Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 160.
-
ειμαι εντελως ευχαριστημενος με την custom rom για το ΚΕΝΖΟ, μπραβο @gkalen. Να ρωτησω, γνωριζεις ποιες ειναι οι συνεπειες αν εγκαταστησω xposed framework; κανει ζημια στη λειτουργια;επιβαρυνει την ρομ ή τιποτα απ ολα αυτα..γαιτι πολλα ακουγονται.. ηθελα την γνωμη σου αν ξερεις.. ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Παράθεση από Project_P: “@sardelisp Ναι δυστυχως ειναι το ιδιο. Εδω ειναι το original thread που εμπνευστηκε ο vasmitos τον οδηγο (ο οποιος ομως μαλλον δεν κατεχει παραπανω γνωσεις απο μας και το παει λιγο στο trial and error) . [HOW TO] Restore lost Redmi Note 3 pro LTE a⦠| Xiaomi Redmi Note 3 Ρωτησα και εδω για να δω τι παιζει και αν μπορουμε να κανουμε restore to MEID (και να πως λυνεται το δικο μου προβλημα γιατι ακομα δεν εχω 4G σε μια απο τις 2 sim (και μαλιστα ουτε καν 3G ! ) ” τωρα με…
-
Παράθεση από Bodai: “@sardelisp αφου είναι σωστό το ΙΜΕΙ δεν θα έχεις θέμα. Οσον αφορά το MEID υπάρχουν converters (αν δεν κάνω λάθος) θα βάλεις το S/N από το κουτι θα σου το μετατρέψει σε MEID πχ -> CDG : Devices : ESN, MEID and EUIMID Calculator μετα θα χρησιμοποιήσεις το QPST για να το διορθώσεις. Από όσο μπορώ να εκτιμήσω στην Ελλάδα δεν θα έχεις κανένα θέμα με το λάθος MEID γιατί απλά οι πάροχοι δουλεύουν με το IMEI. Αν πας στο εξωτερικό όμως ” βασικα σκεφτομουν πως θα μπορουσα στο υπαρχων …
-
@geoanto555 ευτυχως το εχω γαιτι το ειχα φυλαξει, το διεσταυρωσα κιολας απο τον κωδικο οτι ειναι το σωστο.! εξηγω πως: αν παρεις το MEID και το βαλεις στο site εδω: whiterabbit.org/android/ σου βγαζει καποιους κωδικους. Ο κωδικος λοιπον (p) ESN Hex που δινει το αντιστοιχο ΜΕΙD number ειναι ο ιδιος κωδικος που ονομαζεται το qcn αρχειο οταν το κανουμε backup μεσω QPST. Το διεπιστωσα βαζωντας στη σελιδα το meid που εχει τωρα το κινητο(απο το qcn αρχειο που δινει ο τυπος στον οδηγο) που εβγαλε (p) E…
-
Καλημέρα παιδιά.. SOS SOS SOS SOS!!!!! Λοιπόν κοίταξα εχθές τους αριθμούς imei και meid. Αυτά που γράφει το κινητό δεν συμφωνούν με αυτά που γράφει το κουτί που μου στείλανε. Οπότε εικάζω ότι το qcn από άλλο κινητό δεν είναι σωστή λύση. Και το qcn που δίνει ο τύπος δεν θα έπρεπε ίσως να είναι στη συσκευή μας. Εξηγώ. Τώρα που έχω περάσει το qcn που έχει δώσει ο τύπος στον οδηγό, είμαι ναι μεν λειτουργικως καλά, και το imei μου είναι το σωστό γιατί το ξαναεγραψα με την εφαρμογή, αλλα το meid είναι…
-
Παράθεση από geoanto555: “Για κανε μας ενημέρωση.. αρχικά τι είναι το cm firmware... ” οταν εισαι σε lollipop λοιπον και θες να φλασαρεις cm13 που ειναι marshmallow, επειδη ισως το zip της cyanogen δεν το εχει εσωτερικα( οπως της miui), πρεπει να φλασαρεις πριν με συγκεκριμενο recovery που να υποστηριζει f2fs ενα cm firmware. αυτο μια φορα,οχι καθε φορα που αναβαθμιζεις την ιδια ρομ. οταν ομως θες να γυρισεις miui πρεπει να βαλεις fastboot rom με miflash
-
βασικα δοκιμασε να κανεις την ολη διαδικασια με το μοντεμ NON-HLOS.bin που αντιστοιχει στη ρομ και μην φλασαρεις αυτο που δινει στον οδηγο. επισης ουτε εγω καταλαβαινω σε τι επηρεαζει την ολη διαδικασια ποιο ακριβως NON-HLOS.bin αρχειο εχει η συσκευη σου!!! και γαιτι να φλασαρουμε το δικο του!;;;; και γιατι με το δικο του στο τελος δεν εχεις fingerprint;;; αφου το qcn αρχειο ειναι γενικο για ολους γιατι πρεπει να το κανουμε backup?και τι χρησιμευει να το εχουμε κρατημενο;; ο τυπος λεει επισης γα…
-
Παράθεση από Project_P: “Ωπ sorry ξεχαστικα! Ευχαριστω και @NasDriver που το διορθωσε. Καμια ιδεα για το ολο θεμα? Aμα κανει καποιος extract απο αλλο RN3 που δουλευει σωστα το .qcn αρχειο και ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη λετε να αλλαξει κατι? @MIUI_ART @GR_Macedon @Bodai @lallasgr @geoanto555 ” φιλε αυτο πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω και εγω!
-
Παράθεση από zeremy: “@makisfz Τελικά όλα καλά με αυτό τον οδηγό. [Device Team] Flashing TWRP on MM - Unable to mount, Internal 0MB - Quick Fix! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Εγω τελικά έκανα ότι λέει ο οδηγός και είμαι αυτή τη στιγμή με άψογα ρουταρισμενη global developer 6.9.9 και με λειτουργικότατο twrp Αν φτιαχτεί η ελληνική θα την δοκιμάσω. Αναμένουμε παίδες..
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαευχαριστω για τον οδηγο. εχω να ρωτησω τα εξης: αυτο λειτουργει αν εχεις σαν βαση μια lollipop εκδοση μιας παλαιοτερης fastboot rom. εγω φλασαρα μεσω miflash την 6.9.9 global developer 6.0.1 ακολουθω αυτα τα βηματα αλλα το κινητο μενει μονιμως στο mi logo χωρις να εμφανιζει απο κατω την android μπαρα να φορτωνει την dalvick cache ως συνηθως. μπορειτε να με βοηθησετε;;
-
οταν το θεμα ειναι ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με ενδιαφερει και μενα τα μαλα. περιμενω υπομονετικα
-
Παράθεση από zero: “Έχουμε και λέμε τι βγάζει... αφού κάνει extract system.img βγάζει mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name /userdata at /data: Device or resource busy mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name /system at /system: Device or resource busy μετά το SuperSu installer umount of /system failed; no such volume Γι αυτό υπέθεσα πως έχει κάποιο θέμα, λόγω της αδυναμίας να κάνει umount. Ωστόσο επειδή δεν έχω διαβάσει ποτέ το script εγκατάστασης μπορεί να λέω βλακεί…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sardelisp: “πρεπει να εχεις την βαση της android 6 ” Έχω σαν βάση την lollipop.. Δεν έρχομαι από kitkat...Τέσπα.. άστο. Θα τα πούμε μετά αυτά.. ” οτι πεις. παντως για να σ ελεγα με σιγουρια αν εχουν αλλαξει partion images με την marshmallow θα επρεπε να δω το ΟΤΑ UPDATE που δοθηκε απο τη xiaomi σε οσους ειχαν την τελευταια global developer lollipop . αλλα κ παλι θα προτεινα φλασαρισμα official global developer fastboot androi 6 rom καλα φλασαρισματα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sardelisp: “οταν ειδικα ερχεται μια αναβαθμιση απο lollipop se marshmallow δεν πας οπως να ναι. ” Εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω miflash σήμερα....Θα τα πούμε σε καμια ώρα... ” για μενα κακως. πρεπει να εχεις την βαση της android 6 γιατι μπορει καποια images μεσα στη fastboot rom να εχουν αλλαξει. δεν το ξερεις στα σιγουρα. για μενα ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ FASTBOOT ROM 6.9.9 GLOBAL DEVELOPER ΠΡΩΤΑ