Της εκανα την απαντηση την ξερεις...μαυρα. τωρα με φαστμπουτ ρομ περασα την v11.0.1 με καθαρισμα ολων και με την εφαρμογη τηλ.της γκουγκλ εμφανιστηκε επιτελους η κανονικη οθονη οχι μαυρο.τωρα επειδη δεν μαρεσει αυτη η εφαρμογη τηλεφωνου ουτε ο φυλλομετρητης εχω δυλιμα μενω εδω η περναω twrp και παω στην xtrv 12 stable? ΡΙΣΚΟ...
πρωτα ευχαριστω για τον χρονο σου και συνεχιζω λεγοντας οτι σημερα παλι γυρισα σε 11.0... σταθερη αυτη την φορα με ρεκοβερυ ζιπ( με φαστμπουτ εγινε χθες) παλι το ιδιο δηλαδη μαυρη οθονη τονιζω στην κληση που κανω ΕΓΩ και οχι στην εισερχομενη και το αλλο με το μην καλυπτετε.....σαφως και με το τιπ απενεργοποιησης λειτουργιας τσεπης και προξιμιτι αισθητηρα δεν υπαρχει το προβλημα εμφανως αλλα δεν παυει να υπαρχει.νομιζω ετσι θα παει γιατι οτι εκδοση και αν περασα ολες με φακτορυ ρεσετ το προβλημα …
να ρωτησω το αρχειο persist.img να δοκιμασω αν γινεται να το σβησω και να το ξαναπερασω εννοω χωρις twrp να το σβησω και μετα με twrp να το ξαναπερασω.αν λεω χαζα απλα την κατανοηση σας
λοιπον μεσα σε ολα τα πειραματα που εκανα δοκιμασα το σκοτεινη λειτουργια και εκει δουλευει κανονικα με τον αισθητηρα ενεργοποιημενο.κουφο αλλα ισως βοηθησει τους devs να βρουν μια λυση.EDIT ακυρο μετα απο δυο κλησεις παλι το ιδιο EDIT1 και στο βιπερ κανει το ιδιο.
το εχω κανει πολλες φορες ενταξει δειχνει 0-5 (κατι απο χαβαη 5-0 μου θυμιζει) νομιζω οτι το αρχειο περσιστ που περασα κατι ριζωσε και δεν φευγει ουτε με αλλη ρομ ουτε με φορμαρισμα.ελπιζω σε μελλοντικη αναβαθμηση ειμαι με xtrv stable, αλλα με λιγες ελπιδες.
δοκιμαζω και ενημερωνω....το περασα και εκανα εγκατασταση ενεργοποιησα τον κ@λΟαισθητηρα αλα τζιφος.ο αισθητηρας αυτος λειτουργει με την βαρυτητα η με την μπροστα καμερα?
Εμεις δεν εχουμε καποιον προγραμματιστη να εχει χρονο να ασχοληθει κ να παρει μια ρομ σαν την δικια μας κ να προσθαφερεσει διαφορα καλουδια οπως πχ παλια με αλλες μαρκες οπως της σαμσουγκ οι οποιες προσθαφερεσεις διορθωναν και τα μπαγκς πολυ πριν την επίσημη αναβάθμιση.; Εκδοση 10 γραφει για εφαρμογή τηλ.