Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 591.
-
Παράθεση από johnnyar: “τελικα τι ισχύει; μέσω recovery δεν γίνεται τίποτα, βλέπω άλλοι μιλάνε για fastboot. Τι από τα δύο κάνουμε recovery ή fastboot; ” Μάλλον αναλογα με το μοντέλο.
-
τα κάνω όλα αλλά όταν ξεκινάει να φλασάρει μου βγάζει couldn't flash device. Καμια ιδέα;
-
Παράθεση από sakismaf: “για να περασω αυτη τη ρομ απο την official κινεζικη που εχω πρεπει να ακολουθησω κατι συγκεκριμενο για τη συσκευη μου(mi5)? γιατι βλεπω διαφορους οδηγους και δε ξερω τι ισχύει τελικα. με το miflash η απο το κινητο τη κανω εγκατασταση? ” Ρίξε μια ματιά εδώ. Flash την Ελληνική ROM στο Mi5 (3/32,3/64,4/128)
-
Παράθεση από jeisblack: “Καλησπέρα σε όλους και για μία ακόμα φορά ένα ευχαριστώ και από εμένα για τη δουλειά που γίνεται! Έχω να πειράξω το Mi4 LTE της κοπέλας μου από τον Ιανουάριο όταν πρωτοβγήκε η πρώτη έκδοση Marshmallow.. Απλά κατεβάζω τη τελευταία που έχει αναρτηθεί εδώ και τη φλασάρω μέσω TWRP? Επίσης θέλω να κάνω τα πάντα Wipe , θέλω Clean Install, ακολουθώ τη κλασσική διαδικασία ή χρειάζεται κάτι άλλο.. Ευχαριστώ! ” Διαβασε στη πρώτη σελίδα, έχει αναλυτικούς οδηγούς για καθε συσκευή ξε…
-
Και εγώ την εγκατέστησα από τη Παρασκευή, όλα καλά. Το πρόβλημα με το σήμα και τις θερμοκρασίες φαίνεται να διορθώθηκε. Και από αυτονομία, με φόρτιση από χθες το πρωί, έχω ήδη 3 ώρες sot με 53% υπόλοιπο μπαταρίας(δηλαδή άριστα!!)
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “το τσεκαρα μια χαρα ειναι ” Δοκίμασες να τη ξαναπεράσεις;
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “ναι εκανα ” Μήπως δεν κατέβηκε σωστά η ρομ; Τσέκαρες με το md5 checker; Νομίζω και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν θέμα τα mi5.
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “Παιδια πηρα το Mi5 και ειχε xiaomi.eu ρομ και περασα τωρα την ελληνικη 6.6.23 και στα σχετικα λεει xiaomi.eu ακομα τι να κάνω? και κατι αλλο και το ποιο σημαντικο στις πιο πολλες εφαρμογες με πεταει εξω ούτε στις κλησεις μπορω να μπω και χάνει την μια σιμ καμια φορα... καμια βοηθεια? ” Εκανες καθαρή εγκατάσταση;
-
Παράθεση από NasDriver: “@madevill, που έχεις κολλήσει ? Σε τι κατάσταση έχεις μείνει με την συσκευή ? ” Στα ίδια είναι. Κολλημένο σε bootloop, και δεν μπορει να βρει τη ρομ στο twrp. Μάλλον πάει για την εσχατη λύση της fastboot rom με το miflash. Καμια ιδέα;
-
Παράθεση από makis1024: “@Thracia μήπως ο bootloader του @m@devill δεν ξεκλείδωσε, και εμείς του δίνουμε συμβουλές, ψάχνοντας αλλού για λύσεις ενώ το πρόβλημα είναι ο bootloader που παραμένει κλειδωμένος; Υ. Γ Ξέρω ότι είσαι πειραχτήρι. ” Ξεκλείδωτος είναι ο bootloader, έχει περάσει και twrp. Aλλά δεν βρίσκει τη ρομ στο twrp και δεν του εμφανιζει και επιλογη για usbotg, να κανει install με otg
-
Παράθεση από John Baron: “GRANDE BUG! Έβαλα SD που είχα κάνει Format από το PC, και δεν την διάβαζε. Πήγα στο Storage, πάτησα Mount SD μου έβγαλε "Unsupported or Blank SD Card" με ρωτάει, Format? Λέω Ναι και έκανε Format ΟΛΟ το κινητό! ” Πωπω, πακέτο έφαγες φίλε.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Εκεί εσείς με τα MI5 βαράτε χωρίς έλεος. Δεν μας λυπάστε βρε ...... αυτό είναι bulling. ” Ναι ρε φίλε. Διαβάζεις το thread και βλέπεις 50Κ,60Κ, άντε 70Κ(λες καλά είμαστε), και ξαφνικά πετάγονται μπροστά σου τα εκατοπενηντάρια και ψάχνεις τρύπα για να κρυφτείς. ΕΛΕΟΣ!!
-
Παράθεση από pechr: “φιλε μου @arist1976 θα συμφωνησω οτι ειναι λιγο ταλαιπωρία, ομως σε πολλες περιπτωσεις συσκευες που κουβαλουσαν τα ιδια bugs μετα απο συνεχεις αναβαθμισεις.. εστρωσαν οταν ετρεξαν μια fastboot rom. Υπαρχουν οι διαβεβαιωσεις απο αρκετους χρηστες μεσα στα topics. Οτι θελεις κανεις εννοειται, σου ανεφερα τι θα εκανα εγω σε αυτη την περιπτωση. ” Συμφωνώ, όμως μόνο με τις δυο εκδόσεις της miui8 υπάρχει το πρόβλημα. Αν συνεχιστεί δεν το αποφεύγω. Όμως προς το παρόν θα τους δώσω λί…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΤι θα γίνει με τα mi5; Ακόμη το ban; Tα είπαμε βρε Admin. Καταντάει ανυπόφορο.
-
Παράθεση από bzanios: “Το μόνο προβληματάκι είναι ότι έχω 2πλές επαφές (Προφανώς επειδή τις έχω τις επαφές μου και στο Google και στο MI) τις οποίες προσπαθώ να τις ενοποιήσω μέσα από τις ρυθμίσεις των επαφών αλλά δεν τα καταφέρνω, μου βγάζει ότι δεν έχω διπλές εγγραφές. Ξέρει κάποιος πια είναι τα κριτήρια για να βρει τις διπλές επαφές; ” Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ. Είχα σβήσει παλιότερα και ένα backup από το micloud για αυτο το λόγο, αλλά το πρόβλημα ξαναε…
-
Παράθεση από pechr: “Παιδιά εγώ στη θέση σας θα έτρεχα την fastboot rom για αναδομηση και στο καπάκι θα έβαζα την miui 8 GTV 6.6.23. Από εκεί και πέρα θα έψαχνα για bugs. ” Φίλε Χρήστο, δεν νομίζω να χρειάζεται τέτοια ταλαιπωρία.Τέτοια προβληματάκια με τις επόμενες αναβαθμίσεις θα στρώσουν. Τη fastboot την έχω για πιο ακραίες καταστάσεις. Μη με βάζεις σε τέτοιους μπελάδες τώρα!
-
Παράθεση από dfoust: “arist1976 σε ποιο τηλέφωνο αναφέρεσαι; Via Xiaomi redmi note 3G ” redmi note 3 MTK