Διαφήμιση

Μαύρη οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις

• Μαύρη οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις

Κλείσε την σκοτεινή λειτουργία , όταν το κρατάς στις αφτί. Απενεργοποιεί το proximity σε αυτή την ρύθμιση.
      Για το Ελληνικό αλφαβητάριο στις επαφές δοκίμασε αυτό.

Contacts-Dialer_V12.2.0.1.apk | by gkalen for Xiaomi
    • εβαλα οφισιαλ τα ιδια.νομιζω οτι εγινε χοντρη πατατα με την ρομ και επιρεασε το bios ενα πραγμα.τωρα ξαναπερασα rwrp και ξαναπερναω την xtrv. γλυτωσα το ,μην καλυπτεται, αλλα το μαυρισμα στην κληση οταν καλω εγω ομως και οχι οταν με καλουν,δεν διορθωθηκε ουτε με το persist.img. σκεφτομαι σοβαρα να το στειλω πισω οσο εει εγγυηση.και η πλακα ειναι οτι εχω δυο.πληρης απογοητευση απο το ρμν9προ γιατι συν της αλοις με αποδιοργανωνει στην καθημερινοτητα μου.κριμα μετα απο 5 συσκευες ξιαομι θα παω, locdown επιτρεποντως για αλλη εταιρια.
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Κλείσε την σκοτεινή λειτουργία , όταν το κρατάς στις αφτί. Απενεργοποιεί το proximity σε αυτή την ρύθμιση.
      Για το Ελληνικό αλφαβητάριο στις επαφές δοκίμασε αυτό.

Contacts-Dialer_V12.2.0.1.apk | by gkalen for Xiaomi
      αν αναφερεσαι σε εμενα δεν εχω ενεργη σκοτεινη λειτουργια
    • Διαφήμιση
    • το προβλημα φιλος δεν ειναι οτι παρουσιαστηκε αυτο το bug σε μερικους.
      το προβλημα ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε 2 μηνες μεχρι να βγει νεα εκδοση που να λυνει αυτο το θεμα.
      η ελλειψη εβδομαδιαιων ειναι "πληγμα" για τις συσκευες. εστω και beta-dev εκδοσεις, ξερεις οτι την επομενη βδομαδα τετοιες χοντραδες θα εχουν διορθωθει.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • στο κανει λες οταν παιρνεις εσυ τηλεφωνο. το βγαζεις απο το αυτι σου δλδ για να κλησεις πχ την συνομιλια και δεν ανοιγει η οθονη αυτοματα. σωστα καταλαβα?
      δε μου το κανει αυτο ρε γαμωτο.. για να μπορεσω να δω μηπως βρω ακρη.. και τωρα που στο γραφω εχω κανει 2 τηλεφωνηματα επιτηδες και οσες φορες το σηκωνω απο το αυτι μου ανοιγει η οθονη και κλεινει μολις ακουμπησω παλι...

edit: @stauros2653 δε βαζεις την τελευταια εφαρμογη τηλεφωνου και επαφων? contacts_and_dialer_12.2.0.8
      μολις την περασεις κανε εκκαθαριση και στην εφαρμογη επαφων και τηλεφωνου.
    • θα σου πω οτι το θεμα το ειχα περιστασιακα απο την ωρα που φλασαρα το περσιστ μονιμοποιηθηκε καθως και το μη καλυπτεται το ακουστικο το μικροφωνο εμπασει περιπτωση τι στο καλο μπορει να επιραζει την συσκευη οταν απλα πατας για να ανοιξεις την συσκευη ρε ξιαομι και το ποιο ειρωνικο ειναι οτι δεν καλυπτεις ουτε το ενα ουτε το αλλο οταν την ανοιγεις.δυστηχως οπως εχω ξαναγραψει πολλα μαζι συνεβησαν με την ξιαομι(τελος οι εβδομαδιαιες, τα προβληματα που προανεφερα,οι 168 ωρες αναμονης για ξεκλειδωμα,ποια εισαι ρε ξιαομι) οποτε αλλαγη και επιστροφη σε παλιες μου αγαπες οπως σαμσουνγκ και ελ τζι.
    • περιστασιακα το ειχες γιατι ακομα ησουν με της 11 τα αρχεια, perist Κτλ.. καλο μεσα στα σκ*** δλδ. .χαχαχ.. τωρα που περασες fastboot 12αρα τα παντα ολα ειναι της 12. ολα τα κουσουρια χαχαχα
      θα το φτιαξουμε βρε.. μην σκας.. :)
      δοκιμασε το αρχειο που σε ειπα..
    • Διαφήμιση
    • θα το ξαναφλασαρω ουτως η αλλως ο βρεγμενος.... και κατι με αυτο που επησημανε ενας φιλος ποιο πανω κατι με την σκοτεινη λειτουργια τι αποψη εχεις? λες να παιζει τιποτα εκει? απο την αλλη δεν εχω βαλει ποτε σκοτεινη 8)
    • παντα σκοτεινη εχω.. δε ξερω..
      αυτο που σε εστειλα ειναι πιο νεα εκδοση απο αυτη που εχει μεσα η xtrv για το κινητο μας..
      βαλτο μια και δες και πες.
    • Συμφορίτες καλησπέρα και πάλι!
      Κι εγώ όλη μέρα σήμερα προσπαθώ με διάφορες ROM Official MIUI 12 & 11 EU or GLOBAL καθώς έχω κλειδωμένο bootloader να εγκαταστήσω είτε από το κινητό είτε από τον Υπολογιστή και το μόνο που κατάφερα είναι από ΕU σε GLOBAL χωρίς αποτέλεσμα, πάλι δεν υπάρχει η λειτουργία enable-disable στις ρυθμίσεις τηλεφώνου για το proximity sensor όπως και στο CIT δεν ανταποκρίνεται καθόλου, σταθερά στο 0 αλλά ούτε και calibrate γίνεται.(DOWNGRADE 12 TO 11 MIUI δεν γίνεται λόγω κλειδωμένου bootloader).
      Είναι δυνατόν καινούργιο τηλέφωνο 10 ημερών χρήσης και μάλιστα to Xiaomi redmi note 9 pro(
      Value for money) να παρουσιάζει τέτοια προβλήματα μετά από 1 update?
      Δεν υπάρχει κάποιο ''fix bug" ή κάποια λύση ώστε να δουλεύει κανονικά?
      Σκέφτομαι σοβαρά να το στείλω πίσω στο κατάστημα που μου το φέρανε μιας και είναι εννοείτε μέσα στην εγγύηση.
      Απογοητεύτηκα γιατί διάβασα εξαιρετικά και σχόλια λόγω συσκευής και χαρακτηριστικών γενικά στο διαδίκτυο και από ότι διαπιστώνω έχει θέματα...
      :S :wacko: :!:

Σημείωση : Είχα το blackview bv9000 pro 128gb 3 χρόνια και δούλευε άψογα και γρήγορα χωρίς προβλήματα και κολλήματα από την 1η ημέρα, το είχα κάνει και root με custom ROM και CPU: Mediatek MT6757 Pro/Helio P25 και ο λόγος που το άλλαξα δεν έπαιρνε άλλη αναβάθμιση(Android 8.0 Oreo) και δεν κρατούσε πολύ η μπαταρία του λόγω δυνατής καθημερινής χρήσης!
    • για ενα bug σιγουρα δε γινεται αν τα ισοπεδωνουμε ολα. :) (και να ξανα αναφερω οτι προσωπικα δεν εχω το προβλημα, ουτε καποιο αλλο με τη συσκευη μου)
      υπομονη να δουμε με την επομενη αναβαθμιση τι θα γινει..
      απλα εσυ εισαι με "δεμενα" χερια λογο κλειδωμενου bootloader. υπομονη να ανοιξει και αν θες την συμβουλη μου μη κανεις αλλα πειραματα εως τοτε.
    • Διαφήμιση
    • Update ξαναεβαλα οπως ειπα την xtrv stable και οπως ειπε καποιος φιλος ποιο πανω στην εφαρμογή του τηλεφώνου απο της ρυθμισεις στο πληκτρολόγιο ειδα την επιλογη για τον αισθητήρα proximity (που δεν τον ειχε πριν και μαλιστα οι ρυθμίσεις τωρα ειναι στα αγγλικά) τον απενεργοποιησα και εστρωσε και η μαυρη οθονη.προηγουμενως με της αλλες ρομ που δοκιμαζα μονο στης γενικες ρυθμισεις ειχε επιλογη για τον παλιο.. αισθητήρα.