Διαφήμιση

Μαύρη οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις

• Φίλε baxalo δεν τα ισωπεδώνουμε για 1 bug, απλά μέχρι να βγει το fix update από την Xiaomi θα βρισκόμαστε στο 5ο κύμα του covid-19 και αντίστοιχα σε lockdown
      Και ο φίλος που δοκίμασε και official και custom Rom παλι τα ίδια θέματα.
      Ας ελπίσουμε να το λύσουμε άμεσα και με σιγουριά!
    • τον ενεργοποιησες μαλλον.. αλλιως δε θα λειτουργει το κλεισιμο της οθονης οταν το βαζεις στο αυτι σου.
      αυτη η ρυθμιση ειναι εκει στον Mi dialer. αυτον εχουν οι xtrv εκδοσεις. οι official rom εχουν τον google dialer που μαλλον απο οτι λες δεν υπαρχει στις επιλογες του η ρυθμιση αυτη. αι να δουμε. :)
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • stauros2653 τελικά το έλυσες το πρόβλημα με το μαύρισμα οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις όπως και το μήνυμα για να μην καλύπτουμε την έξοδο των ακουστικών με custom Rom και ξεκλειδωτο bootloader?
    • Διαφήμιση
    • Μαύρη οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις

Ξεκλείδωτο bootloader έχει , αλλιώς δεν θα μπορούσε να βάλει xtrv. Και @baxalo καλά τα λέει απενεργοποίησε την λειτουργία να μαυρίζει η οθόνη , όταν το πλησιάζει στο αφτί. Απλά τώρα δεν μαυρίζει όταν μιλάει στο τηλέφωνο , αλλά μένει μόνιμα ανοικτή , αυτό συμβαίνει γιατί η xtrv έχει ως βάση την China Rom και την Xiaomi.eu που επίσης έχει την China rom ως βάση. Αντί της Global.
    • Ο/H telis_xiaomi_fun έγραψε:

stauros2653 τελικά το έλυσες το πρόβλημα με το μαύρισμα οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις όπως και το μήνυμα για να μην καλύπτουμε την έξοδο των ακουστικών με custom Rom και ξεκλειδωτο bootloader?
      το ελυσα αλλα με αντικρησμα να μενει ανοιχτη η οθονη οταν μιλαω.δεν παυει να ειναι ενα ασχημο σκαλωμα του λειτουργικου.επισης για να μην βγαζει το μην καλυπτετε απενεργοποιησα το χειρονομιες τσεπης.το θεμα ειναι οτι ειναι διαφορα θεματα μικρα που ενα ενα κανουν δυσκολη την χρηση. EDITγια την ιστορια εχθες περασα φαστβουτ ρομ,xtrv rom,περασα ξανα twrp τα θεματατα παρεμειναν σε ολες.
    • Φίλε stauros2653 κατάλαβα τι έκανες και σε ευχαριστώ για την απάντηση!
      Βέβαια έχω κλειδωμένο τον bootloader και δεν μπορώ να κάνω πολλά...
      Μίλησα με έναν φίλο μου που έχει το ίδιο τηλέφωνο ακριβώς και του έκανε αναβάθμιση σε MIUI 12.0.1.0 και δουλεύει κανονικά χωρίς προβλήματα και κολλήματα.
      Πιστεύω ότι ίσως κάποια να έχουν θέματα με την 12 αν φταίει η ROM και όχι η συσκευή.
      Σκέφτομαι να το στείλω πίσω στην εταιρεία από κει που μου το φέρανε.
      3 εβδομάδες έχω την συσκευή και μου παρουσίασε "bugs".
      Αν είναι δυνατόν από τα καλύτερα τηλέφωνα της Xiaomi!
      :|
    • @stauros2653 το contacts.apk που σε ειχα ανεβασει το περασες?
      ειναι η μονη μετατροπη που εκανα στην xtrv και δεν εχω το προβλημα της μαυρης οθονης. δε λεω οτι φταιει αυτο, αλλα ειναι το μονο που εχω αλλαξει στη rom. κι εχω ενεργο τον proximity.
    • Διαφήμιση
    • Αυτο το περασα εδω και καιρο.το αρχειο για της επαφες εννοω και δεν ειχα θεμα με μαυρη οθονη τοσο εντονο.μια στης δεκα,απλα υπηρχε θεμα.οταν περασα το persist.img ομως,εγινε δεκα στα δεκα και το θεμα ειναι λες και ριζωσε καπου στα τσιπακια του και με οτι αλλαγη κιαν εκανα αυτο ηταν εκει.μηπως φταιει και αυτο;
    • τι εκδοση σε γραφει στην εφαρμογη τηλεφωνου?
      δε ξερω τι να πω... υπομονη με το επομενο update. :)
    • Εμεις δεν εχουμε καποιον προγραμματιστη να εχει χρονο να ασχοληθει κ να παρει μια ρομ σαν την δικια μας κ να προσθαφερεσει διαφορα καλουδια οπως πχ παλια με αλλες μαρκες οπως της σαμσουγκ οι οποιες προσθαφερεσεις διορθωναν και τα μπαγκς πολυ πριν την επίσημη αναβάθμιση.; Εκδοση 10 γραφει για εφαρμογή τηλ.
    • για την εφαρμογη τηλεφωνου και επαφων λεω..
      κρατησε παρατεταμενα πανω στην εφαρμογη επαφων ή τηλεφωνου, πληροφοριες κι εκει λεει την εκδοση της εφαρμογης.

δυστυχως λιγα πραματα μπορουν να αλλαξουν.και ειδικα αν ειναι προβληματα μεσα στον κωδικα, χλωμο.
    • Διαφήμιση
    • Αυτην εχει
      Images
      • Screenshot_2021-01-04-19-00-41-661_com.miui.securitycenter.jpg

252,02 kB, 1.080×2.400, viewed 63 times