Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 160.

• Παράθεση από geoanto555: “Φορτίζω τον πύραυλο και μπαίνω.... Έχω κάτι στο μυαλό μου να κάνω.. Αν πετύχει σας το λέω. ” Παράθεση από geoanto555: “Ξενικάς από το 0... Παλιά fastboot rom σε fastboot mode.. ” αυτο ακριβως... οταν ειδικα ερχεται μια αναβαθμιση απο lollipop se marshmallow δεν πας οπως να ναι. ολα πρεπει να γινουν με λογικη. Κατεβαζεις την official global developer 6.9.9. android 6.0.1 και την περνας καθαρη εγκατασταση με miflash( fastboot rom παντα) Επειτα το αφηνεις να ανοιξει κανεις…

• Παράθεση από Rizzrak: “Ξέρει κανείς τι παίζει με το superuser στην gtv 6.9.9 developer? Γιατί δεν το έχει εγκατασταση μόνο του. Θέλει να το βάλω εγώ? ” αν οταν εκανες wipe cache data kai dalvick cache εκανες και το system, χωρις reboot to recovery και μετα το flash η ρομ δεν εγκαταστηται σωστα! οποτε μπες recovery και κανε wipe cache data system dalvick και μετα καπακια reboot ξανα σε recovery μετα καπακια φλασαρε οπως ειναι! πες μου αν γινει

• Ποιος είπε για 64bit ;;;;; Ποτεεεεεε κανενας... Εγώ σε 32bit το έκανα μια χαρά.. Κ μην αλλάξεις ρομ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ρολο

• @Project_P Λοιπόν καλημέρα φίλε. Εμένα από την αρχή μου εμφάνιζε το κινητό ακριβώς όπως δείχνει να πρέπει να εμφανίζεται στα screen shot. Δηλαδη στα ports μου έβγαζε το κινητό Qualcomm diag mode com11. Δεν μου έβγαζε κανένα άλλο πορτ. Έπειτα το πρόγραμμα λογικά θα εμφανίζει αυτόματα το κινητό σαν com11 ή ότι άλλο. Δεν ξέρω πως να το περάσεις χειροκίνητα να το βλέπει. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις επέκταση γιατι σίγουρα δεν επικοινωνεί σωστά (με το σωστό τρόπο σε diag mode) προφανώς το κινητό με το …

• Ας τα παρουμε απο την αρχη: Εκανα τον οδηγο οπως ακριβως τον εχει γραψει το παιδι στο ξενο miui forum. Εχω φλασαρει εξ αρχης με την τελευταια εκδοση miflash 2016.30.08 την τελευταια fastboot rom global stable.( kenzo_global_images_V8.0.1.0.LHOMIDG_20160805.0000.29_5.1_global ) Επειτα εχω φλασαρει με TWRP 3.0.2-2 την ελληνικη developer 6.8.18 by Gkalen ( γιατι μ αυτη ηθελα να μεινω τελικως ) και ξεκιναω την διαδικασια. Τα απαραιτητα βηματα με τους drivers δεν το συζητω..οπωςδηποτε..οπως ακριβως μ…

• λοιπον θα παραθεσω τι έκανα τι αντιμετώπισα κ πλέον το έχω να δουλεύει..

• φιλε καλημερα..τελικα εβγαλες καποια ακρη για το πως θα δουλεψει μια για παντα αυτο το ρημαδι; εγω την εχω καταλαβει την διαδικασια αλλα τωρα δεν μου δουλευει ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυπωματων. wtf?? Παράθεση από Project_P: “Ευχαριστω για τις συμβουλες και εσενα και ολα τα παιδια που κανουν brainstorming μπας και βρω λυση. ΘΑ ανασυνταξω τις δυναμεις μου και θα κατσω καποια στιγμη με ηρεμια να κανω τις αλλαγες, γιατι πραγματικα μετα απο τοσους μηνες εχει αρχισει να με κουραζει το ολο θεμα, σε …

• Παράθεση από geoanto555: “Εκανες εγκατάσταση το supersu? ” Παράθεση από NasDriver: “Καιρό είχαμε να δούμε το SHELL ” σας παρακαλώ μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνετε κάθε φορά που κάποιος έχει battery drain από το shell αυτόματα να το σχετίζουν με το root από superuser?? Εγώ δεν έχω αφήσει ποτέ κινητό android χωρίς root και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είχα battery drain. Κάνω απλώς μια διαπίστωση και ταυτόχρονα μια ερώτηση προς επεξήγηση. Ειλικρινά δεν το παίζω έξυπνος αλλά τόσο καιρό που παρακολουθώ το φ…

• Παράθεση από Rizzrak: “Στο RN3P όλα καλά μέχρι στιγμής καλύτερη διαχείριση ραμ από όσο βλέπω συγχρονισμό μια χαρά τα led οντως δεν δουλευουν , μονο κατα την φορτηση... Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα... Ναι σε γενικές γραμμές μια χαρά στις επόμενες μέρες θα δούμε τι γίνεται και με την διαχείριση μπαταρίας! ” σε RN3P KENZO τα led ειδοποίησης λειτουργούν άψογα.. Όπως κ όλα τ αλλα..ακομα και η επιλογή για ταπετσαρία να θέτει ταυτόχρονα και στην οθόνη κλειδώματος υπάρχει. Έκανα καθαρή εγκατάσ…

• για μένα κάνεις ένα backup και δοκιμαζεις. Κ χωρίς backup απλά ξαναπερνας τη ρομ. Δεν χάνεις τίποτα..αν δεν σ αρέσει.απλα λίγο χρόνο να ανοίξει. Για μένα δοκιμασε..δεν θα χαλάσει το κινητό κ ας είσαι σε διακοπές.. Πάντως σε καταλαβαίνω εγώ την έχω πάντα αυτή τη φαγούρα.

• να κάνω μία άλλη ερώτηση αν κάποιος ξέρει; Είχα περάσει πριν καιρό την stable ελληνική 7.5.1 και μετα το setαρισμα xposed διαπιστωσα ότι λειτουργούσε το κατέβασμα modules από την εφαρμογή. Σε οποιαδήποτε άλλη ρομ κ να το έχω δοκιμάσει δεν κατεβαίνουν τα modules. Ξεκινάνε να κατέβουν κ σταματάνε. Τι στο καλό ειχε ή stable? Φταίει κάτι άλλο κάποια ρύθμιση που ίσως είχα κάνει χωρίς να ξέρω.;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sardelisp: “Έχω να αναφέρω ” Με ποια ρομ τον έβαλες; ” την πέρασα στην 6.8.4 gtv την οποία την πέρασα με αναβάθμιση πάνω στην προηγούμενη (καθαρό install 6.7.28) Παράθεση από pavlidisc: “Ύπαγε οπίσω μου σατανά!!! #raidon21 Φαγούραααααααααα!!!! ΜΕ φαίνεται θέλετε να ΜΕ χαλάσετε την άδεια εσείς!!! ” γιατι το λες αυτό φίλε;

• Καλημέρα στη παρέα Έχω να αναφέρω την εξαιρετική απόδοση στη μπαταρία και στη σπιρτάδα του κινητού με τον κερνελ raidon 2.1 Έχω να προτείνω τον Ex Kernel manager για να αλλάξετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που προτείνει ο φίλος. Επισης να σημειωσω ότι θα δείτε άμεση διάφορα στην οθόνη στα χρώματα της. Είναι λογικό λόγο του ότι ο κερνελ δεν υποστηρίζει την επιλογή της οθόνης για κρύο θερμό.. Τέλος να αναφέρω ότι το κινητό πια δεν ζεσταινεται ότι ίδιο. Μένει πιο κρύο γενικά. Αυτά. Καλό τριήμερο παιδ…

• Παράθεση από bilakos10: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilakos10: “Θα πρέπει να flashάρεις το twrp του cofface και στην συνέχεια το supersu. Μόνο με αυτό το recovery μπορείς να έχεις Ota updates σε miui rom. ” Θα έχει ota updates με το recovery; ” Κάποιοι οδηγοί που είδα αναφέρουν ότι γίνεται να περάσεις το ota μέσω του recovery. Άλλοι λένε ότι θέλει να περνάς όλη την rom κάθε φορά. Άμα δεις στα guides του xda, ο πιο πρόσφατος οδηγός για root αναφέρει για ota updates. ” ευχαριστω παιδια…

• καλησπερα στη παρεα.. ηθελα να ρωτησω κατι αν γινεται και με ποιο τροπο; θελω να φλασαρω global developer και να εχω root και twrp ,αλλα ,ταυτοχρονα καθε παρασκευη να μπορω να αναβαθμιζω τα official updates. Γινεται; υπαρχει οδηγος;

• χαχαχαχαχχα.. Αυτό ήταν απάντηση.. Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από georger_volos: “καλημερα xiaomades! καθως εγκατεστησα μια εφαρμογη π χρειαζεται το mock location (ψευδη τοποθεσια) ενεργο, παρατηρησα οτι ενω αλλαζα την επιλογη σε ενεργη, οχι μονο δεν μου εδινε τιν επιλογη να διαλεξω καποια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει την εν λογω λειτουργια αλλα μολις βγω απο τις επιλογες για προγραμματιστες γυρναει μονο του κατευθειαν στο ανενεργο με αποτελεσμα να μην δουλευει η εφαρμογη. γνωριζει κα…

• Παράθεση από baiosss: “4c88a737c3099983a5f6f4ad6651e448.jpg ” μπορω να ρωτησω ποια γραμματοσειρα ειναι αυτη;; την κατεβασες απο την εφαρμογη θεματα ή απο xposed ifont;;;

• καλησπερα στη παρεα.. εχω να αναφερω την εξαιρετικη αποδοση και λειτουργικοτητα της 7.5.1 την εχω απο χθες και ολα κομπλε.. επισης αναφερω οτι ειναι η μονη ρομ που δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ το xposed, δηλαδη τα modules κατεβαινουν κανονικοτατα απ την ιδια τη εφαρμογη. πολυ καλη δουλεια μπραβο..

• @gkalen φιλε μηπως το εκανες να δουλεψει ωστε να γυριζει στη κινεζικη εφαρμογη θεματων;; οτι κ να δοκιμασα αποτυχια τελικα!!! κατι διαβασα στο miui.com οτι χρειαζονται καποια frameworks..μηπως γνωριζεις τι;;

• Παράθεση από gkalen: “@sardelisp Κάνε μία εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και άνοιξε την .. Άσε μόνο το όνομα της συσκευής, σβησε και τα δύο γράμματα ( dv ) στο τέλος. Αλλιώς κάτι άλλαξε με τη Miui8 , θα το κοιτάξω ξανά και θα σου πω . ” σιγουρα τοτε κατι 2χει αλλαξει γιατι δεν εχω την κινεζικη εφαρμογη θεματων. μαλλον χρειαζεται καποια αλλαγη ακομα στο built.prop αν δεις σε παρακαλω μου λες!! @gkalen Το βρηκα!!! Change Themes content to customized Region. - Xiaomi Mi 4i - Xiaomi MIUI Officia…