Πολυ καλες εντυπωσεις απο 7.8.31 aroma ειδικα το fingerprint πρωτη φορα ετσι.παιδια εκανα install και το ota aroma.zip Και βγαζει download 1.4gb CHANGELOG ARΩMA 7.8.31(Fix for updater).στην ουσια ιδια ρομ βγαζει αλλα εχει περασμενο το οτα?πρεπει να το κανω και αυτο?
Εγώ ακόμα είμαι με προηγουμενη stable ρε συμφορουμιτες.ελεγα να το πω να μη το πω θα τα ακούσω από κάνα demakh χαχαχα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδια καλησπέρα!Σε top up μέσω εθνικής μου βγάζει ότι μπορεί η μεταφορά να μη γίνει η να υπάρξει καθυστέρηση λόγω του ότι το swift της τράπεζας φαίνεται ανενεργό.προχωραμε σε αυτό το βήμα?Έβαλα κανονικα το i ban(ξεκινα με GB)και το bic τελειώνει με χχχ.
Αυτή η τριγωνική που ανέφερες ήταν η ''τοτε'' ασφαλής μέθοδος που χρησιμοποιουσαν.Ετσι ειχα παρει και εγω το κινητο μου.Τωρα είναι το priority direct mail που είναι και κατά πολύ φθηνότερο! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ παιδιά σε επικοινωνία μαζί τους με διαβεβαίωσαν ότι το priority direct mail τους είναι απόλυτα ασφαλές.βεβαια μένει η δοκιμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κάνω παραγγελία οπότε αναμένουμε!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και να στο αλλιώς αν είναι να μην περάσει τελωνείο δε θα ναι επειδή γράφει free gift 1 usd.Αυτη είναι η γνώμη μου και η πραγματικοτητα πιστευω.Πολλα μαγαζιά από μονα τους τα γράφουν ακομα αλλά κατά εμέ αν είναι να περάσει περνάει... Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεις να το κάνεις,αλλά σκέψου ότι και η πολύ χαμηλή αξία που πολλές φορές γράφουν δεν είναι ότι καλύτερο,ισως κινει υποψιες..(αν κάποιος ασχολειται με το τι γραφει το πακέτα και δεν ειναι απλη λοταρια:p)Εγω συγκεκριμένα το mi band το είχα παραγγείλει έτσι χωρίς gift κτλπ.Ομως από ότι κατάλαβα η παραγγελία σου είναι από GB σωστά?γιατί μιλάς για priority line.αυτοι τα γράφουν όπως είναι.προιον τιμή κτλπ με το όνομα τους:pΘυμαμαι στην τελευταία παραγγελία μου είχαν πει πως βάζουν πραγματικα στοι…
Η γνώμη μου σε αυτό φίλε είναι πως κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι.Για ένα τόσο μικρό ποσό όμως εγώ προτείνω απλό ταχυδρομείο ούτε priority κτλπ Και ανεβαίνει και η τιμή με priority..δεν αξίζει για μικρά ποσά.Αλλωστε και να σε πιάσει τελωνείο μιλάμε για 3 ευρώ στην προκειμένη περίπτωση λόγω της αξίας του αγαθού.οποτε προτείνω post nl.και γενικά το priority είναι πχ για κάτι ακριβό ένα κινητό ας πούμε ή για ένα ογκώδες αντικείμενο που έως τώρα δεν το κοιτούσες καν. Στάλθηκε από το MI 5s μου…
Γιατί ρε παιδιά αφού κάνετε μια μαζική παραγγελία δεν προτιμάτε μια safe αποστολή όπως το priority line του GB? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την τριγωνική αυτή επιλέγουν συνήθως με πιο ταχυδρομείο θα την κάνουν(εκτός και αν μας δίνεται επιλογή).Εμας μας απασχολεί ο τρόπος αποστολής και αν αυτός μας εξασφαλίζει αποφυγή τελωνείου.Στο GB από αποθήκη HK η επιλογή EU Registered είναι ένας ασφαλής τρόπος αποστολής. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk