Διαφήμιση

[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V8
  • Ο/H axl21 έγραψε:

οχι οταν τον παταω και φωτιζετε υποτιθετε οτι μπαινει σε λειτουργια και δουλευει ο φωτισμος
    Εχει ένα λουκετο στη μεση??Όταν το πατας και φωτίζεται,φωτιζεται και το λουκετο? ;)
    You may think you can fly - but you better not try
  • Προχώρησα κανονικά σε αναβάθμιση και όλα καλά. Φαίνεται να έχει λυθεί και το πρόβλημα με το μήνυμα που έβγαζε όταν έκανες σύνδεση με wifi. Επίσης έχει εξαφανιστεί το superuser αλλά το κινητό είναι root.

Υ.Γ.Είμαι εδώ και λίγο καιρό χρήστης Xiaomi και ως τώρα τουλάχιστον είμαι πολύ ικανοποημένος. Αγαπητοί φίλοι ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του απόψεις και είναι απολύτως σεβαστές. Στο κάτω - κάτω, ο καθένας μας χαρακτηρίζει το ικανοποιητικό με έναν καθαρά υποκειμενικό τρόπο. Δεν είναι καλό να θίγουμε ο ένας τον άλλο γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε (ειδικά σε αυτή τη χώρα) πολύ σημαντικότερα προβλήματα. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε αυτή την κοινότητα που μας προσφέρει αφιλοκερδώς την βοήθειά της.

Μπράβο παιδιά..
    Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
  • Να προσθέσω επίσης ότι Με τα 170€ που διέθετα εγώ δεν θα μπορούσα πάρω καλύτερο κινητό στην Ελλάδα. Έκανα μία σχετική έρευνα, ρώτησα άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει Xiaomi και πήρα το ρίσκο (γιατί όταν κάνεις αγορά από Κίνα ρίσκο είναι) και έκανα την αγορά. Ήξερα από την αρχή ότι θα φάω ώρες μπροστά στην οθόνη για να φέρω το κινητό στα μέτρα μου και αυτό μου άρεσε. Όποιος διαθέτει παραπάνω χρήματα και δεν έχει τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο είναι σεβαστό..

Φιλικά και με εκτίμηση..
    Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H axl21 έγραψε:

οχι οταν τον παταω και φωτιζετε υποτιθετε οτι μπαινει σε λειτουργια και δουλευει ο φωτισμος
    Εχει ένα λουκετο στη μεση??Όταν το πατας και φωτίζεται,φωτιζεται και το λουκετο? ;)
    παραθετω link postimg.org/gallery/2j92yf5q0/b7a7b1d4/ στην πρωτη ειναι απενεργοποιημενο ενω στην δευτερη ενεργοποιημανο .σωστα;οπως ισχυει και για τα αλλα.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Τέλος στις ανούσιες αψιμαχίες ...

Δεν επιτρέπεται να συνεχίσετε τα ίδια και πάλι, γιατί θα προχωρήσουμε σε κυρώσεις !!!!

Επαναφορά στην τάξη και στον κανονικό ρυθμό.... !!!! :D

'Εχουν μεταφερθεί όλα στον κάλαθο
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Καλησπέρα και από εμενα.

Redmi 3 note pro και έλεγα να κάνω την αναβάθμιση στην τελευταία beta ( ειμαι ξεκλεδωτος και ήδη στην πρωτη ελληνική beta xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.17.zip )

αλλα διάβασα αυτό :

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
    Μην αναβαθμίζετε το SUPER USER μέσα από το Google Play, γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα μετά την αναβάθμιση της ROM.

Πριν μερικές μέρες μου έβγαλε τις αναβαθμίσεις το GooglePlayStore και την έκανα σαν βλάκας μη γνωρίζοντας.

Τώρα τι κάνουμε? Μπορώ να κάνω rollback στην SU που είχε η Ρομ?
  • Ο/H baiosss έγραψε:

μπορω να ρωτησω ποια γραμματοσειρα ειναι αυτη;; την κατεβασες απο την εφαρμογη θεματα ή απο xposed ifont;;;
    Android flashaholic
  • Διαφήμιση
  • Ο/H sardelisp έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

μπορω να ρωτησω ποια γραμματοσειρα ειναι αυτη;; την κατεβασες απο την εφαρμογη θεματα ή απο xposed ifont;;;

Φυσικά. Είναι ή mix theme THAI miui απο την εφαρμογή θέματα.

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H dendenden έγραψε:

Καλησπέρα και από εμενα.

Redmi 3 note pro και έλεγα να κάνω την αναβάθμιση στην τελευταία beta ( ειμαι ξεκλεδωτος και ήδη στην πρωτη ελληνική beta xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.17.zip )

αλλα διάβασα αυτό :

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
    Μην αναβαθμίζετε το SUPER USER μέσα από το Google Play, γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα μετά την αναβάθμιση της ROM.

Πριν μερικές μέρες μου έβγαλε τις αναβαθμίσεις το GooglePlayStore και την έκανα σαν βλάκας μη γνωρίζοντας.

Τώρα τι κάνουμε? Μπορώ να κάνω rollback στην SU που είχε η Ρομ?
    Περίμενε λίγο όσο το ψάχνουμε ;) Διαφορετικά, αν δεν σε πειράζει να περάσεις την ROM με factory reset, προχώρα στην εγκατάσταση και δεν θα έχεις πρόβλημα.
  • Να ρωτήσω κ εγώ κάτι. Οταν είχα το miui 7 τις γραμματοσειρές δεν μου τις έβγαζε σωστά στα ελληνικά. Τώρα με το 8 που τις βρίσκω για να τις κατεβασω; γιατί δεν είναι εκεί που ήταν πριν. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Περίμενε λίγο όσο το ψάχνουμε ;) Διαφορετικά, αν δεν σε πειράζει να περάσεις την ROM με factory reset, προχώρα στην εγκατάσταση και δεν θα έχεις πρόβλημα.
    Ναι, δεν βιάζομαι. Απλά να ξέρω τι να κάνω από εδώ και πέρα σχετικά με το SU.
    Σχετικά με την αναβάθμιση, έλεγα να την κάνω μέσω updater από το κινητό ( πρωτάρης και στα Android και τα Xiaomi)
    Images
    • Screenshot_2016-07-09-20-53-43-412_com.android.vending.jpg

212,09 kB, 1.080×1.920, viewed 117 times
    • Screenshot_2016-07-09-20-53-16-869_com.android.settings.jpg

167,11 kB, 1.080×1.920, viewed 100 times
  • Διαφήμιση
  • καλησπερα
    Σε redmi 3 pro
    Όλα δείχνουν καλά προς το παρόν.
    Όσο αφορά το θέμα με το super user εγώ είχα κάνει την αναβάθμιση από το playstore και δεν αντιμετοπισα κάποιο θέμα τώρα με το update