Διαφήμιση

Μαύρη οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις

• ναι. με το miflash. κατεβαζεις και περνας την τελευταια EEA stable και επιλεγεις στο miflash κατω δεξια να κανει και Lock τον boatloader αν ειναι να το στειλεις για service. αν ειναι για ελεγχο δικο σου επιλεγεις κατω δεξια μονο το flash, οχι lock.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Μαύρη οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις

Mi flash , clean all. Μετά όταν δεις ότι έχεις κανονικά σύστημα , από cmd και abd fastboot oem lock και κλειδώνεις τον bootloader μετά.
    • Διαφήμιση
    • να ρωτησω το αρχειο persist.img να δοκιμασω αν γινεται να το σβησω και να το ξαναπερασω εννοω χωρις twrp να το σβησω και μετα με twrp να το ξαναπερασω.αν λεω χαζα απλα την κατανοηση σας :P
    • δεν εχει νοημα κατι ετσι :)
      παρεπιπτοντως.. επειδη για την δοκιμη προχθες που περασα το Persist ειχα χασει το widevine L1, ψαχτηκα κι εκανα δοκιμες να το επαναφερω. ο μονος τροπος ειναι να γυρισει καποιος με fastboot στην 11.0.7.0, να παει μεσα απο τις ρυθμισεις δακτυλικου στο πληρωμες και να κανει ληψη πιστοποιητικου widevine L1. Μετα οπως ειναι μπορει να παει στην 12 παλι και στο ιδιο σημειο να πατησει ενημερωση πιστοποιητικου απλα. και το widevine μενει L1.
      σε ολη την παραπανω διαδικασια δοκιμασα διαφορα persist. οσο ημουν στην 11.0.7.0 περασα το δικο της, περασα το δικο μου backup (απο 11.0.4.0), περασα και απο τις 12. Σε ολες τις περιπτωσεις το L1 εμενε κανονικα. οπως επισης και με τα 3 persist δοκιμαστηκαν εισερχομενες κλησεις (ειτε με viber, ειτε κανονικες) και δε παρουσιαστηκε η μαυρη οθονη. Στο τελος πηγα στην 12, με τη persist της 12, με widevine L1 και χωρις μαυρες οθονες.
      ειλικρινα δε ξερω γιατι σε μερικους υπαρχει αυτο το προβλημα.. δεν ειναι μονο σε σενα..

edit: @stauros2653 αν θες καποια στιγμη να το δουμε μαζι, βημα βημα και δοκιμη δοκιμη. με ενα teamviewer και να μιλαμε-δοκιμαζουμε με viber. αν ναι τοτε κατεβασε να εχεις την official 11.0.7.0 (global), την official 12.0.1.0 (Οποια θες, περασα εγω την EEA), την xtrv stable, twrp, miflash και αρκετη υπομονη.
    • πρωτα ευχαριστω για τον χρονο σου και συνεχιζω λεγοντας οτι σημερα παλι γυρισα σε 11.0... σταθερη αυτη την φορα με ρεκοβερυ ζιπ( με φαστμπουτ εγινε χθες) παλι το ιδιο δηλαδη μαυρη οθονη τονιζω στην κληση που κανω ΕΓΩ και οχι στην εισερχομενη και το αλλο με το μην καλυπτετε.....σαφως και με το τιπ απενεργοποιησης λειτουργιας τσεπης και προξιμιτι αισθητηρα δεν υπαρχει το προβλημα εμφανως αλλα δεν παυει να υπαρχει.νομιζω ετσι θα παει γιατι οτι εκδοση και αν περασα ολες με φακτορυ ρεσετ το προβλημα παραμενει.επισης οτι κιαν εκανα το l1 μενει l1.με εσκασε αυτη η συσκευη...EDIT ξεχασα να πω οτι μου ηρθε ενα ηχητικο μηνημα με το μεσεντζερ και οταν πατησα αναπαραγωγη μαντεψε...μαυρη οθονη..
    • Διαφήμιση
    • πριν γυρισεις σε 11, οταν αλλαξες το persist που καναμε δοκιμες, ησουν ακομα L1???
    • δεν ειδα ολες της φορες αλλα οποτε κοιταξα ηταν l1
    • στην 12 αν αλλαξες το persist και ηταν ακομα L1 (ολα αυτα πριν πας πισω στην 11 κτλ) ή εισαι υπερτυχερος τζοκερ ή δε περασες ποτε το persist σωστα. χαχαχαχ
    • οπως εσυ (ευτηχως) δεν βλεπεις μαυρη οθονη οτι κιαν κανεις ετσι και εγω βλεπω l1 οτι κιαν κανω :D persist.img μπαινω ρεκοβερυ επιλεγω install images επιλεγω το αρχειο και στην επιλογη επιλεγω persist χωρις wipe σωστα? εκτως και ειναι λαθος το αρχειο που μου εδωσες.
    • Διαφήμιση
    • αν ηταν λαθος δε θα στο περνουσε. :) μπορεις παντα να το παρεις απο καποια fastboot που κατεβασες να σου φυγει η περιεργεια :)
      ωραιος.. εισαι και καπου τυχερος παντως χαχαχαχ