[XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
τελικα η τελευταια εκδοση με τοσα προβληματα που διαβαζω μαλλον δεν πετυχε....η κανω λαθος;
-
@andreas z
Λογικά πρέπει να υπάρχει supersu.zip στη κάρτα σου ή μέσα στο ζιπ της ρομ..
Στο mipad2 μη δοκιμάσεις να περάσεις κάποιο από τα νέα supersu γιατί θα φας bootloop , το latte δεν είναι όπως οι υπόλοιπες συσκευές , έχει κάποιες ιδιαιτερότητες .. έχουμε σχετικό supersu.zip μέσα στη ρομ του latte ..
Για το powermenu και τις επιλογές που δεν λειτουργούν , μου φαίνεται παράξενο , θα έπρεπε να δουλεύει σωστά , θα ρίξουμε μια ματιά κι αν υπάρχει κάτι θα ενημερωθείτε .. -
Καλησπερα παιδια,σε redmi note 3 hennessy MTK υπαρχει μεγαλο προβλημα με την μπαταρια.Τα ιδια ειχα και με την 7.12.14.Σημερα πχ απο 100% με παρα πολυ μετρια χρηση μεσα σε 5-6 ωρες εφτασε 0%.Σε ενα σημειο μαλιστα επεφτε 5-5 ο δεικτης της μπαταριας.Το ενα λεπτο ειχε 19%,το αλλο 13%,σε λιγοτερο απο λεπτο 6% jump ξανα μετα στο 2% με γρηγορη συνεχεια σε 0% και κλεισιμο.Το αστειο?παω να το βαλω τωρα να φορτισει,ξεκιναει να φορτιζει και γραφει 39%!!!το ανοιγω,jump στο 42%.Ειναι ξεκαθαρο οτι υπαρχει προβλημα.Τα ιδια γινοταν και στην 7.12.14.Αποτομα jumps και πολυ γρηγορος μηδενισμος της μπαταριας.Με την fake την ρομ που ειχα η μπαταρια ηταν τερας.Τωρα υπαρχει μεγαλο προβλημα....
-
Για να είσαι σίγουρος πέρασε την official developer να δεις αν είναι πρόβλημα software
Redmi Note 3 pro -
σωστη σκεψη,την κατεβαζω τωρα να την τεσταρω,αμφιβαλω οτι φταιει το hardware αλλα σε καθε περιπτωση θα το ελεγξω
-
Θα κατεβάσεις fastboot rom και θα την περάσεις με το sptools Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Redmi Note 3 pro -
ειχα κατεβασει fastboot rom προχθες που το brickara και ειχα τρεξει fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash cache cache.img
να την flashαρω με το sp tool?Επισης επειδη μπερδευτικα,να περασω fastboot rom ή official dev? -
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Τελικα μετα απο ψαξιμο κ f.reset το θεμα με την ταχύτητα του ιντερνέτ που ειχα τοσες μέρες οφείλεται στην ταυτόχρονη σύνδεση με bt του mi band 2... Κλείνοντας το bt ολα μια χαρά, ανοίγοντας το παλι μαύρο χάλι το WiFi. Δεν μπορουν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο????
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H chrisbil έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
Τελικα μετα απο ψαξιμο κ f.reset το θεμα με την ταχύτητα του ιντερνέτ που ειχα τοσες μέρες οφείλεται στην ταυτόχρονη σύνδεση με bt του mi band 2... Κλείνοντας το bt ολα μια χαρά, ανοίγοντας το παλι μαύρο χάλι το WiFi. Δεν μπορουν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο????
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Ιαν 7th 2018, 11:12am ===============
Τουλάχιστον δουλεύει κ έχεις κανονική ταχύτητα ιντερνετ
=============== Ιαν 7th 2018, 11:16am ===============
Αλλού μου είπαν οτι συμβαίνει σε συσκευές με φθηνό radio module.. δεν ξέρω αν ισχύει,μπορει με κάποιο update να διορθωθεί! -
Καλημερα...Ρε παιδιά εγω γτι δεν μπορώ να το κατεβάσω απο το κινητο???Καμία ρομ δεν μπόρεσα να τη ν κατεβάσω απο το κινητο..Πατάω και να μπει να την κατεβάσω απο το site και κολλάει στο φόρτωμα ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0