Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 591.
-
Παράθεση από instant_diver: “Δυστυχώς θα χρειαστω 64-bitα windows . Ειμαι στα sptools του 2ου βηματος και απλα το προγραμμα δεν κανει τιποτα (καμια μπαρα προοδου κοκκινη-κιτρινη-πρασινη) αφου φορτωσα τα σωστα .bin και .txt αρχεία απο τις αντιστοιχες διαδρομες και πατησα το πρασινο βελακι Download όταν όλα φορτωθηκαν και ήταν ακριβως όπως στις φωτογραφίες. μου πονεσε το δάκτυλο μου κρατωντας πατημένο το Volume down !!!! Για την ιστορία δοκιμασα και τις 2 εκδοσεις των sptools και ειμαι σε 32μπιτα …
-
Kαι εγώ είχα θεματάκι με τη μπαταρία. Επίσης παρατήρησα και κάποια lag σε μερικές περιπτώσεις.
-
Παράθεση από tasospap1986: “Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως ελέγχουμε εάν η ρομ που κατεβάσαμε έχει κατέβει σωστά, Τις προάλλες είδα μια αναφορά αλλά δεν μπορώ να το βρω... ” Κατέβασε το md5 checker. Με αυτό τσεκάρεις. Ευκολο είναι.
-
Συγχαρητήρια φίλε, πολλή καλή δουλειά. Άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ.
-
Παράθεση από tasospap1986: “Παιδια πέτυχε!!!!! Δουλεύουν οι σένσορες!!!!! ” Mπράβο!! Τελικά απο τη ρομ ήτανε ή έκανες τίποτα άλλο;
-
Βρε παιδια εγώ τώρα τελευταία που δοκιμασα από τα toggles (hotspot), μου έδωσε κανονικα ιντερνετ στον υπολογιστη με wifi.
-
Κατέβασα, φλάσαρα χωρίς πρόβλημα. Να στρώσει λιγο και στέλνω εντυπώσεις..
-
Παράθεση από lallasgr: “Ότι έχουν παρουσιαστεί πάρα πολλά bricks κατά την διαδικασία του flash! Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον επεξεργαστή κλπ. Έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις που φλασάρανε καλά σε x32 αλλά ακόμα περισσότερες που τα hard-brickάρανε!! Οπότε άποψή μου είναι να αποφεύγονται και δεν τα προτείνω γιατί μιλάμε για πάνω από 50% ποσοστό αποτυχίας! Αν βέβαια ο καθένας θέλει να το παίξει ρώσικη ρουλέτα δικαίωμά του! Εσύ που ξες ότι δεν έχεις πρόβλημα δεν έχει να φοβηθείς τίποτα! Αλλά…
-
Παράθεση από lallasgr: “βεβαίως και μπορείς. Τα Windows x64 τα χρειάζεσαι στην περίπτωση που θες να φλασάρεις Official rom και το κινητό έχει μέσα Unofficial! Με λίγα λόγια. Αν πάρεις το κινητό με officail dev rom δεν χρειάζεσαι σε κανένα από τα επόμενα βήματα x64 σύστημα! ” Φίλε lallasgr έχω windows 32αρια στον υπολογιστή και έχω φλασάρει με flashtool πάνω από 10 διαφορετικά redmi note 3 MTK και δεν είχα ποτέ πρόβλημα(και official και unofficial roms). Ποιο είναι το θέμα με τα 32bit;
-
Παράθεση από Bodai: “@arist1976 αποτυγχάνει να το φλασάρει και το SPFlash και το MiFlash?? ” Τελικά δοκίμασα με το miflash, μου έβγαλε ένα μήνυμα σφάλματος και το φλάσαρα μέσω dos. Οκ το φλασάρισμα τελείωσε αλλά στο reboot συνεχίζει τα bootloop. Οπότε είναι θέμα hardware και δυστυχώς θέλει επιστροφή. Κρίμα..
-
Παράθεση από Bodai: “@arist1976 αποτυγχάνει να το φλασάρει και το SPFlash και το MiFlash?? ” Nα σου πω την αλήθεια δεν δοκίμασα με το miflash. Λες να το κάνω; Δυστυχώς δεν μπαίνει πλέον ούτε σε fastboot mode.
-
Παράθεση από Bodai: “Ωραία το τσεκάρεις έτσι ... και μετά μόλις εισαι οκ ... ξεκινάς το MiFlash φλασάρεις την fastboot που θέλεις, και περιμένεις να ανοίξει.. ” MTK είναι, αλλά όσες φορές και να προσπάθησα με το flashtool, μόνο μια φορά φλάσαρε ολόκληρη τη ρομ. Και στο boot ξεκίνησε να τη φλασάρει αλλά στα μισά ξαναρχισε τα bootloop.. Μάλλον είναι για επιστροφή, δεν σώζεται, δυστυχώς.
-
Παράθεση από Bodai: “Εξαρτάται @arist1976 H 'fastboot devices' δίνει τον σειριακό της συσκευής?? ” Όταν μπαίνει σε fastboot mode, ναι.
-
Παράθεση από Bodai: “Για να περαστεί fastboot rom ανεξαρτητα απο συσκευή και είδος rom υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Το MiFlash (ή για τους MTK soc to SPFlash). Τωρα τελευταία "παίζει" και το MiPcSuite .. ” Eυχαριστώ. Σε ένα redmi note 3 ενός φίλου που προσπαθώ να περάσω, μου βγάζει μήνυμα couldn't flash device. Σκούρα τα πράγματα.
-
Παράθεση από Bodai: “Για να κάνεις τί @arist1976 ??? ” Για να περάσει fastboot rom
-
Τη φλάσαρα, όλα καλά. Μόνο μου φαίνεται οτι μας τα χάλασε λίγο από διαχείριση μνήμης. Ενώ με την προηγούμενη ξεκινούσε με 1750ΜΒ, τώρα πέσαμε στα 1670 περίπου. Από άποψη μπαταρίας θα δούμε..
-
To λέω γιατί στο redmi note 3 MTK θέλει fastboot mode ενώ στο redmi note 3 Pro θέλει recovery...