.
-
εννοειτε αυτο, παταω 1 στην αρχη για απενεργοποιηση της υπογραφης, επανεκινηση, μετα παταω 3 για εγκατασταση των Drivers αλλα οι φακελοι δεν εγκαθισταντο.. Μηπως μπορω να τους περασω χειροκινητα, υπαρχει καπου σαν αρχειο zip να το ξεzipαρω και να τους κανω copy paste χυμα στο c:/? Λεω μηπως μπορει να γινει ετσι τελικα. Κανοντας τον ελεγχο για να δω αν εχω περασει σωστα τους drivers μεσω της γραμμης εντολων, μου βγαζει την παρακατω φωτο.
-
Προσπαθω να περασω με τον παρακατω οδηγο (Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86) τους Qualcomm Drivers στον AMD επεξεργαστη που εχω. Βλεπω ομως οτι δεν μου κανει σωστα την εγκατασταση βαση των εικονων στον πιο πανω οδηγο και θεωρω οτι καπου εκει γινεται κατι και κολαω. Παραθετω 2 φωτος πως μου εμφανιζει τι εχει περασει στον υπολογιστη μου. Επισης τους 2 φακελους c:\adb και τον αλλον που περιεχει τον fastboot_edl.exe, δεν τους εγκαθιστα. Η διαχειρηση σ…
-
Μιας που στο νημα που εβαλα το προβλημα δεν υπαρχει καποιος να γνωριζει το προβλημα μου, ειπα να γραψω και εδω. Βαση των οδηγιων απο αυτο το νημα, προσπαθω να συνδεθω με το Miflash unlock για να δω ποσες ωρες εχουν μεινει για το ξεκλειδωμα και δεν μου αναγνωριζει το κινητο. Πριν λιγες μερες εκανα κανονικοτατα αιτηση για ξεκλειδωμα, χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα.. Ο υπολογιστης βλεπει κανονικα το κινητο στο device manager. Δεν ξερω μηπως δεν εχω περασει σωστα τους drivers, Rysen εχω και πιστευ…
-
Δοκιμασα ακομα και αυτο το αυτοματο υποτιθεται εργαλειο που περναει αυτοματα τους Drivers και οσοι το δοκιμασαν τους δουλεψε αμεσως, αλλα τιποτα. youtube.com/watch?v=etjs-47zdUY Αν εχει καποιος την διαθεση να με βοηθησει ειτε μεσω team viewer, ειτε απο κοντα (Αθηνα νοτια προαστια), θα του ημουν ευγνωμων, γιατι το προσπαθω απο χθες με 1000 διαφορετικους τροπους χωρις αποτελεσμα και στο τελος θα το Brickαρω το κινητο..
-
Προσπαθω να συνδεθω με το Miflash unlock για να δω ποσες ωρες εχουν μεινει για το ξεκλειδωμα και δεν μου βλεπει το κινητο. ΤΙ λαθος μπορει να κανω παλι ρε παιδια? Αφου πριν λιγες μερες εκανα κανονικοτατα αιτηση για ξεκλειδωμα.. Ο υπολογιστης βλεπει κανονικα το κινητο. Ελπιζω να μην μπερδευονται οι amd drivers καπως παλι..
-
Εχει καποιος την τελευταια εκδοση του twrp για poco x3, γιατι απο τα λινκ που κατεβαζω τα αρχεια img, ο υπολογιστης μου το βρισκει το αρχειο σαν κατεστραμενο. Κατεβασα ολες τις εκδοσεις για Pocox3 και ολα τα Img τα βρισκει κατεστραμενα και δεν μπορω να αποσυμπιεσω τα αρχεια που εχει μεσα. Μηπως κανω κατι λαθος?
-
οποτε παταω εκει που λεει: 1. Όλες οι πρόσφατες XTRV Stable MIUI 12 ROM από τον Server μας ΕΔΩ 2. και μετα απο την διαθεσιμη λιστα κατεβαζω την τελευταια εκδοση για το κινητο μου που σε αυτ την περιπτωση ειναι η * xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V12.5.4.0.RJUMIXM_v12-11.zip οπως εχω σημειωσει και στις παρακατω φωτογραφιες, σωστα?
-
Kai εγω ειμαι στην ιδια φαση, περιμενω την επομενη εβδομαδα να ξεκλειδωθει η συσκευη για να προχωρησω σε περασμα twrp και stable ελληνική xtrv. Ειναι ζορικη για εναν αρχαριο η ολη διαδικασια, αλλα πιστευω οτι αξιζει. Εγω δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η ελληνικής xtrv για Poco x3 pro. Μηπως ειναι ιδια με αλλες συσκευες?