Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 591.
-
Παράθεση από Moneytarey: “Παράθεση από flowin_through: “Δεν φορτιζεις όλη τη μπαταρία. Στο 100% δεν το βγάζεις, το αφήνεις 1.5 ώρα παραπάνω. ” Ελπίζω να μη με τρολάρεις χαχα ” Δεν σου κάνει πλάκα, είναι αλήθεια. Εμένα (οταν το αφηνα το βραδυ για φορτση) το πρωι στη δουλεια αρχιζε να πεφτει η μπαταρια απο το 100% μετά απο 6-7 ώρες. Επεστρεφα το βραδυ με 90% μπαταρία στο σπίτι και μου εβγαζε εως 3 μερες(με χαλαρη χρηση).
-
Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Οταν ανοιγεις την εφαρμογή, βάζεις τα στοιχεία σου (εγω έβαλα το μειλ) και συνδέεσαι. Επειτα βαζεις το κινητο σε φαστμπουτ, το συνδεεις και πατάς το κουμπί να σε πάει στο σαιτ της xiaomi. Εκει πατάς το κουμπί και σου βγάζει οτι η αίτηση πέρασε και θα σου στείλουνε μήνυμα μεχρι 10 μέρες. Σε εμένα ετσι έγινε. Απλα οταν εκανα την αιτηση φορουσα τη stable. Και τωρα με τη developer μου βγαζει το ιδιο μηνυμα. ” το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να εβγαζε σ…
-
Παράθεση από TOLIS38: “kalhmera και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...... εγω θα περιμενω τα παιδια να βγαλουν μια και κλη την δικια μας ROM . δεν νομιζω οτι θα αργησουν οι κινεζοι να δωσουν τα κλειδια . εξαλου και η rom του vickmall μια χαρα δουλευει οποτε δεν νομιζω οτι τωρα αξιζει τον κοπο να περναμε 2-3 rom ( fastboot , stable , dev ) με οποιο ρισκο υπαρχει για αυτην την διαδικασια οταν σε λιγες μερες θα πρεπει να ξανακανουμε την διαδικασια για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader και να περασουμε τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ρομ…
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
-
Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μιας και δεν υπάρχει ακόμη Ελληνική Stable αλλά μόνο Developer, όταν με το καλό βγεί θα αναφέρουμε ακριβώς τα βήματα για να περαστεί. Πάντως όπως και να έχει, είτε Stable είτε Developer, το προαπαιτούμενο είναι το ξεκλείδωμα του Bootloader ως πρώτο βήμα. ” Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το ξεκλείδωμα. Όπως έχω αναφέρει έχω κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα στην ειδική σελίδα που άνοιξε όμως είμαι 5+ μέρες και δ…
-
Παράθεση από nickpsar: “Καλησπέρα guys!!! Κατάφερα λοιπόν να το brickάρω το prime. Δεν μπορώ να καταλάβω πως να το επαναφέρω. Δοκιμάζω με MiFlash και μου βγάζει error missmatching image and device. Κάποιος άλλος τρόπος ρε παιδιά γιατί θα με βρει ο καινούργιος χρόνος ψάχνοντας Ευχαριστώ, Νίκος ” Τι έκανες και τι επαθε;
-
Οταν ανοιγεις την εφαρμογή, βάζεις τα στοιχεία σου (εγω έβαλα το μειλ) και συνδέεσαι. Επειτα βαζεις το κινητο σε φαστμπουτ, το συνδεεις και πατάς το κουμπί να σε πάει στο σαιτ της xiaomi. Εκει πατάς το κουμπί και σου βγάζει οτι η αίτηση πέρασε και θα σου στείλουνε μήνυμα μεχρι 10 μέρες. Σε εμένα ετσι έγινε. Απλα οταν εκανα την αιτηση φορουσα τη stable. Και τωρα με τη developer μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.
-
Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Πέρασα τη fastboot μεto flashtool και πριν λιγο τη developer, κυριολεκτικα με τη ψυχή στο στόμα γιατί διαβάζω για πολλα μπρικ και αγχώθηκα. Ευτυχώς ολα καλά ως τωρα. ” μπορεις να πεις πως το εκανες στα ελληνικα? ” Είναι αρκετα μεγάλη διαδικασία. Είσαι σίγουρος; ” το εκανα εχω εμπειρια σε αυτα απο παλια απλα δεν ηξερα οτι επρεπε να κρατησω πατημενο το volume down μεχρι να κιτρινιση μπορω να πω αρ…
-
Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Πέρασα τη fastboot μεto flashtool και πριν λιγο τη developer, κυριολεκτικα με τη ψυχή στο στόμα γιατί διαβάζω για πολλα μπρικ και αγχώθηκα. Ευτυχώς ολα καλά ως τωρα. ” μπορεις να πεις πως το εκανες στα ελληνικα? ” Είναι αρκετα μεγάλη διαδικασία. Είσαι σίγουρος;
-
Παράθεση από TOLIS38: “ΜΠΕΡΔΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!! αυτο που λεει ο συντακτης του αρθρου δεν εχει καμια σχεση με αιτησεις αλλα με αλλο τροπο τον οποιο μαλιστα θα ανεβασουν και στα Ελληνικα συντομα.... .... εσεις που εχετε κανει καποια αιτηση μας δινεται τον τροπο ή τα λινκ που χρειαζονται για να κανουμε και εμεις την διαδικασια????? Αν υπαρχουν 2 ή 3 τροποι γινεται να τους μαθουμε και εμεις???????? ” Αυτός είνα ένα άρθρο Αυτός είναι άλλος. Και αυτό. Ϊδιοι είναι αλλά με άλλα λόγια.
-
Παράθεση από zetaki: “helpppp εχω την 7.00.11 , μπορω να το κανω? ” Παράθεση από zetaki: “afti tou vickmall ” Βασικά έχω μπερευτεί λίγο. Από οτι κατάλαβα πρέπει πρώτα να περάσεις την official fastboot rom 7.0.19.0 με το sp flashtool με αυτό το τρόπο, μετά την developer μεσω του updater. Έπειτα να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό ή να ξεκλειδώσεις το bootloader έτσι και στη συνέχεια να κάνεις οτι λένε τα παιδιά εδώ. Πάντως να περασεις την official fastboot 7.0.19.0 και μετά τη developer 7.12.31, χρειά…
-
Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “ειμαι καινουριος σε miui εμενα εχει την ρομ του vickmall θα πρεπει να βαλω dev rom? ” Αν δεν σου αρέσει ή έχει bugs. Αλλά είναι διαδικασία μεχρι να ξεκλειδωσει ο bootloader. ” μπορεις να μου πεις την διαδικασια απο την multilang του vickmall να παω στην dev? ” Θα πρ'επει πρώτα με το sp flashtool να περάσεις την official stable 7.0.19.0 με αυτό το τρόπο. Έπειτα να περάσεις τη developer μέσω του updater. Πρόσεχε όμως γιατ…