Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 634.
-
για το ρεδμι νοτ 9 προ joyeuse ειναι η ρομ στον καταλογο που αναφερεται μονη η ειναι αυτη που εχει και προ και ς ταυτοχρονα.επισης μια ερωτηση αν προβλεπεται η διορθωση στο αλφαβητο και για την joyeuse.
-
η εφαρμογη email που εχει η ρομ ( οχι η gmail) κανει κατι σαν συνχρονισμο και επανναφερει τα ιδια mail που τα διαγραφω και ξαναερχονται,καθε λιγο ηχος ειδοποιησης.εκτος απο το να σβησω τον ηχο κατι αλλο να μην ερχονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια?
-
λογω αγνοιας απο windows10 δεν ξερω πως να βαλω adb commant,οντως απο powershel εγινε.νιωθω σαν να ξαναπηρα το τηλεφωνο.απο την μανησια που δεν ειχε κανενα θεμα δεν με βολευε ο dialer και o browser. EDIT ξεχασα να απαντησω ναι το πηρε απο την μανησια12 κατευθειαν..
-
αυτο που εχασες ειναι το χλωμιασμα μου οταν δεν εμπαινε και το υπερχλωμιασμα μου οταν μπηκα σε orange και δεν ηξερα τι επιλεγω τελος καλο τελικα τωρα το σεταρω με την δικη μας 12 ευχαριστω τα παιδια που βοηθησαν και ιδιαιτερα εσενα @baxalo ευχαριστω και παρολο που πιστευω οτι κατι ξερω σε αυτα τα θεμματα τελικα "εν οιδα οτι ουδεν οιδα" και "γυρασκω αει διδασκωμενος" edit επρεπε να βαλω πριν το "fastboot" τα .\ ετσι μονο πηρε εντολη η μπορει και να αγανακτησε με εμενα και να μου εκανε χαρη χααχχ
-
το πριβαλλον του twrp νεο και αγνωστο τι επιλεγω για φορμα και wipe?
-
αυτο εκανα και κανω απο το μεσημερι αλλα γραφει "fastboot commant αγνωστο" η κατι τετοιο.εχω περασει ρεκοβερυ σε ρμν 7 σε ρμν 5 και στο αλλο μου 9προ αλλα εδω δεν βγαζω ακρη.ειχα λαπτοπ με windows7 αλλα λογω ζημιας πηρα αλλο με 10 και ισως να κανω κατι λαθος λογω αλλαγης περιβαλλονοντος.EDIIIITTTT το καταφερα ηθελε πριν το fastboot να περασω τα .\ τωρα γιατι δεν ξερω παντως πηρε την εντολη κ προχωρησε.περναω την XTRV 12 και πιστευω να μην κανω λαθος τωρα.
-
κατ αρχας να ευχαριστησω τον @baxalo για τον χρονο που διαθετει να μας βοηθησει.στο προβλημα τωρα που εξακολουθει.τα δεδομενα 1 τηλεφωνο με μανησια εκδοση 2 γινετε αναβαθμηση σε 12 μανησια 3 γινετε ξεκλειδωμα 4 ενεργοποιηση εντοπισμου σφαλματων 5 σε windows 10 εκτελεση adb και δοκιμαζω καθε εντολη που κατεβαζει το "θολωμενο μου μυαλο"forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68821/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68821/
-
Παράθεση από baxalo: “εχεις απο τις επιλογες φακελων ενεργοποιημενο την αποκρυψη γνωστων επεκτασεων.. εινα οκ. αστο οπως ειναι. στο cmd ομως θα το βαλεις κανονικα, fastboot flash recovery recovery9pro.img ξεκινας τη διαδικασια δλδ? να ετοιμασω καφε και τσιγαρα?? χαχαχαχα ” αυτο ειναι που ρωταω,το αρχειο δεν εμφανιζεται σαν.img, ειναι σκετο χωρις την καταληξη.τελος παντων διαλειμμα για ....φαγητο..χαχα
-
@baxalo.. edit Η διαδικασια παντως ειναι: βαζεις σε fastboot το κινητο. αντιγραφεις το custom recovery στο φακελο c:\adb (ή οπου εχεις το adb) και απο cmd πας στο c:\adb και πληκτρολογεις: fastboot flash recovery recovery9pro.img αυτο το twrp κατεβαινει αλλα παρουσιαζεται σαν rcovery9pro σκετο χωρις καταληξη .img στον φακελο ληψης.να αλλαξω και να βαλω την καταληξη εγω η ειναι λαθος αρχειο αυτο που κατεβασα?
-
Παράθεση από glykoylis: “ Γειά σας! Είμαι ιδιοκτήτης ενός redmi note 9 pro ελληνικής αντιπροσωπείας που το μετέτρεψα από ευρωπαϊκή ROM σε ινδονησιακή. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσω και πάλι όλα αυτά που κάνουν το redmi note κινητό ξεχωριστό σε σχέση με άλλες εταιρείες. Έχω και πάλι ηχογράφηση κλήσεων, miui 12, και ότι συνεπάγεται αυτό με τη συγκεκριμένη rom, επίσημες αναβαθμίσεις κ.α. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα για μία smooth εμπειρία με γνήσια ROM. Για το πώς θα βάλετε τη ROM, υπάρχουν οι γν…
-
Το τηλ.ειναι το δευτερο σημερα πηρε την 12.ειχε 11.0.6 κλειδωμενο.σημερα ξεκλειδωνω κ θελω να περασω την xtrv12 .θα ακολουθησω τον οδηγο που εχει το πρωτο ποστ; Θα εχω προβλημα;
-
@baxalo μολις πηρα την 12 για twrp και ρουτ ακολουθω τον αρχικο οδηγο η κατι αλλο;
-
το θεμα ειναι οτι το EU-EEA ειναι ρυγμενο απο τους "κοντους" ολο 11 και 11.θα ερθει η 12 η ξεχασαν μεσα στον κυκεονα μοντελλων για τη Redmi Note 9/S/Pro Redmi Note 9S Global Redmi Note 9S India Redmi Note 9S RU Redmi Note 9S EEA Redmi Note 9 Pro EEA Redmi Note 9 Pro Global Redmi Note 9 EEA Redmi Note 9 RU Redmi Note 9 Global Redmi Note 9 Pro ID Redmi Note 9 India Redmi Note 9 ID Redmi Note 9 Pro Max India ν ιδια συσκευη οτι υπαρχει 9 pro eu?
-
στα δυο 9προ μου ξεραηλα,καμια αναβαθμηση.(joyeusee)
-
αυτο με της ειδοποιησεις ειναι μονιμο προβλημακαι κανει τα εξης κουφα..ειτε ερχονται ολες μαζι ειτε οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν ερχονται παρα μονο αμα ανοιξει η οθονη ειτε δεν ερχονται και καθολου.καποιος ειπε παλαιωτερα οτι ανοιξε και εκλεισε δυο φορες της ειδοποιησεις απο της ρυθμισεις και δουλεψε κανονικα.σε εμενα παντως οχι,και επειδη ειχα και το ρμν7 προ με την xtrv 12 και εκει υπηρχε το προβλημα.
-
πηρα αλλο ενα rmn 9 pro το οποιο με to bloutooth εχει το ιδιο θεμα δηλ.το pc το αναγνωριζει , το τηλ το αναγνωριζει,αλλα δεν στελνει με τιποτα αρχεια.το τηλ.εχει το αρχικο μανησιο λειτουργικο,το pc win.10.to usb προς το παρων στο νεο τηλ.δουλευει.EDIT προσπαθησα μα πλαγιο τροπο και εγινε αποστολη μεσω bloutooth και η λυση ειναι στο λαπτοπ αλλα εκνευριστικη λυση δηλαδη πηγα ρυθμισεις/συσκευες/bloutooth και αλλες συσκευες/σχετικες ρυθμισεις/αποστολη και ληψεις.κουραστικη λυση αλλα λυση
-
πιστεψε με απο την ημερα που εγινε (φανταζομαι) καποια αναβαθμηση στο σαιτ κανει κατι κουλα απο μονο του οπως αυτο που λες οτι γραφω κατι σε πολλα μερη(?) η αληθεια ειναι οτι και εγω εψαξα να βρω που πηγε το ποστ μου.συγνωμη γιαυτο δεν εγινε επι τουτου
-
Παράθεση από baxalo: “δε δοκιμαζεις σε αλλη θυρα και με αλλο καλωδιο? και κανα φυσημα κανε στη θυρα μεσα.. ” Παράθεση από amavroudis: “Ποια ψάχνεις; Δες το όνομα του φακέλου και κατέβασε τη... Παράθεση από stauros2653: “μπηκα αλλα χαθηκα ” ” @amavroydis δεν πειραζει θα μεινω σαυτην που περασα με adb προς το παρων.@baxalo εγραψα πριν αλλα δεν ανεβηκε οποτε ξαναγραφω οτι εχω για πρωτη φορα windows10 γνησια και δεν ξερω αν φταιει και αυτο,δοκιμασα και αλλη θυρα usb και αλλο καλωδιο.αν το θεμα το εχ…