Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 124.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilias78: “Εμενα μετα απο το update XTRV_7.6.22, παντα απο το TWRP και κατα την εισαγωγη στη αρχικη οθονη, με εβαλε να ξανακανω τις πρωτες βασικες ρυθμισεις και να κανω recovery ολες τις εφαρμογες απο το Mi cloud. Γιατι εγινε αυτο? Οσα updates κι αν εχω κανει, δεν συνεβει ξανα.. ” Προφανως χωρίς να το καταλάβεις έκανες Factory Reset ” Οχι βεβαια, μπηκα σε trwp μετα απο επανεκινηση, και αφου ειχα περασει στο κινητο το zip που κατεβασα απο το φορουμ, εκανα ακρβως …
-
καλη μας τυχη....μπραβο στο citismarket και το miui hellas...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “χμμμμμμμμμμμμμμ όχι. Κερδίζεις φοβερή υποστήριξη από τα παιδιά εδώ. Δεν μετράει για σένα καθόλου αυτό; ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από bilias78: “τι ακριβως κερδιζουμε? ” Κερδίζεις καθαρή ROM με πολλές βελτιώσεις, και την υποστήριξη του φόρουμ. Επίσης διαθέτεις ξεκλείδωτο bootloader με επίσημη μέθοδο, οπότε αν γίνει καμια στραβή, περνάς εύκολα μια fastboot ROM μέσω MiFlash και είσαι σαν καινούργιος! ” ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι μετραει και παρα πολυ μαλιστα και σας ευχαροσ…
-
Μήνυμαοχι δεν ενοοω το root, ενοοω αφου καναμε αυτη την διαδικασια, τι ακριβως κερδιζουμε? Δηλ μπορουμε να κατεβαζουμε δωρεαν καποια προγραμματα επι πληρωμη, ή η μπαταρια δειαρκει περισσοτερο?
-
Μήνυμαok παιδια, η εγχειριση επετυχε. Σας ευχαριστω πολλα για τις αμεσες απαντησεις. Τωρα ειμαι με την miui.gr XTRV 7.4.27.1 beta, σωστα? ΤΟ ερωτημα ειναι, απο δω και περα τι κανουμε μετα το ξεκλειδωμα? Καποιες ειδικες εφαρμογες ισως?
-
Μήνυμασε ευχαριστω, ομως εδω και ωρα κολλησα στην εγκατασταση του TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI. Το εχω κατεβασει (ειναι στα 29mb) αλλα στην εντολη αποσυμπεση στον υπολογιστη μου βγαζει error. Δεν εχω καταλαβει πως θα το εγκαταστησω και εχω ψαξει στο φορουμ για οδηγους.
-
ΜήνυμαΔεν παιζεσαι στην ταχυτητα. Ποιο γρηγορος και απο την Xiaomi>.. Οκ το ξεκλειδωσε κατευθειαν τωρα. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι τα εξης: 1, ΔΕΝ εχω περασει developer rom στο κινητο. Μπορω να περασω την ελληνικη XTRV rom οπως ειμαι τωρα ξεκλειδωμενος με την global 8.1.15.0? Sorry, αλλα εχω μπερδευτει λιγακι απο το πολυ διαβασμα και ειμαι και ασχετος σε αυτα τα θεματα.. 2, οπως ειμαι, τωρα, εχω χασει την εγγυηση, ή αν περασω την ελληνικη rom θα την χασω?
-
Μήνυμαεχετε καποιο Link να την κατεβασω, γιατι στις οδηγιες που ακολουθησα σε καποια αλλη ενοτητα, δεν μου την κατεβαζε?
-
ΜήνυμαΕμενα μου εκανε καποιες ωρες να ερθει η απαντηση στο αιτημα. Απλως πανω στην διαδικασια ξεκλειδωματος, στο 99%, μου εβγαλε το παρακατω error. Binding time is too sort, Less than 72 hours. Τι εννοοει ο ποιητης, πρεπει να περιμενω 72 ωρες ακομα?
-
Παράθεση από traganeus: “Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο, θέλω να πάρω το συγκεκριμένο. Είδα τώρα στο e-shop το έχει προσφορά στα 195 ευρώ Κινητο Xiaomi Redmi Note 4X 32gb 3GB Dual SIM LTE Grey - Κινητο τηλεφωνο (TEL.090836) τι διαφορά έχει απο ένα απο τον Κωτσόβολο? Γενικά δεν σκοπεύω να το κρατήσω καιρό, απλά θέλω ένα φτηνό και καλούτσικο μέχρι να βγεί το νέο Samsung Note. Να πάρω αυτό ή να πάω σε αυτό του Κωτσόβολου με 249€? ” Η συγκεκριμενη εκδοση στο Eshop ΔΕΝ εχει την 800αρα, αλλα για να εισαι …