Εδώ είναι οι ρομ του Redmi Pro (omega). Αν δεν κάνω λάθος αυτό που έχειςΟ/H Mersey7 έγραψε:
θα μπορουσες να μου παραθεσεις το link;;;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H Mersey7 έγραψε:
θα μπορουσες να μου παραθεσεις το link;;;
-
Καλησπέρα σε όλους!έκανα τη διαδικσία για να ξεκλειδώσω το mi5s μου, βάζω σε fastboot το κινητο και συνδέομαι στο unlock tool, αλλά μσταματάει στο 50% του unlock συνέχεια και μ λέει δεν συμπίπτουν οι λογαριασμοί στο κινητό με αυτό στο unlock tool!Το έχω τσεκάρει 3-4 φορές ότι είμαι συνδεδεμένος στο mi account στο κινητό με το λογαριασμό μου πριν το κλείσω!
Έχει τυχει σε κανέναν κάτι τέτοιο? -
Με τι rom είσαι τώρα στα developer options έχεις δει εάν έχει oem unlock και κάτι ακόμα δεν θυμάμαι τωρα που πρέπει για να συγχρονίσει τον λογαριασμό σου
A ναι
Mi unlock status να κάνεις bind -
-
Καλησπερα,εκανα σημερα αιτημα προς την xiaomi και μου εστειλαν sms μεσα σε μιση ωρα!!!!Αφου λοιπον μου εδωσαν αδεια να ξεκλειδωσω τον bootloader παω να το κανω και μου βγαζει οτι πρεπει να περασουν τουλσχιστον 72 ωρες απο την στιγμη που εκανα το αιτημα!πρεπει να περιμενω?
-
-
Γεια σας πρώτη φορά γράφω στο mini.gr , Πείρα το xiaomi mi5s και προσπαθώ να το ξεκλειδωσω να περάσω την ελληνική rom αλλά μου ζητάει mi unlock status και αυτό δεν υπάρχει στις developer options ούτε το oem unlock υπάρχει. η rom είναι ( MIUI Global 8.0 stable 8.0.3.0 Magmidi
-
Ο/H george_sf7 έγραψε:
Πείρα το xiaomi mi5s
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές στην 8.0.3.0. Ας προσπαθήσει να περάσει μέσω Updater την 8.2.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα