Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H TheoV έγραψε:

ναι κανονικα φιλε μου
      Τι να πω?...Στις δικές μου συσκευές έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις... μέχρι που καταντούν και ενοχλητικές μερικές φορές! 8o
    • Κάτι ενδιαφέρον...εμένα είχε twrp απ τη μάνα του. Ενιγουει..... Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ για το mi pc suite γιατι στο επισημο σαιτ δεν δουλέυει το λινκ?
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Κάτι ενδιαφέρον...εμένα είχε twrp απ τη μάνα του. Ενιγουει..... Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ για το mi pc suite γιατι στο επισημο σαιτ δεν δουλέυει το λινκ?
      Βάλε ένα ''ο'' στο url μπροστά από το bigota να γίνει obigota και θα δουλέψει. Και εγώ προσπαθούσα αρκετές μέρες και τελικά διάβασα αυτό το tip στο νετ και τελικά το κατέβασα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H arist1976 έγραψε:

Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Κάτι ενδιαφέρον...εμένα είχε twrp απ τη μάνα του. Ενιγουει..... Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ για το mi pc suite γιατι στο επισημο σαιτ δεν δουλέυει το λινκ?
      Βάλε ένα ''ο'' στο url μπροστά από το bigota να γίνει obigota και θα δουλέψει. Και εγώ προσπαθούσα αρκετές μέρες και τελικά διάβασα αυτό το tip στο νετ και τελικά το κατέβασα.
      Ευχαριστω...σερνεται τραγικα αλλα ερχεται
    • Έβαλα σήμερα την 5.11.19 όλα καλά, αλλά νομίζω ότι στο scrol down menu που έχει τα wifi bt data gps κλπ είχε πριν την επιλογή για σύνδεση σε ασύρματη οθόνη. Τώρα δεν υπάρχει. Ήταν χρήσιμο. Τώρα πρέπει να πάω ρυθμίσεις - περισσότερα - προβολή wifi - σύνδεση οθόνης. Κούραση.
    • Ο/H arist1976 έγραψε:

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, φοβερό, ξέρεις πόσες φορές το είχα προσπαθήσει να το κατεβάσω αλλά μάταια !!!!

Το έβαλα στα σχόλια του σχετικού Download Mi Phone Manager : Mi Phone Manager (Με την ευγενική χορηγία του arist1976)

Άλλα κολπάκια με άλλα γράμματα ξέρεις ;;;; XAXAXAXA
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Ο/H TheoV έγραψε:

Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ευτυχισμενος κατοχος του κινητου απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης , Tα notifiactions δεν δουλευουν καθολου οταν το κινητο ειναι κλειστο εχπονμτας τα παντα ανοιχτα βεβαια απο τις ρυθμισεις αυτο συμβαινει απο την 5..11.11 και μετα , με την 5.11.5 ολα ρολοι εχω δοκιμασει τα παντα εκτοπς απο το να την περασω απο την αρχh με wipe , to ιδιο προβλημα το βλεπω σε πολλους sto foroym toy εξωτερικου και απλα σας ενημερωνω
      Καλημέρα
      Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, το έχω αναφέρει κι εδώ και σε άλλο ελληνικό φόρουμ και δεν έχω βρει άκρη...
      Βρίσκομαι στην 5.11.12 και θα δοκιμάσω την 5.11.19. Εάν δεν διορθωθεί θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω την 5.11.5.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnny2000 έγραψε:

Ο/H TheoV έγραψε:

Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ευτυχισμενος κατοχος του κινητου απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης , Tα notifiactions δεν δουλευουν καθολου οταν το κινητο ειναι κλειστο εχπονμτας τα παντα ανοιχτα βεβαια απο τις ρυθμισεις αυτο συμβαινει απο την 5..11.11 και μετα , με την 5.11.5 ολα ρολοι εχω δοκιμασει τα παντα εκτοπς απο το να την περασω απο την αρχh με wipe , to ιδιο προβλημα το βλεπω σε πολλους sto foroym toy εξωτερικου και απλα σας ενημερωνω
      ΚαλημέραΚι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, το έχω αναφέρει κι εδώ και σε άλλο ελληνικό φόρουμ και δεν έχω βρει άκρη...
      Βρίσκομαι στην 5.11.12 και θα δοκιμάσω την 5.11.19. Εάν δεν διορθωθεί θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω την 5.11.5.
      ΑΑΑΑΑΝΝΝΝ κατάλαβα καλά για τι πράγμα μιλάς, αυτό νομίζω ρυθμίζεται από κάποιο σημείο που δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, το να απενεργοποιούνται (kill) Οι εφαρμογές όταν το κλειδώνεις (όχι Power off εννοείται φυσικά). Εγώ τώρα έβαλα την τελευταία (11.19) και νομίζω πως δεν έχω αυτό το θέμα. Κάτι πρέπει να παίζει με οικονομία στην μπαταρία ή πιο γρήγορη φόρτιση. Σόρρυ αν σου απαντώ σε κάτι ξεκάρφωτο και αν ναι πλζ διαφώτισέ με να το ψάξω κι εγώ μπας και χρειαστώ κι εγώ downgrade. Προς το παρόν όλα καλά σε μένα εκτός από ένα θέμα.

Στο messenger (fb) δεν έχω αναδυόμενες φούσκες (bubbles) που σέρνεις προς τα κάτω και βγαίνει το X... στην προηγούμενη (11.12) είχα στην αρχή της εγκατάστασης μετά χαθήκανε και έρχονται άλλου είδους notifications για τα εισερχόμενα μυνήματα. Κάτι σχετικό είναι ότι όταν πατάω να στείλω μύνημα σε κάποιον στην εφαρμογή του facebook έχει το εικονίδιο του messenger app αντί για τον κλασικό φάκελο αλλά όταν το πατάω δεν γίνεται τίποτα (δεν αναδύεται το messenger app) Αυτό το είχα και στην 11.12 αλλά όχι στην μαμά ρομ (μιουι 6).
    • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΠΟ 11.12 σε 11.19 δεν έκανα wipe/factory reset αλλά την έκανα upgrade απλά. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Αν παίζει να πάρω ένα backup και να την wipeαρω....

Mια τελευταία ερώτηση: Αναβαθμίζοντας από Miui v6 σε v7 δεν θα έπρεπε να αλλάξει και η βάση android απο 5.0.2 σε 5.1? Aυτό θα γίνει? Σορρυ αν πετάω κοτσάνες δεν τα ξέρω τόσο καλά. :D Παίζει ποτέ να βγει miui βασισμένη σε android 6? Ευχαριστώ παίδες!
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

ΑΑΑΑΑΝΝΝΝ κατάλαβα καλά για τι πράγμα μιλάς, αυτό νομίζω ρυθμίζεται από κάποιο σημείο που δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, το να απενεργοποιούνται (kill) Οι εφαρμογές όταν το κλειδώνεις (όχι Power off εννοείται φυσικά). Εγώ τώρα έβαλα την τελευταία (11.19) και νομίζω πως δεν έχω αυτό το θέμα. Κάτι πρέπει να παίζει με οικονομία στην μπαταρία ή πιο γρήγορη φόρτιση. Σόρρυ αν σου απαντώ σε κάτι ξεκάρφωτο και αν ναι πλζ διαφώτισέ με να το ψάξω κι εγώ μπας και χρειαστώ κι εγώ downgrade. Προς το παρόν όλα καλά σε μένα εκτός από ένα θέμα.
      Στο messenger (fb) δεν έχω αναδυόμενες φούσκες (bubbles) που σέρνεις προς τα κάτω και βγαίνει το X... στην προηγούμενη (11.12) είχα στην αρχή της εγκατάστασης μετά χαθήκανε και έρχονται άλλου είδους notifications για τα εισερχόμενα μυνήματα. Κάτι σχετικό είναι ότι όταν πατάω να στείλω μύνημα σε κάποιον στην εφαρμογή του facebook έχει το εικονίδιο του messenger app αντί για τον κλασικό φάκελο αλλά όταν το πατάω δεν γίνεται τίποτα (δεν αναδύεται το messenger app) Αυτό το είχα και στην 11.12 αλλά όχι στην μαμά ρομ (μιουι 6).
      Ρυθμίσεις ---> Πρόσθετες Ρυθμισεις ---> Μπαταρία ---> Προφίλ Μπαταρίας ----> Προεπιλογή (Πορτοκαλί = Επιλεγμένο) ?
    • ψαχνω τη συντομευση για να βαλω το ιμει αλλα δε τη βρισκω, ειναι ευκολο μια επαναληψη; ευχαριστω
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Ρυθμίσεις ---> Πρόσθετες Ρυθμισεις ---> Μπαταρία ---> Προφίλ Μπαταρίας ----> Προεπιλογή (Πορτοκαλί = Επιλεγμένο) ?
      Όχι είναι αποεπιλεγμένο