λοιπον ξαναπερασα περσιστ και τωρα εχω (επιτελους) l3 τι επιπτωσεις εχει αυτο?
Μαύρη οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις
-
-
παει το τζοκερ! αχχαχα
δε μπορεις να δεις σε hd netflix, amazon prime κτλ εφαρμογες που απαιτουν πιστοποιηση επιπεδου L1.
το πως θα το επαναφερεις το ξερεις απο το παραπανω που ειπαμε, αν σε καιει το θεμα.
κανε τις δοκιμες τωρα να δεις αν ειναι οκ.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Μαλλον θα ξενυχτισω για να το ξανακανω 1
-
καλα.. αυτο γινεται.. δες πρωτα οτι ειναι οκ με τις μαυρες οθονες και το αλλο ειναι ευκολο.. κανε τις δοκιμες σου..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
μαυρα
-
χαχαχαχα. δε παιζεται το πραμα. χαχα.. παρατησε το.. αστο οταν ερθει κανα update και στο τελος στειλτο για εγγυηση. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
τα δοκιμαζεις ολα με εντελως καθαρη εγκατασταση? χωρις να εχεις βαλει καμια εφαρμογη, καμια επιπλεον ρυθμιση, καμια επαναφορα αρχειων, κανενα συγχρονισμο κτλ? δλδ μολις ξεκιναει απο το 0 το κινητο, να κανεις αμεσως κληση.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
εγκατασταση με φορμαρισμα πριν αλλα με επαναφορα εφαρμογων απο γκουγκλ και μι μετα.λες να το κανω χωρις επαναφορα ? δοκιμαζω αργοτερα.
-
περιμενε. μη κανεις κατι.. θα σε ανεβασω να βαλεις κατι.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων και αναζητηση επανω launcher συστηματος.
μπες μεσα και πες μου εκδοση.
επισης κανε στην εφαρμογη εκκαθαριση δεδομενων-ολων των δεδομενων (θα χρειαστει να ξανακανεις τα εικονιδια παλι).
το ιδιο θα κανεις με την εφαρμογη υπηρεσιες τηλεφωνου.
επανεκκινηση και δοκιμασε.
υγ..ε ναι. καλυτερα να δοκιμαζεις χωρις να επαναφερεις κατι πρωτα. γιατι αν φταει κατι απο τις εφαρμογες-ρυθμισεις σου παντα θα σου εμφανιζει το προβλημα. το αναφερα και σε προηγουμενο ποστ, δοκιμη σε καθαρη εγκατασταση.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
εκδοση RELEASE-4.20.0.2390-10262002 ΑΥΤΗ εχω
-
οκ.. κανε αν θες τις 2 εκκαθαρισεις δεδομενων και δοκιμασε.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Της εκανα την απαντηση την ξερεις...μαυρα. τωρα με φαστμπουτ ρομ περασα την v11.0.1 με καθαρισμα ολων και με την εφαρμογη τηλ.της γκουγκλ εμφανιστηκε επιτελους η κανονικη οθονη οχι μαυρο.τωρα επειδη δεν μαρεσει αυτη η εφαρμογη τηλεφωνου ουτε ο φυλλομετρητης εχω δυλιμα μενω εδω η περναω twrp και παω στην xtrv 12 stable? ΡΙΣΚΟ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0