Ειχαμε επιτυχια φιλε!!Ο/H Bodai έγραψε:
Ριξε μια ματιά στον οδηγό ..Ο/H tragos έγραψε:
Δημιουργω hot spot με το κινητο,εκπεμπει δικτυο κανονικα,το βλεπουν οι υπολοιπες συσκευες,συνδεονται κανονικα πανω του, αλλα δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ...καμια ιδεα κανεις?
Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!
-
-
Καλησπερα παιδια, εχει κανενας ευκαιρο το link που κανουμε αιτηση για το κωδικο του bootloader?
Θελω να ξανακανω αιτηση...
Μου ηρθε το sms..Your unlock request has been aprooved.
Και με στελενει σε ενα λινκ να κατεβασω το unlock tool,το οποιο ομως εχω ηδη..
Ανοιγω το unlock tool, συνδεομαι κανονικα και οταν κανει τσεκαρισμα αν εχω δικαιωμα ξεκλειδωματος μου λεει πως δεν εχω...
Εχει συμβει κ σε καποιον αλλο αυτο?
Τελικα ερχεται κωδικος με το sms, ή ερχεται αυτο που προανεφερα?
edit: ολα καλα prob solved -
Καλό μήνα παιδιά!! Τελικά ισχύει ότι το ξεκλείδωμα γίνεται επιλεκτικά, με βάση την συμμετοχή στο forum?? Εγώ περιμένω ακόμα...
Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ούτε καν έτσι. Νομίζω με ζάρι γίνεται
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ούτε καν έτσι. Νομίζω με ζάρι γίνεται
Όσο τραγικό και να ακούγεται μάλλον έχεις απόλυτο δίκαιο. Παρόλα αυτά θα πρότεινα στον φίλο παραπάνω να προσπαθήσει να είναι όσο ποιο ενεργός μπορεί μπας και έχει κάποιο όφελος...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Όχι βρε, εδώ άτομο χωρίς ιδιαίτερα ποστ του δώσανε access και σε άτομα με αρκετά ποστ τίποτα.
Ζάρι λέμε -
-
-
Ο άλλος έγινε ban όμωςΟ/H arist1976 έγραψε:
Tελικά πιάνει το complain. Ξεκινήστε παιδιά...
Με μέτρο -
Εμένα ευτυχώς μετα από 10-15 μέρες έκανα complain και το ξεκλειδώσανε.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Με μέτρο
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Εμένα ευτυχώς μετα από 10-15 μέρες έκανα complain και το ξεκλειδώσανε.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Με μέτρο
Ωραίος!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Παιδιά είναι κανείς εδώ;; έχω ένα θέμα... Έστειλα μήνυμα μου έδωσαν κωδικό για ξεκλείδωμα bootloader έκανα τα βήματα όλα καλά.. Η διεργασία για τον bootloader ολοκληρώθηκε... Τώρα κανονικά δε θα έπρεπε να δουλεύει με το volume up και το power button?? Πως θα βάλω την ελληνική ρομ;;;
Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0