Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 634.
-
καλημερα φιλοι,πριν απο ενα μηνα περιπου αλλαξα οθονη σε σερβις (που ειναι οπως λεει επισημα συνεργαζομενο) της xiaomι στη θεσσαλονικη αλλα απο τοτε πολλες φορες δεν ανταποκρινεται στην αφη και πρεπει να το κανω επαννεκινηση.βεβαια θα επιστρεψω στο σερβις αλλα μια γνωμη αν το εχει παθει κανεις αλλος θα βοηθουσε.ευχαριστω.
-
φιλοι γεια σας.σημερα πηρα απο κοτσοβολο το redmi note 5,αλλα δεν ξερω ποιο ειναι και ποιο φορουμ να διαβαζω.αν μπορει καποιος να δωσει κατευθηνση,ενδιαφερομαι για ροοτ,ξεκλειδωμα κλπ. (εχω ξεκλειδωσει τον βουτλοαντερ στο redmi note 4x αλλα δεν θυμαμαι τιποτα)forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54374/
-
Παράθεση από vayio: “Πηρα το νεο μου mido προχθες αντικαθιστώντας το παλιό μου libra. Βάζοντας το antutu μου βγάζει κοντά στις 77000, ενώ υποτίθεται οτι ο snapdragon βγάζει μάξιμουμ 65000. Παραδόξως στα specs μου εμφανίζει ως cpu τον helio με gpu adreno. Ψάχνοντας να βρω τι συμβαίνει, εγκαθιστώ 5-6 apps τύπου cpu-z και όλα εμφανίζουν κανονικά ως cpu τον snapdragon. Είναι bug του antutu και αν ναι, είναι λογικό να βγάζει τόσο ψηλά το mido? Μετα το official update φοραω την official global stable …
-
καλη σπερα και απο μενα.προσπαθω να κατεβασω γνικα ολες της ρομ απο το filehost αλλα παντα κολλαει,αλλαξα browser το ιδιο εχω firefox ,chrome.καμια ιδεα?
-
συμβαινει σε αλλον το κολλημα που παρουσιαζει ο φυλλομετρητης(κατα κοσμο browser) ο μανησιος, επισης ο νεος μπρουσερ της σειρας 8.χ.χχειναι κατα τι χειροτερος απο την προηγουμενη σειρα, πως μπορω να βαλω τον προηγουμενο;
-
Παράθεση από gkalen: “@andrianily Τι εννοείς ?? Από global source είναι η Ρομ του mimax2 .. @stauros2653 Δεν βλέπω κάποια πρόβληματα σε mido .. Έκανες factory reset όταν πέρασες σε global source ?? ” αναγκαστηκα και εκανα φακτορυ ρεσετ αλλα τζαμπα κοπος,θα αναφερω τα προβληματα σε συντομια,απο την 8.4.12(τωρα 8.4.19) ο νεος μπροουσερ κολαει σε οποιο σαιτ και αν βρισκομαι,επισης οι συντομευσεις στην αρχικη του σελιδα δεν σβηνονται(οι προεγκατεστημενες εννοω) δεν βγαζει στην μπαρα εικονιδια απο ει…
-
(Hidden Content)περασα και την τελευται βερσιον της ρομ αλλα εχω τα ιδια προβληματα συν ενα νεο και εξηγω, ο μπροουσερ της mi κολλαει κάθε λιγο,οι προτασεις για σαιτ στην αρχικη σελιδα δεν σβηνονται, οι μανησιες εννοω, οι ειδοποιησεις εκτος τις πινακιδας που εμφανίζεται για λιγο, δεν αφηνουν εικονιδιο επανω στην μπαρα οπως πριν 2 ρομ, καθως επισης το λεντ αναβει με τα κεφια του. (ναι εχω παει στις ρυθμίσεις και τσεκαρα τα παντα)επισης μεχρι στιγμης δεν εχω δει την ειδοποίηση για εφαρμογες που δι…
-
Παράθεση από ErU$: “Παράθεση από stauros2653: “ ” Και σε μένα σταμάτησε η λήψη κανά δυο φορές αλλά πάτησα πάνω στο στοιχείο δεξί click Resume , και κατέβηκε κανονικά στο τέλος. Αυτό που λέω ήταν στον firefox. ” ναι και εγω firefox εχω και μαλλον θα τον στειλω. τζιφος και με chrome το ιδιο κανει.απογοητευση.
-
φιλοι γεια σας,παλευω να κατεβασω την ρομ αλλα κολλαει συνεχεια και σταματαει την λιψη(κατα το θλιψη) καπια διευθηνση αλλη? απο που να το κατεβασω γιατι με το fiehost μεχρι να κατεβει θα βγει νεα αναβαθμηση.
-
οντως χαζη ερωτηση τελικα.καλημερα σου και σε ευχαριστω.επισης αντιμετωπιζω προβλημα στο κατεβασμα της ρομ,μετα απο 5 λεπτα σταματαει και γραφει αποτυχια και παταω επαναληψη και ουτω καθεξης.
-
χαζη ερωτηση αλλα region πως αλλαζω?
-
εχω το ιδιο προβλημα σε ολες τις xtrv που εχω περασει,δηλαδη οταν επιλεγω αλλαγη ταπετσαριας πατωντας σταθερα σε κενο σημειο της οθονης η εφαρμογη κρασσαρει,επισης τραβωντας στιγμιοτηπο και πριν κλειση το εικονιδιο πατωντας το εχει καποιες επιλογες οπως επεξεργασια κλπ,αλλα και εκει κρασσαρει.το εχω αναφερει και σε προηγουμενα ποστ.κατα τα αλλα ολα καλα.
-
μπαγκς
Μήνυμαγεια στην παρεα.περασα την τελευταια ρομ xtrv και ενημερωνω για καπια μικρο προβληματα,οπως οταν τραβαω skreenshot και επιλεξω αμεσα αποστολη η διαδικασια κρασσαρει την εφαρμογη,οπως επισης δεν αλλαζει η εικονα στην ταπετσαρια αν επιλεγω απο την συλλογη φωτο.πρεπει να το κανω με πλαγιο τροπο. νομιζω οτι οι προηγουμενες βερσιον ηταν πιο προσεγμενες.
-
δυο σφαλματα βγαζει η ρομ σε εμενα.1ον οταν παρω στυγμιοτυπο οθονης και ανοιξω την εικονα την ωρα που ειναι σε μικρογραφια επανω δεξια,,οχι μεσω συλλογης, και επιλεξω διαμοιρασμο η επεξεργασια κρασαρει και βγαζει μηνυμα αποστολης αναφορας.2ον οταν ακουω ραδιοφωνο μεσω ακουστικων καμια φορα βγαινει ο ηχος,στο ακυρο,απο το ηχειο του τηλ.καθως ομως στις ρυθμισεις ραδιοφωνου δεν εχει επιλογη ηχειου/η ακουστικων αναγκαζομαι να κανω επανεκκίνηση τηλ.ου για να επαναφερω την ταξη.αυτο συμβαινει στο δικο…
-
δεν την περασα ακομα αλλα στην προηγουμενη οταν επιλεγω μια φωτο απο την συλλογη σαν φοντο κλειδωματος κρασσαρει η εφαρμογη.
-
τελικα η τελευταια εκδοση με τοσα προβληματα που διαβαζω μαλλον δεν πετυχε....η κανω λαθος;