Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • Παιδια καλημερα. Θελω να αγορασω ενα mi band 2. Μπορω να το φερω με απλο ταχυδρομειο(postnl) ή ειναι μεγαλο το ρισκο πλεον και θελουν ολα priority line? Εχω κανει αλλες δυο παραγγελιες με postnl αλλα πριν αρκετους μηνες και δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.
    • Η γνώμη μου σε αυτό φίλε είναι πως κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι.Για ένα τόσο μικρό ποσό όμως εγώ προτείνω απλό ταχυδρομείο ούτε priority κτλπ Και ανεβαίνει και η τιμή με priority..δεν αξίζει για μικρά ποσά.Αλλωστε και να σε πιάσει τελωνείο μιλάμε για 3 ευρώ στην προκειμένη περίπτωση λόγω της αξίας του αγαθού.οποτε προτείνω post nl.και γενικά το priority είναι πχ για κάτι ακριβό ένα κινητό ας πούμε ή για ένα ογκώδες αντικείμενο που έως τώρα δεν το κοιτούσες καν.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ωραια φιλε ευχαριστω πολυ. Το ειχα δει οτι το priority ανεβαζει πολυ την τιμη, απλα επειδη διαβαζω και ακουω διαφορα, ηθελα μια γνωμη απο καποιον που ξερει κατι παραπανω. Προχωραω και βλεπουμε. Ευχαριστω και παλι.
    • Ευχαριστω πολυ! Να σε ρωτησω και κατι τελευταιο...την πατεντα να τους ζητησω να το δηλωσουν σαν δωρο με μικροτερη τιμη να την κανω ή δε χρειαζεται σε τοσο μικρη αξια?
    • Μπορεις να το κάνεις,αλλά σκέψου ότι και η πολύ χαμηλή αξία που πολλές φορές γράφουν δεν είναι ότι καλύτερο,ισως κινει υποψιες..(αν κάποιος ασχολειται με το τι γραφει το πακέτα και δεν ειναι απλη λοταρια:p)Εγω συγκεκριμένα το mi band το είχα παραγγείλει έτσι χωρίς gift κτλπ.Ομως από ότι κατάλαβα η παραγγελία σου είναι από GB σωστά?γιατί μιλάς για priority line.αυτοι τα γράφουν όπως είναι.προιον τιμή κτλπ με το όνομα τους:pΘυμαμαι στην τελευταία παραγγελία μου είχαν πει πως βάζουν πραγματικα στοιχεία προϊόντος τιμή κτλπ

• Διαφήμιση
    • Και να στο αλλιώς αν είναι να μην περάσει τελωνείο δε θα ναι επειδή γράφει free gift 1 usd.Αυτη είναι η γνώμη μου και η πραγματικοτητα πιστευω.Πολλα μαγαζιά από μονα τους τα γράφουν ακομα αλλά κατά εμέ αν είναι να περάσει περνάει...

• καλησπερα παιδια και απο μενα!!τη προηγουμενη βδομαδα εκανα και εγω τη πρωτη μου παραγγελεια μεσο gearbest το mi6. μη ξεροντας τη γινετε επελεξα ταχυμεταφορα με dhl, προς τιμην τους οι κινεζοι μου εστειλαν ενημερωση οτι το προιον θα στοιχισει τα μαλια της κεφαλης μου και με συμβουλεψαν να αλλαξω μεταφορικη! ρωτησα στο site το ελληνικο στο fb του gearbest και μου ειπαν να επιλεξω το priority line σαν πιο ασφαλη για την αποφυγη του τερατος ή flat rate!ελα ντε ομως που δε γινοταν το priority line για ελλαδα ή για το προιον που ειχα αγορασει(ακομη δε καταλαβα γιατι)!τελικα διαλεξα σαν μεθοδο αποστολης registerd με postnl(αυτο ειναι το flat rate που λενε?)εκανα καμια βλακεια τωρα?τι να περιμενω να βγει απο την ολη φαση που εγινε?
    • Διαφήμιση