Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 591.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Παίδες, νομίζω οτι έκανα νέο ρεκόρ στο φόρουμ. να τι κάνει η stable v7.0.6.0. ” Ναι, νέο ...ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ρεκόρ! Γιατί "non verified score"????Εγώ στο αναγνωρίζω πάντως! Μπράβο!!! Και εις ανώτερα! ” Επειδή δεν είχα wifi εκεινη την ωρα. ” Γιατί βρε? Το άφησες απλήρωτο ή το κλείσιμο του wifi αντικαθιστά το ψυγείο?Χαχαχα! Υ.Γ. Το ξέρω βρε... πλάκα κάνω! ” Ίσως το κλειστό wifi έδωσε αυτά τα λίγα ποντακια…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Παίδες, νομίζω οτι έκανα νέο ρεκόρ στο φόρουμ. να τι κάνει η stable v7.0.6.0. ” Ναι, νέο ...ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ρεκόρ! Γιατί "non verified score"????Εγώ στο αναγνωρίζω πάντως! Μπράβο!!! Και εις ανώτερα! ” Επειδή δεν είχα wifi εκεινη την ωρα.
-
ΜήνυμαΠαίδες, νομίζω οτι έκανα νέο ρεκόρ στο φόρουμ. να τι κάνει η stable v7.0.6.0.
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από babis3001: “Πες μου οτι η φοτογραφια στο τελος του οδηγου ειναι απο xiaomi redminote 2 prime , 53365 benchmark αν ναι πως το καταφεραται? εννοω κανονικα δεν ειναι τοσο υψηλο το score, μηπως γινεται overclocking? ” Ορίστε φίλε μου. Πετάει το εργαλείο!!!!! ” Με αυτ.φωτεινότητα στο 50% , μπαταρία στο 80% και μόνο σε flight mode.Ούτε overclocking, ούτε ψυγείο.
-
Παράθεση από babis3001: “Πες μου οτι η φοτογραφια στο τελος του οδηγου ειναι απο xiaomi redminote 2 prime , 53365 benchmark αν ναι πως το καταφεραται? εννοω κανονικα δεν ειναι τοσο υψηλο το score, μηπως γινεται overclocking? ” Ορίστε φίλε μου. Πετάει το εργαλείο!!!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Γαμώτο, κάτι έπαθε η εφαρμογή της κάμερας και κλείνει η αργή κίνηση και δεν μπορώ να γράψω. Μήπως επειδή κατέβασα και το open camera; Το μόνο σίγουρο είναι οτι λειτουργούσε, το είχα δοκιμάσει. Καμία ιδέα; ” Για δοκίμασε αυτό, μήπως λυθεί το πρόβλημά σου: Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές->Κάμερα ->Καθαρισμός δεδομένων... και ξαναπροσπάθησε... ” Το δοκίμασα. Το ξαναέκανα Καθαρισμός δεδομένων και δούλεψε. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από arist1976: “Βάλε ένα ''ο'' στο url μπροστά από το bigota να γίνει obigota και θα δουλέψει. Και εγώ προσπαθούσα αρκετές μέρες και τελικά διάβασα αυτό το tip στο νετ και τελικά το κατέβασα. ” οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, φοβερό, ξέρεις πόσες φορές το είχα προσπαθήσει να το κατεβάσω αλλά μάταια !!!! Το έβαλα στα σχόλια του σχετικού Download Mi Phone Manager : Mi Phone Manager (Με την ευγενική χορηγία του arist1976) Άλλα κολπάκια με άλλα γράμματα ξέρεις ;;;; XAXAXAXA…
-
Παράθεση από mihalisvolos: “Κάτι ενδιαφέρον...εμένα είχε twrp απ τη μάνα του. Ενιγουει..... Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ για το mi pc suite γιατι στο επισημο σαιτ δεν δουλέυει το λινκ? ” Βάλε ένα ''ο'' στο url μπροστά από το bigota να γίνει obigota και θα δουλέψει. Και εγώ προσπαθούσα αρκετές μέρες και τελικά διάβασα αυτό το tip στο νετ και τελικά το κατέβασα.
-
ΜήνυμαΔεν πρέπει κάπως να βλέπουμε τα high scores για κάθε συσκευή ξεχωριστά; Να βλέπουμε και το νικητή.
-
Φίλε και εγώ το έχω πάθει με παλιότερη συσκευή και ήμουν έτοιμος να το πετάξω. Δεν φορτιζε , δεν άναβε, δεν το έβλεπε ο υπολογιστής και τελικά το έσωσα με αυτό το βίντεο (νομιζω γιατί πέρασε κανας χρόνος). Δοκίμασε το και πες μου τι έγινε. Μη στενοχωριέσαι κατα 99% γίνεται πολύ δύσκολα είναι για πέταμα..
-
Παιδιά μπορώ να κάνω μια ψιλοχαζή ερώτηση; Πώς είναι δυνατόν σε ίδιες συσκευές, με ίδιες ρομ να έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα και προβλήματα; Και δεν αναφέρομαι μόνο στη δικιά μας συσκευή αλλά σε συνολικά. Διαβάζω δλδ για περιπτώσεις που φοράνε ίδιες ρομ και κάθε τηλέφωνο "αντιδρά" διαφορετικά, άλλες έχουνε λύσει τα προβλήματα στη μπάταρία ενώ σε άλλες δημιουργείται. Σε άλλες δεν δουλέυει μια εφαρμογή ενώ σε άλλες είναι οκ κοκ. Πώς δηλαδή με ίδιες παραμέτρους έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα;
-
Παράθεση από sallonikios: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Δυστυχώς με factory reset που έκανα, σβηστήκανε και οι επαφές από τη σιμ. ” Τι "αδυνατον" λένε οι άλλοι απο πάνω?ΑΔΥΝΑΤΟΤΑΤΟΝ είναι!!! Αυτό δεν γίνεται που λες! Είναι "τεχνικά" ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβεί! ” Οκ βρε παιδιά, πάντως σας το λέω έκανα factory reset για να περάσω μια άλλη ρομ και σβηστήκανε οι επαφές από τη σιμ. Και ευτυχώς είχα κρατήσει μπακαπ και με το restore επιστρέψανε. Τελοσπάντων πως μπορώ …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Δυστυχώς με factory reset που έκανα, σβηστήκανε και οι επαφές από τη σιμ. ” Τι "αδυνατον" λένε οι άλλοι απο πάνω?ΑΔΥΝΑΤΟΤΑΤΟΝ είναι!!! Αυτό δεν γίνεται που λες! Είναι "τεχνικά" ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβεί! ” Οκ βρε παιδιά, πάντως σας το λέω έκανα factory reset για να περάσω μια άλλη ρομ και σβηστήκανε οι επαφές από τη σιμ. Και ευτυχώς είχα κρατήσει μπακαπ και με το restore επιστρέψανε. Τελοσπάντων πως μπορώ να αντιγράψω τις επαφές από τη σιμ στη μνήμη του κιν…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stefgr74: “Συνδέεται μόνο αν επιλέξω USB σε σύνδεση για φωτογραφίες, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πάρω backup. ” Μπορείς όμως εύκολα να πάρεις BACK UP απο τοΡυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & Επαναφορά-->Τοπικά αντίγραφα-->Δημιουργία Αντιγράφου. Και όταν τελειώσει, μπορείς να το σώσεις και στο PC σου να το έχεις... ” Με αυτό τον τρόπρ κανει μπακαπ όπως από τη ρεκοβερυ δλδ ρομ και τα πάντα ή μόνο εφερμογες;
-
Παράθεση από stefgr74: “Υποτίθεται ότι το κατεβάζεις από εδώ pcsuite.mi.com/ αλλά όταν πατάς download σου βγάζει 404 Not FoundCode: NoSuchBucket Message: The specified bucket does not exist BucketName: sgporig.bigota.d.miui.com RequestId: DF5E2E7F23AFC242 HostId: pY8SzN+aBqLwdcl0kOLOjWdm2JZXE/LJEobD/U/EeMjS2jgy3sJ95hxOQxAgDEn3i7m+CRRPcvc= Τελικά κατέβηκε και το εγκατέστησα. Δεν κατάφερα όμως να συνδέσω το τηλέφωνο... Συνδέεται μόνο αν επιλέξω USB σε σύνδεση για φωτογραφίες, αλλά και πάλι δεν μπο…
-
ΜήνυμαΧαλαρά πάνω απο 52000 κάθε φορά!! χοχοχοχοχοοχοχοοοοοοοοο. Πετάει το εργαλείο.