Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Φίλε μου αν εννοείς το ροοτ...........αυτό είναι ενσωατωμένο στις ρομ.
-
-
χμμμμμμμμμμμμμμ όχι. Κερδίζεις φοβερή υποστήριξη από τα παιδιά εδώ. Δεν μετράει για σένα καθόλου αυτό;
-
Ο/H nickargas έγραψε:
Να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον demakhs για την βοήθεια του και για τον χρόνο του... Ευχαριστώ και πάλι φίλε... Σε περιμένω Ρόδο
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@nickargas
Για ρίξε και μια ματιά εδώ που ο @demakhs είναι ο Αρχηγός.
Σκώληξ & penguin thread
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilias78 έγραψε:
τι ακριβως κερδιζουμε?
Κερδίζεις καθαρή ROM με πολλές βελτιώσεις, και την υποστήριξη του φόρουμ.
Επίσης διαθέτεις ξεκλείδωτο bootloader με επίσημη μέθοδο, οπότε αν γίνει καμια στραβή, περνάς εύκολα μια fastboot ROM μέσω MiFlash και είσαι σαν καινούργιος! -
Ο/H zt654 έγραψε:
χμμμμμμμμμμμμμμ όχι. Κερδίζεις φοβερή υποστήριξη από τα παιδιά εδώ. Δεν μετράει για σένα καθόλου αυτό;
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H bilias78 έγραψε:
τι ακριβως κερδιζουμε?
Επίσης διαθέτεις ξεκλείδωτο bootloader με επίσημη μέθοδο, οπότε αν γίνει καμια στραβή, περνάς εύκολα μια fastboot ROM μέσω MiFlash και είσαι σαν καινούργιος!
-
Ο/H bilias78 έγραψε:
ακριβως κερδιζουμε?
Και το κυριότερο την υποστήριξη από εδώ μέσα!You may think you can fly - but you better not try -
Και το twrp που κάνει θαύματα
Και άμα λέμε υποστήριξη του φόρουμ, εννοούμε πως αν σου τύχει πχ ένα πρόβλημα αύριο θα έχουμε να συγκρίνουμε με άλλους 100-200 που έχουν το ίδιο κινητό και ρομ με εσένα και θα γνωρίζουμε τι συμβαίνει.
Αν είναι με άλλη ρομ πως θα καταλάβουμε αν είναι δικό σου θέμα, της ρομ, του κινητού κλπ ? -
Καλημερα,νεος χρηστης και κατοχος xiaomi redmi note 3pro περιπου 2 εβδομαδες ,ειμαι σε android version 6.0.1 MMB29M & MIUI version 8.2/Stable 8.2.2.0(MHOMIDL) επισης εχω την αδεια ξεκλειδωματος απο την Xiaomi ,το αγορασα μεταχειρισμενο και το τηλεφωνο στην κυριολεξια πεταει(ερxομαι απο το 2013 με Galaxy S4 παντα root ).Ξεκλειδωνω και προχωραω και αν ναι ποια προταση για rom? εχω διαβασει αρκετες σελιδες ωστε να εχω μια μικρη ενημερωση αλλα θα ηθελα την γνωμη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο/H kyian έγραψε:
.Ξεκλειδωνω και προχωραω και αν ναι ποια προταση για rom? ε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-