Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 591.

• Παράθεση από kynegeiros: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από kynegeiros: “Λες να παίζει ρόλο η ΡΟΜ που φοράω??? Φοράω την stable 7.1.8.0.... ” Δοκίμασε να συνδεθείς στο mi pcsuite. Αυτό περνάει από μόνο του όλους τους drivers. ” Φίλε μου τα ξαναέκανα όλα από την αρχή και μου έβγαλε την παρακάτω οθόνη....Λες να είμαι σε καλό δρόμο???...Τώρα περιμένω να δω αν θα ανοίξει η συσκευή ” Mια χαρά μου φαινεσαι. Μην αγχωθεις, αργεί να ανοίξει.

• Παράθεση από kynegeiros: “Λες να παίζει ρόλο η ΡΟΜ που φοράω??? Φοράω την stable 7.1.8.0.... ” Δοκίμασε να συνδεθείς στο mi pcsuite. Αυτό περνάει από μόνο του όλους τους drivers.

• Παράθεση από Giannis Pylarinos: “Καλησπερα παιδια .. Αφου πλεον ξεκλειδωσα το bootloader δυστυχως εχω ενα ερρορ στην διαδικασια και δεν μπορω να τελειωσω ωστε να περαστει η ελληνικη ρομ ... Δυστυχως ενω ολα λειτουργουν ρολοι και το κινητο μου το εχει διαωασει βλεπω οτι κατα την διαρκεια που παει να bootarei το twrp δυστυχως κανει failed και λεει uknown command ... Καμια ιδεα τιποτα ?Κανεις που να χε ιδιο προβλημα ?Screenshot_1.jpg ” Δοκίμασε την επόμενη εντολή του οδηγου. Αν σε περίπτωση αποτύχε…

• Παράθεση από kynegeiros: “Απεγκατέστησα αυτόν τον Lenovo usb driver και κατόπιν πάω να τρέξω το ΜΤΚ driver ως διαχειριστής ......και μου βγάζει αυτή την οθόνη...όπου με ενημερώνει πως θα εγκαταστήσει και πάλι τον .....Lenovo usb driver..... Δεν μπορώ να καταλάβω η LENOVO πού κολλάει σε όλα αυτά!!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10250/ ” Δεν πειράζει, και σε εμένα έτσι το έβγαζε, σαν lenovo drivers και όλα πήγανε μια χαρά. Ξαναδοκίμασε, μάλλον κάτι κάνεις λαθος.

• Παράθεση από manwlis77: “ευχαριστώ πολύ .τα κατάφερα Αλλά γιατί δεν είναι Ρουτ; ” Ποιά ρομ πέρασες;

• Παράθεση από tasosp: “Δοκιμασα και με αλλες εκδοσεις spflashtools 3ή 4 , μεχρι και την τελευταια ( 5.15.16 ) , αλλα οχι τις παρα πολυ παλιες . Εχω φτασει καμια δεκαρια φορες και συνεχεια τα ιδια . Μαλλον οι drivers θα ναι η αιτια . Επειδη δεν ξανα εχω ασχοληθει με τετοια θεματα , θα παρακαλουσα να μου προτεινεται τι το καλυτερο θα μπορουσα να κανω . ” Αυτό το error σου το βγάζει οταν πατάς λάθος συνδυασμό πλήκτρων, όχι λάθος εκδοση flashtool. Δοκιμασε να τη περάσεις έχοντας πατημένο το volume do…

• Παράθεση από manwlis77: “Παράθεση από ulysses21: “" fastboot flash recovery redminote3_twrp.img" Αυτό κάνε...το 2ο βήμα δλδ. ” C:\adb>fastboot flash recovery redminote3_twrp.imgtarget reported max download size of 134217728 bytes sending 'recovery' (16376 KB)... OKAY [ 0.650s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.344s] finished. total time: 0.994s αυτο μου βγαζει τωρα? ” Tώρα το σβήνεις προσεχτικά για να μην ξανανοιξει και πατάς volume up+power για να μπεις στη ρεκοβερυ. Κααι από εκει φλασαρεις την νε…

• Παράθεση από tasosp: “Καλησπερα παιδια , εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα δεν μπορω να τα καταφερω . Τι κανω λαθος ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10045/ ” This message will popped-up when you are press the wrong combination keys... Εχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers; Στο device manager πως σου το εμφανίζει;

• Παράθεση από kynegeiros: “Επειδή το θέμα με αφορά ως κάτοχο redmi note 3....έκατσα και διάβασα όλα τα σχόλια και κατέληξα στο εξής ερώτημα. Μετά από όλα αυτά τα προβλήματα που συνάντησαν οι φίλοι συμφορουμίτες στην προσπάθειά τους να περάσουν την πολυγλωσσική έκδοση με τι θάρρος και κουράγιο να το επιχειρήσω κι εγώ που δεν έχω καν τόσες γνώσεις για να κινηθώ σε όλον αυτόν τον "σκοτεινό κι επικίνδυνο" κόσμο με τα flash tools, τους drivers, τις ψηφιακές υπογραφές, τις ασυμβατότητες των windows, τι…

• Παράθεση από kostsokale: “Να ρωτήσω κάτι; Θέλει ξεκλείδωτο bootloader αυτή η έκδοση; Είναι πλήρως μεταφρασμένη στα ελληνικά; ” Δεν χρειαζεται ξεκλειδωτο bootloader, γι'αυτό και το flashtool

• Παράθεση από pasific: “Λεω να ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη επειδη τρωει καποιο κολημα το κινητο στην αναβαθμιση απο την συσκευη . Aν περασω την developer με SP Flash Tool υπαρχει περιπτωση να χασω το unlock bootloader. ” Eγώ που φλάσαρα τη stable με το flashtool ξανακλειδώθηκε και εκανα 3-4 μέρες να συνδεθω και να ξεκλειδωθει ξανα.

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από arist1976: “Tελικά πιάνει το complain. Ξεκινήστε παιδιά... ” Ο άλλος έγινε ban όμως Με μέτρο ” Εμένα ευτυχώς μετα από 10-15 μέρες έκανα complain και το ξεκλειδώσανε.

• Παράθεση από Tsetkin: “Αυτό σημαίνει ότι απλά το version του flash tool δεν είναι συμβατό? Γιατί και εμένα το ίδιο μου βγάζει και πίστευα πως φταίνε οι drivers έφαγα ολόκληρο ΣΚ ψάχνοντας! Μπορεί να δώσει κάποιος λύση με σιγουριά? ” Αυτό σημαίνει. Δοκίμασε μια έκδοση του flashtool πρίν ή μετά.

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από tragos: “Εγώ πήρα unlock μόνο με ποστ παραπόνων.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Tελικά πιάνει το complain. Ξεκινήστε παιδιά...

• Παράθεση από gkkal: “καλησπερα.. εχω ενα προβλημα ..εχω αυτην την ρομ που ειναι στην φωτο.. οταν παω να περασω την multi stable 7.1.6 xiaomi.eu μου βγαζει το προβλημα της αλλης φωτο.τι μπορω να κανω? σορρυ αν εχω κανει λαθη ειμαι καινουριος στο αθλημα.. ” * 787%2Bwm%2B1.jpg This will popped-up when the version of your SP Flash Tool is not compatible...

• Ιδέες για T-Shirts;

arist1976 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και εγώ είμαι μέσα. Χωρίς username αν γίνεται.

• Παράθεση από Mesthanos: “χαχαχα με μπαναραν τα τσογλανια ... ποσταρα στο official της miui και με ειπαν να περιμενω κιαλλο..γινεται χαμος ειναι πολυς ο κοσμος που περιμενει ... δυσκολα τα πραματα... ” Γιατί δημιουργούν τέτοια αναστάτωση, δεν μπορώ να καταλάβω. Θα έπρεπε όποιος θέλει να το ξεκλειδώσει, απλά να μπαίνει και να το κάνει. Μεγάλος χαμός γίνεται και όλα συνηγορούν εναντίον τους. ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ BOOTLOADER ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

• Παράθεση από angmarakos: “Μήπως οι ΟΤΑ είναι μόνο για τους VIP; Γιατί στο downloads section δεν βλέπω links για ΟΤΑ. ” Ναι, είναι μόνο για vips. Αλλά με 10 ευρώ το χρόνο μπορεί να γίνει ο καθένας. Δεν νομίζω το κόστος να είναι αποτρεπτικό(στην ίδια χώρα,με τα ίδια προβλήματα ζούμε όλοι). Είναι μια χειρονομία αναγνώρισης της προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά εδώ.

• Παράθεση από Dante: “Ποσα ποστ χρειαζεται πανω κατω για να φυγεις απο αυτες τις κατηγοριες? ” 150-200 νομίζω. Ανάλογα γιατί παίρνεις βαθμους και για τα threads που διαβάζεις. Κάπου μέσα στο φόρουμ σου γράφει πόσους βαθμούς παίρνεις για ό,τι κάνεις.

• Παράθεση από Mesthanos: “δε βλεπω φως...εχουν απορριψει πολυυυυ κοσμο ολοι κανουν παραπονα στο επισημο φορουμ...ελπιζω να ετοιμαζεται κατι και να βγουμε απ το αδιεξοδο... ” Ξεκινήστε το spam στο αγγλικό φόρουμ, να ανέβετε κατηγοριά member, γιατί φαίνεται ότι τα junior,senior members τα κόβουν. Οπότε σπαταλήστε 2-3 μέρες στο spam.Τι να πει κανείς!! Αφού αυτό θέλουν... Οπλιστείτε μα υπομονή και ξεκινήστε.