Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 591.

• Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από arist1976: “Εγώ που έχω τη stable 7.0.19.0 θα πρέπει πρώτα να κατεβάσω και να περάσω την developer από το αγγλικο για να κάνω τη διαδικασία του ξεκλειδώματος; ” Ναι αν και δεν παίζει μεγάλο ρόλο.. Στο unlock.miui.com είναι το θέμα να μπεις και να κάνεις apply. ” Εκεί μπήκα, δέχτηκε την ''αίτηση'' και περιμένω το μήνυμα για να ξεκλειδώσει.

• Εγώ που έχω τη stable 7.0.19.0 θα πρέπει πρώτα να κατεβάσω και να περάσω την developer από το αγγλικο για να κάνω τη διαδικασία του ξεκλειδώματος;

• Αγορα xiaomi redmi note 3

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από takisfrag: “Οκ παίδες μόλις παρέλαβα και εγώ το χριστουγεννιάτικο δώρο μου από DHL ,εννοείται χωρίς τελωνείο όλα μέσα σωστά μαζί και τα δωράκια από τον φίλο μου πιά τον κινέζο!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 64cd2aba76d8f2d7eee41522b63e6a9b.jpg ” Καλώς τα δέχτηκες και καλορίζικο. Τι δώρα σου έβαλε; Βλέπω πολλα γι'αυτό ρωτάω. Καλή χρονια σε όλους!!! ” Λοιπόν εκτός από την συσκευή το tempered glass και την θήκη πο…

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Οκ παίδες μόλις παρέλαβα και εγώ το χριστουγεννιάτικο δώρο μου από DHL ,εννοείται χωρίς τελωνείο όλα μέσα σωστά μαζί και τα δωράκια από τον φίλο μου πιά τον κινέζο!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 64cd2aba76d8f2d7eee41522b63e6a9b.jpg ” Καλώς τα δέχτηκες και καλορίζικο. Τι δώρα σου έβαλε; Βλέπω πολλα γι'αυτό ρωτάω. Καλή χρονια σε όλους!!!

• Παράθεση από enaounis: “Παιδια η ψήφος μετράται με το να κάνουμε σχόλιο στο αντίστοιχο site ή κάτι άλλο διότι παταω την χώρα μας και δεν γίνετε κάτι! Σορυ για την ασχετοσυνη.... ” Mαλλον ξεχασες να κάνεις sign in

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εννούσα γενικώς. Γιατί δεν έχει recovery? Για το Note 3 μιλάμε γιατί δεν ξέρω το θέμα... Θέλεις να βάλεις άλλη rom? ” Ναι, φίλε μου γιατρέ, για το νοτε3 μιλάω. Λέω να περάσω αλλη ρομ. Αλλά δεν εχει recovery. Οπότε απλά πάνω από τη stable 7.0.19.0 περνας τη developer και όλα καλά. Και έπειτα για να περάσεις twrp πρέπει να περιμενεις για ξεκλείδωμα του bootloader;

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από ktsak: “Λοιπόν, ο φίλος πιο πάνω είχε δίκιο, και δυστυχώς δεν το έγραφαν πουθενά και τζάμπα παιδευόμουνα ..... Πέρασα μεσα από το κινητό την πρωτη διαθέσιμη αναβάθμιση, την Stable Version: V7.0.12.1.LHNCNCJ (MIUI7), μετά την Stable Version: V7.0.13.0.LHNCNCJ (MIUI7) και μετά την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) που την είχα κατεβάσει στο κινητό. Πλέον φοράω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) ...... ” Από σε stable σε developer …

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Λοιπόν, ο φίλος πιο πάνω είχε δίκιο, και δυστυχώς δεν το έγραφαν πουθενά και τζάμπα παιδευόμουνα ..... Πέρασα μεσα από το κινητό την πρωτη διαθέσιμη αναβάθμιση, την Stable Version: V7.0.12.1.LHNCNCJ (MIUI7), μετά την Stable Version: V7.0.13.0.LHNCNCJ (MIUI7) και μετά την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) που την είχα κατεβάσει στο κινητό. Πλέον φοράω την Developer Version: 5.12.24 (MIUI7) ...... ” Από σε stable σε developer δεν πρέπει να κανεις factory reset; Την περνάς κατ…

• ΧΑΧΑ!! Και το δικό μου έτσι. Μπορεί να κρατούσε η μπαταρία 3 μέρες αλλά sot εβγαζε 2,5 το πολύ 3 ώρες. Διαβάζω εδώ και αλλού για κάτι χρόνους απίστευτους 5-6 ώρες. Τι γίνεται ρε παιδιά;

• Παράθεση από mankap: “Παράθεση από arist1976: “Βασικά ήρθανε τα ακουστικά αλλά το αριστερο είναι ελλατωματικο. Δεν κάνει επαφή το καλώδιο και δεν ακούγεται. Εκτος αυτού μαλλον είναι fake. Μου τη φέρανε τα κινεζάκια.. Δεν πειράζει, καλά να ήμαστε ” Λυπάμαι για το 'ατύχημα' σου ,ΟΛΟΙ την έχουμε πατήσει ....αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ...δεν πρέπει να αφήνουμε τους απατεώνες να !σουλατσάρουν ανενόχλητοι ! ” Έκανα dispute στο paypal αλλά τους έγραψα μόνο για το πρόβλ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Τι ευγενικός κύριος που είστε!!! Αυτά παράγγειλα Wish | Top Quality 100% New XIAOMI Piston Earphone Headphone Headset Silver White Gold with Mic for MI2 MI2S MI2A Samsung HTC (Μέγεθος: S, Χρώμα: Ασημί & Χρυσαφί) ” Είναι τα pistons V2. Να πάρε να διαβάσεις και ένα μικρό review ΕΔΩ, από ένα μέλος του φόρουμ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα βολευτείς! ” Βασικά ήρθανε τα ακουστικά αλλά το αριστερο είναι ελλατωματικο. Δεν κάνει επαφή το καλώδιο και δεν ακούγετα…

• Παράθεση από maddoctor: “Τι έγινε, τους πιάσανε να παρανομούν ή δεν βλέπω καλά τα νούμερα!? ” Τι εννοείς; Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα.

Μήνυμα

Παράθεση από amptel: “καλο αυτό ή κακό??? ” Αν δεν έχει bugs κράτα την μεχρι να βγάλουνε τα παιδιά εδω την ελληνική. Και εμένα προς το παρόν μια χαρά είναι. Υπομονή λοιπόν.

• Ντέρμπυ πραγματικό. Πολλά ανεβοκατεβάσματα. Μάλλον θα έχουμε αγωνία ως τη τελευταία στιγμή. Έλα, πάμε!!!

• Engineering mode στο Redmi Note 2

arist1976 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ποιός είναι ο κωδικός για να δούμε τη μάρκα της οθόνης; Στο νοτε2

Μήνυμα

Το δικό μου παθαίνει soft reset, αποθηκεύω ρυθμίσεις πχ ποιες επαφές να εμφανίζονται και μετά από λίγο ξαναεμφανίζει ο,τι επαφές να'ναι. Ή αντιστοιχίζω μια φώτο σε μια επαφή για κλήση και μετά από λιγο το ''ξεχνάει''. Βασικά το ίδιο μου έκανε και το νοτε2. Έχει την 7.0.11.0. Μήπως κάνω κάτι λάθος;

• Παράθεση από bilis1234: “5 ώρες και κάτι ανοιχτή οθόνη WiFi συνέχεια και συγχρονισμό πολύ καλά μου φενεται!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πλάκα μου κάνεις; Ποσο δηλαδή να κρατήσει παραπάνω; Είσαι πολύ καλός!! Κορυφή!

• Παράθεση από GR_Macedon: “Καλά τους Ινδούς τους έχει βγει η γλώσσα να μας κυνηγάν από πίσω. Πάνω που πάνε να μας φτάσουν, ρίχνουμε μια γκαζιά και απομακρυνόμαστε. Δεν νομίζω να επιτρέψετε να μας φτάσουν; Ενημερώστε κάθε φίλο σας που έχει XIAOMI να κάνει τα απαραίτητα ώστε να ψηφίσει. ” ΧΑΧΑ!! Πολύ καλό, τώρα το είδα. Μπα ρε γμτ, μειώνουνε τη διαφορά σταθερά. Μας φτάσανε στο -18. Μάλλον πρέπει να πατήσούμε και το nitro!!

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από pasific: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “How to Install ROM For Xiaomi Redmi Note 3 Μας δουλεύει νομίζω το vickmall... ” Κάτσε, να δω αν κατάλαβα καλά. Πουλάνε το αρχειάκι και τον τρόπο root 999$??????? ” 6,66 ειναι (With this product, you earn 999 loyalty point(s). 999 points = $6.66) ” Έτσι όπως το παρουσιάζει μόνο αυτό που λες δεν εννοεί.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8545/ ” Συμφωνώ μαζί σου. Μάλλον πρόκειτα…

Μήνυμα

Παράθεση από zetaki: “akrivos ” Και εμένα αυτή φοράει. Οι τρόποι είναι αυτός και αυτός. Αλλά αν δεν βιάζεαι περίμενε καμια εβδομάδα ακόμα γιατί λογικά θα ξεκλειδωσουνε τον bootloader από την Xiaomi και μετά κάνεις ο,τι θελεις στο τηλέφωνο.