Εχει ένα λουκετο στη μεση??Όταν το πατας και φωτίζεται,φωτιζεται και το λουκετο?Ο/H axl21 έγραψε:
οχι οταν τον παταω και φωτιζετε υποτιθετε οτι μπαινει σε λειτουργια και δουλευει ο φωτισμος

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕχει ένα λουκετο στη μεση??Όταν το πατας και φωτίζεται,φωτιζεται και το λουκετο?Ο/H axl21 έγραψε:
οχι οταν τον παταω και φωτιζετε υποτιθετε οτι μπαινει σε λειτουργια και δουλευει ο φωτισμος
παραθετω link postimg.org/gallery/2j92yf5q0/b7a7b1d4/ στην πρωτη ειναι απενεργοποιημενο ενω στην δευτερη ενεργοποιημανο .σωστα;οπως ισχυει και για τα αλλα.Ο/H Thracia έγραψε:
Εχει ένα λουκετο στη μεση??Όταν το πατας και φωτίζεται,φωτιζεται και το λουκετο?Ο/H axl21 έγραψε:
![]()
μπορω να ρωτησω ποια γραμματοσειρα ειναι αυτη;; την κατεβασες απο την εφαρμογη θεματα ή απο xposed ifont;;;Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H sardelisp έγραψε:
μπορω να ρωτησω ποια γραμματοσειρα ειναι αυτη;; την κατεβασες απο την εφαρμογη θεματα ή απο xposed ifont;;;Ο/H baiosss έγραψε:
Περίμενε λίγο όσο το ψάχνουμεΟ/H dendenden έγραψε:
Καλησπέρα και από εμενα.
Redmi 3 note pro και έλεγα να κάνω την αναβάθμιση στην τελευταία beta ( ειμαι ξεκλεδωτος και ήδη στην πρωτη ελληνική beta xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.17.zip )
αλλα διάβασα αυτό :
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Μην αναβαθμίζετε το SUPER USER μέσα από το Google Play, γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα μετά την αναβάθμιση της ROM.
Πριν μερικές μέρες μου έβγαλε τις αναβαθμίσεις το GooglePlayStore και την έκανα σαν βλάκας μη γνωρίζοντας.
Τώρα τι κάνουμε? Μπορώ να κάνω rollback στην SU που είχε η Ρομ?
Ναι, δεν βιάζομαι. Απλά να ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα σχετικά με το SU.Ο/H dnomikos έγραψε:
Περίμενε λίγο όσο το ψάχνουμεΔιαφορετικά, αν δεν σε πειράζει να περάσεις την ROM με factory reset, προχώρα στην εγκατάσταση και δεν θα έχεις πρόβλημα.