Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 152.
-
+1 kakourasthanos
-
μετά το update v.2 1. το τηλεχειριστήριο δουλεύει πάλι. 2. ο σαρωτής δεν δουλεύει ακόμα και μετά από clear all data. (εγκατέστησα από appmirror την έκδοση 10.0.7 και τώρα δουλεύει μια χαρά)
-
περαστηκε σε redmi pro. το ραδιοφωνο φαινεται να δουλευει κανονικά τώρα. Το πρόβλημα με τον σαρωτή στην επιλογή "εγγραφα" παραμένει. Περιμένουμε νεώτερα στις επόμενες ρομ.
-
σε redmi pro περάστηκε. ολα καλά εκτός απο το γνωστό πρόβλημα με τον σαρωτή που περιμένουμε να διορθωθεί στις μελλοντικές ρομ.
-
Παράθεση από stnatza: “Παρατήρησα ότι κρασαρει ο σαρωτής στο redmi pro. Εχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων και εξακολουθεί να κρασαρει. Το παρατήρησε κάποιος άλλος; ” επαληθεύω και εγώ. Ο σαρωτής κρασαρει όταν του βάλεις την επιλογή "εγγραφα".
-
περάστηκε σε redmi pro χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Παράθεση από HliasAvg: “Παράθεση από thanasisk: “σε redmi pro μεχρι στιγμής ολα καλά. ” Κοίταξε λίγο την κατανάλωση μνήμης. Τρώει ποιο πολύ από την προηγούμενη? Γτ έχω ένα θεματακι κλεινωντας ” κλείνωντας όλες τις εφαρμογές μου γράφει ότι έχω 1,4 Gb ελεύθερα απο τα 3Gb.
-
σε redmi pro μεχρι στιγμής ολα καλά.
-
Σε redmi pro μεχρι στιγμης ειναι οκ
-
Μόλις περάστηκε η XTRV 7.11.02 μέσω TWRP. Ολα οκ μέχρι στιγμής. Εντυπώσεις σε λίγες μέρες που θα δουλευτεί. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι στις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις μέσω TWRP δεν γεμίζει η μπάρα προόδου οπως έκανε στις προηγούμενες αναβαθμίσεις. Οχι ότι με χαλάει αφού η δουλειά γίνεται και έτσι. Καλή συνέχεια σε όλους
-
περάστηκε η XTRV σε redmi pro. Διορθώθηκε το antivirus. Περισσότερα αργότερα που θα δοκιμαστεί το τηλέφωνο
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΠαράθεση από MyLord: “Παράθεση από sourlas98: “Παράθεση από thanasisk: “εχει χαθεί και σε εσάς η ρύθμιση για αυξανομένη ένταση μετά την αναβάθμιση; ” Δεν ξέρω σε ποια καρτέλα υπήρχε πάντως στο Ήχος & δόνηση δεν βλέπω κάτι ” Στο τηλέφωνο κάτω αριστερά τις 3 παύλες και από εκεί ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων -> increasing ringtone volume. ” Ευχαριστω.
-
Aroma XTRV 7.10.12
Μήνυμαεχει χαθεί και σε εσάς η ρύθμιση για αυξανομένη ένταση μετά την αναβάθμιση;
-
Σε redmi pro δεν βρισκω στις ρυθμισεις ηχου την αυξανομενη ενταση πλεον