Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 160.

• Παράθεση από gkalen: “Αν θες να έχεις την κινεζική εφαρμογή για θέματα να αλλαξεις λίγο το build.prop...Πας στο τέλος του build.prop και θα δεις μία γραμμή ... ro.product.mod_device=....... Γραψε ότι θες εσύ ή Σβησε στο τέλος το miui gr και κάνε reboot. Άνοιξε την εφαρμογή θέματα και θα είναι η κινέζικη , έτσι θα'χεις όλες τις επιλογές θεματων. Εννοείται ότι οταν το ξανακανεις όπως ήταν έχεις ξανά το ευρωπαϊκό theme app .. ” μπορεις να μου πεις τι ακριβως πρεπει να γραφει μετα τα : το δοκιμασα ν…

• Παράθεση από Bodai: “@sardelisp αν δεν τα κατεβάζεις μέσα απο την εφαρμογή Θέματα απο την Xiaomi θα έχεις αυτό το πρόβλημα ... ” ναι αλλά.. Όταν είχα εγκατεστημένη την 6.6.30 China developer, η εφαρμογή θέματα είχε ξεχωριστό section που κατέβαζες θέματα miui8.. Στην ελληνική η εφαρμογή θέματα είναι λες κ είναι η έκδοση από την 7, δεν έχει αυτή την επιλογή

• μια αναφορα προς τους developer. κατεβαζω θεματα συμβατα με miui8 και η εφαρμογη ενω τα κανει import οταν παω να κανω aplly δεν αφηνει να το σεταρει πεταει μηνυμα : themes from 3rdy party sources are not supported. μηπως γνωριζουμε γιατι γινεται αυτο;;

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

sardelisp - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Απο εχθες εκανα καθαρη εγκατασταση μεσω fastboot την 6.6.30 china developer με MIUI8 για να παρω μια γευση. Ηταν παρα πολυ ωραιες οι αλλαγες που εχουν κανει σε σχεση με την miui7. εβαλα΄αγγλικα και διεγραψα ολες τις αχρηστες κινεζικες εφαρμογες! ολα ηταν κομπλε, αν καποιος εχει μαθει να χρησιμοποιει το κινητο με αγγλικα τα ελαχιστα κινεζικα που θα βρει δεν θα τον δυσκολεψουν. ΕΙναι ας πουμε σε κατι μενου της εφαρμογης θεματα κλπ.. Ωραια λεω παμε να δοκιμασουμε την αντιστοιχη ελληνικη! Την φλασαρ…

• Παράθεση από dtsilog: “@sardelisp κάνεις wipe και το system πριν την εγκατάσταση; ” μαλιστα. Δεν πρεπει; Εχω συνηθισει απο το HTC χρονια τωρα..ειναι λαθος;; Υ.Γ. Ωχχχχχ εχεις απολυτο δικιο.!! παιζει ρολο αλλα δεν ξερω γιατι.. φλασαρα πανω στην ιδια με wipe μονο την cache/dalvic και data και περαστηκε σωστα! ευχαριστω!

• καλησπερα παιδια 2 σοβαρες ερωτησεις θελω να κανω. 1.εχω την Twrp 3.0.2-2 -kenzo recovery για το redmi note 3 pro, οχι την εκδοση του μιχαλη. Κανει για να φλασαρω τη ρομ, διοτι κ εμενα στο τελος της εγκαταστασης εβγαλε error. 2.οταν τελειωσε η εγκατασταση κ bootare η ρομ δεν ειναι rootαρισμενη , θα επρεπε;; εγω θελω να ειναι τι πρεπει να κανω; να φλασαρω το supersu μεσω twrp;; Δοκιμασα πολλες φορες αλλα βγαζει το ιδιο λαθος,ακομα και με την εκδοση twrp by mic. Εχει καποιο θεμα το zip για το Redm…

• b1e52a3fbe3f144d46be19b68ee52877.jpg Απίστευτο. Και όμως αληθινό. 2μερες χρήση με 9ωρο οθόνη. Γίνεται. Την περισσότερη ώρα με Wi-Fi και ανοιχτό τον συγχρονισμό,mail push και πάντα σε 3G. Φωτισμός λίγο πάνω απ το μισό και όλα αυτά με ελληνική 7.3.2. Root - Xposed Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ το θέμα το έλυσα ύστερα από reboot δούλεψε. Περίεργο όμως..γιατι κόλλησε έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sardelisp: “Θα μπορούσες να Μ πεις πως; ” Ψαξε και λίγο στο forum... Δεν είναι κακό .. EDIT @Thracia χαλάς την πιάτσα ....” Κ ομως το βρήκα μόνος μου οκ..αλλα το θέμα είναι ότι το calibration δεν μπορεί να πατηθεί, ότι Κ αν κάνω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@sardelisp βαθμονόμηση έκανες στον αισθητήρα??” Θα μπορούσες να Μ πεις πως; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά αυτό είναι θέμα σοβαρό, φαντάζομαι έχει αναφερθεί;.. Πως Κ δεν έχει φτιαχτεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έχω εγκαταστήσει την ελληνική 7.3.2. Παρατηρεί κάποιος άλλος κατά την διάρκεια της κλήσης καμιά φορά όταν απομακρύνω την οθόνη από το μάγουλο να μην λειτουργεί ο αισθητήρας εγγυτητας με αποτέλεσμα κατά τον τερματισμό της κλήσης η οθόνη να μένει σβηστη;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• να κάνω μία ερώτηση; στις global stable δεν υπάρχει ή εφαρμογή θέματα; μόνο στις developer?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “@sardelisp ο υπολογιστής σου έχει x32 bit αρχιτεκτονική ή x64? Κάνω αυτό το ερώτημα γιατί σκέφτομαι μήπως στο ένα από τα δύο δημιουργείται πρόβλημα και στο άλλο φλασάρει κανονικά χωρίς θέμα!! Πιθανολογό ότι αν η αρχιτεκτονική είναι x32 τότε με 32bita winodws φλασάρει χωρίς προβλήματα. Αλλά αν είναι αρχιτεκτονική x64 τότε αν έχει κάποιος windows x32 εχεί brickάρει το θέμα!!! Κάπου εκεί έχω αρχίσει να καταλήγω!! ” λεει: system type 32-bit Operating System , x64 based prosse…

• Επιβεβαιωνω πως πραγματοποιησα φλασαρισμα με MiFlash tool απο chinese developer σε global stable μεσω fastboot flash (οχι σε edl mode) σε ταμπλετ με 32 bit λειτουργικο!

• Παράθεση από geoanto555: “Το πιο σωστό είναι να πας με αυτόν τον οδηγό. Αν θέλεις βέβαια υπάρχει και αυτή η επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις την official ρομ απλά μεσα απο twrp. ” τελευταια ερωτηση τον πρωτο οδηγο που μιαλει για καθαρη εγκατασταση fastboot rom, η διαδικασια πρεπει να γινει σε 64bit windows, οπως η αλλαγη απο unofficial se official, ναι ή οχι??

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sardelisp: “ασχετα με αυτο,θελω να εχω unlock bootloader για μελοντικο φλασαρισμα. με ποιο τροπο παω απο dev σε stable? ” Γίνε πιο συγκεκριμένος. stable official θέλεις; @geokart Μία απο τις 2 τελευταίες stable ” στην 7.3.6 global stable θελω να παω

• ασχετα με αυτο,θελω να εχω unlock bootloader για μελοντικο φλασαρισμα. με ποιο τροπο παω απο dev σε stable?

• ολα καλα πηγαν λοιπον. καταφερα να φλασαρω κινεζικη developer, ξεκλειδωσα ηδη τον bootloader και τωρα υελω να φλασαρω απο chinese developer την global stable. ποιον οδηγο χρησιμοποιω γιατι εχω μπερδευτει; Υ.Γ.εχω κατεβασμενη την 7.3.6 σταθερη σε αρχειο zip. Μπορω να την φλασαρω μεσω twrp η θα πρεπει να κατεβασω τη fastboot rom της 7.3.6 ??? ΚΑθε φορα που θελω να φλασαρω fastboot rom θα πρεπει να γινεται μεσω 64 bit window??? αυτη ειναι η απορεια μου βασικα

• Παράθεση από geoanto555: “Το κουτί δεν ήταν ανοιγμένο και έχεις Ελληνικά; Μου κάνει εντύπωση.(μούλτι έχεις σίγουρα) Αν θες να πας σε Ελληνική πρέπει να βάλεις developer πρώτα για να ξεκλειδώσεις. ” σιγουρα δεν ξεκλειδωνει ο bootloader με stable global;; ειχε 2 αυτοκολλητα ταινιες με CH επανω και δεν ηταν παραβιασμενα εκτος και τα ειχε βαλει το μαγαζι. κ μενα πιθανο να εχω multi μου φαινεται, εφοσον γνωριζουμε οτι η global δεν εχει ελληνικα