Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 152.
-
περάστηκε σε redmi pro. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Καλό μήνα σε όλους
-
Μόλις περάστηκε στο redmi pro. Για πρώτη φορά μετά απο πολλές ρομ δεν σβήστηκαν οι εφαρμογές εκτός Playstore. Δουλεύουν κανονικά. Όσο για την μπαταρία θα τα πούμε σε λίγες μέρες. Ευχαριστούμε παιδιά και καλή συνέχεια σε όλους.
-
πέρασα το fix για το Omega (8.4.13). Το ίδιο πρόβλημα με τις εφαρμογές εκτός Playstore. Τις έσβησε και δεν σε αφήνει να τις ξαναπεράσεις. Έκανα επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας για της εφαρμογές και ενώ μου έγραψε επιτυχής δεν εμφανίστηκαν ποτέ οι εφαρμογές που είχαν σβηστεί. Έκανα factory reset μέσω twrp και μετά την επανεκκίνηση έκανα πάλι επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας των εφαρμογών. εμφανίστηκαν αυτές που είχαν σβηστεί που ήταν εκτός playstore, βέβαια δεν πέρασαν κάποιες που ούτως ή άλλως μ…
-
Παράθεση από gkalen: “@thanasisk Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά / ... Παρ'ολα αυτά δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση .. ” το ξέρω ότι δεν είναι, αλλά αφού άρχισα τα πειράματα ας το δοκιμάσω και αυτό να δω τι θα κάνει. Σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί μια πιο σίγουρη λυση
-
@Thanos1988 Αν σου είναι εύκολο πες μου που πρέπει να μπω να να βρώ αυτή την επιλογή του backup των εφαρμογών;
-
@Thanos1988 Εχω κάνει μέσα απο το twrp backup όλο το τηλέφωνο το οποίο και χρησιμοποίησα γιατί γύρισα στην 8.3.8. Εσύ μιλάς για κάποιο άλλο backup των εφαρμογών που μπορώ να χρησιμοποιήσω αφού περάσω την καινούργια ROM; @volaras εγώ χρησιμοποιώ εφαρμογές για gps που είναι κατεβασμένες σαν apk. το θέμα είναι ότι αν κάνεις factory reset δεν υπάρχει πρόβλημα και τις περνάει κανονικά
-
@gkalen τα προβλήματα με τις εφαρμογές εκτός playstore ξεκίνησαν από την 8.3.8. Βάζω πάντα την xtrv χωρίς root. εκεί αναγκάστηκα και έκανα factory reset και έστησα το τηλέφωνο πάλι. Δοκίμασα όλες τις επόμενες με το ίδιο αποτέλεσμα της μη εγκατάστασης των εφαρμογών και γι' αυτό ξαναγύρναγα στην 8.3.8 xtrv που είχα και backup. εχω περασμένο το twrp 3.1.1.0 και έχω το redmi pro 3gb 64gb
-
@MIUI_ART Δημήτρη τι μπορούμε να κάνουμε για τις εφαρμογές εκτός playstore. αν περάσω την ROM χωρίς factory reset μου τις σβήνει και δεν με αφήνει να τις ξαναπεράσω. Αν κάνω factory reset μπορώ και τις περνάω κανονικά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanasisk: “Μόλις την έβαλα και εγω. Προβλήματα: Μου έσβησε πάλι τις εφαρμογές εκτός playstore. Αμέσως μου βγάζει μήνυμα ότι το system δεν ανταποκρίνεται και το τηλέφωνο κολλάει. Μπήκα twrp εκανα factory reset και την ξαναπέρασα. Αφού ξεκλείδωσα την συσκευή με τον κωδικό του mi account μου έβγαλε αμέσως μήνυμα για networkLocation has stoped. και προχωράμε παρακάτω για να δω τι άλλο θα βγάλει ” Θα βγει νέα διορθωμένη ROM σε λίγο για το Omega... ” μετά το facto…
-
Μόλις την έβαλα και εγω. Προβλήματα: Μου έσβησε πάλι τις εφαρμογές εκτός playstore. Αμέσως μου βγάζει μήνυμα ότι το system δεν ανταποκρίνεται και το τηλέφωνο κολλάει. Μπήκα twrp εκανα factory reset και την ξαναπέρασα. Αφού ξεκλείδωσα την συσκευή με τον κωδικό του mi account μου έβγαλε αμέσως μήνυμα για networkLocation has stoped. και προχωράμε παρακάτω για να δω τι άλλο θα βγάλει
-
θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που το έβαλαν σε redmi pro. Σε αυτή την ρομ επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός Playstore; Μέχρι την προηγούμενη δεν μπορούσα να βάλω παρά μονο μετα απο factory reset του τηλεφώνου μου επετρεπε πάλι και δεν είμαστε για εβδομαδιαίο reset. ευχαριστώ
-
Παράθεση από stnatza: “Καλησπέρα, Περάστηκε σε redmi prο, οι εντυπώσεις μέχρι τώρα καλές. ” εφαρμογες εκτος playstore εγκαθιστα;
-
Για να λυσω το προβλημα με τις εφαρμογες εκτος playstore εκανα factory reset. Περασα την τελευταια xtrv 8.3.8 Θεματα υπαρχουν. Οι ρυθμισεις των ηχων κλησης επανηλθαν. Οι εφαρμογες εκτος playstore εγκαθιστουνται κανονικα. Ολα αυτα σε redmi pro. Ειχα το εικονιδιο του mi cloud το οποιο τωρα δεν το βρισκω. Υπαρχει τροπος να το περασω παλι;
-
Παράθεση από dfoust: “Μπήκε στο redmi pro μέχρι στιγμής πάει μια χαρά, δείχνει καλή αντοχή η μπαταρία. Το σκαλίζω κανένα τέταρτο τώρα και έπεσε μόνο 2%. Μπράβο παιδιά για την καλή δουλειά που κάνετε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι γινετε με τις εφαρμογες εκτος play store; Μπορεις να τις εγκαταστησεις πλεον ή εχουμε το ιδιο προβλημα της μη εγκαταστασης;
-
δύο προβλήματα και απο μένα με την καινουργια ρομ. Οι ήχοι κλησης σε πάνε στα θέματα και μου έσβησαν όλες οι εφαρμογές που είχα περάσει εκτός Play store και δεν αφήνει να τις ξαναπεράσουμε. Γύρισα στην προηγούμενη ρομ και οι ρυθμίσεις των ήχων επανήλθαν, αλλά οι εφαρμογές εκτός play store συνεχίζουν να μην εγκαθιστούνται. Καμιά λύση κάποιος ώστε να αποφύγουμε το factory reset;
-
περάστηκε σε redmi pro. Το ίδιο πρόβλημα και σε μένα. Μου έσβησε όλες τις εφαρμογές που είχα εκτός play store και δεν με αφήνει να τις ξαναπεράσω. καθώς και το πρόβλημα με τους ηχους κλήσης που σε πάει στα θέματα όταν πας να τους αλλάξεις
-
ετοιμη και η πρωινή ψήφος kakourasthanos
-
Παράθεση από dmarccos: “Στο Redmi pro δεν έχει το πρόβλημα με το HDR στη κάμερα, διορθωθηκε ” επαληθεύω και εγώ. Μπήκε από χθες το βράδυ και συνεχίζουμε
-
+1 για σήμερα kakourasthanos
-
ακόμα 1 για σήμερα kakourasthanos