current account is not bound to this device αυτο το μηνυμα μου βγαζει στην προσπαθεια για ξεκλειδωμα ,να περιμενω λιγες ημερες ακομη μπας και γινει bound ?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Έχεις βάλει το λογαριασμό σου εκεί που γράφει Mi unlock status; Βρίσκεται στις ρυθμίσεις => Πρόσθετες Ρυθμίσεις => Επιλογές για προγραμματιστές.
-
ναι το εχω κανει successfully added ,απλα σκεφτομουν επειδη την αδεια την πηρα στις 27/4 θα πρεπει να περιμενω? η ειναι θεμα των server τους?
το ΟΕΜ unlocking πρεπει να ειναι on? -
Βέβαια πάντα!
Θεώρησα ότι το είχες ήδη ενεργοποιημένο. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Βέβαια πάντα!
Θεώρησα ότι το είχες ήδη ενεργοποιημένο.
=============== Μαι 3rd 2017, 4:22pm ===============
Ο/H kyian έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Βέβαια πάντα!
Θεώρησα ότι το είχες ήδη ενεργοποιημένο.
-
Πρέπει να κάνεις
Oem Unlocking On
Usb Debugging On
Να βάλεις το account σου στο mi λογαριασμό
Find Device on
και το
Mi Unlock Status να το πατήσεις -
Ο/H kyian έγραψε:
ενεργοποιησα το ΟΕΜ unlocking ,μια απο τα ιδια ,οταν κανω Sign in με το email προχωραει μεχρι εκει ,αν βαλω τηλεφωνο μου λεει wrong password και με το Mi account id παλι το ιδιο current account is not bound to this device,μαλλον θα περιμενω κανα 2 μερες μπας και...
-
-
-
Στο μήνυμα που πήρες έστειλαν αριθμό account?
Ή κωδικό ???
Βλέπω τώρα τα τελευταία μου 6 μηνύματα, μαζί τους και η έγκριση και εγώ δεν πήρα αριθμό account
Παιδιά άλλαξε κάτι?
Αν ισχύει αυτό που λες, δεν πρέπει να διαγράψεις κάποιον απλά αυτός που ισχύει θα πρέπει να συνδεθεί στον λογαριασμό mi του κινητού, από το κινητό μέσα. -
Ειχα δημιουργησει 2 λογαριασμους ,στο μηνυμα πηρα κωδικο για εναν απο τους δυο.Εκανα αυτο που λες συνδεσα τον σωστο στο account του τηλεφωνου και ξεκλειδωσα με επιτυχια.
-
Λοιπόν συνεχίζω εδώ μια και από τον γενικό οδηγό κατέληξα εδώ:
Έχω το παρακάτω κινητό, κατεβάζω την αντίστοιχη dev rom ( 7.4.27) αλλά στην αναβάθμιση μου βγάζει «αδυναμία επαλήθευσης πακέτου ενημέρωσης»
Μήπως να προχωρήσω στο βήμα ξεκλειδώματος με το εργαλείο; (Έκανα την αίτηση και μου έχει εγκριθεί)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα