ξαναανεβάζεις το link γιατί είναι λάθος;Ο/H Thracia έγραψε:
@omek07 xiaomi-miui.gr/community/index…651546/?highlight=error+7
Ο 15ος σύνδεσμος. Εκει που λεει για το Mi5.![]()
@Bodai ?????
[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
-
ωραίος φίλε μου άμα κατάλαβα καλά όταν ξεκινάει ο twrp σε ρωτάει κάτι για read only και μάλλον δεν αποδέχτηκα να μπορεί να γράψει στο system. Όταν βγει η επόμενη Dev θα μπω να δω την ερώτηση και θα περάσω την καινούργια.
Ευχαριστώ -
Νάστε καλά παιδιά , μόλις περάστηκε μια χαρά η 6.6.30
Respect!! -
Δεν βλέπω κανέναν φάκελο μέσα στην συσκευή αλλά και στην SD cart, έκανα όλες τις δοκιμές (MTP, PTP), με την 6.6.23 είμαι και ετοιμαζόμουν για την 6.6.30...καμιά ιδέα κανείς ?
-
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Παιδια πηρα το Mi5 και ειχε xiaomi.eu ρομ και περασα τωρα την ελληνικη 6.6.23 και στα σχετικα λεει xiaomi.eu ακομα τι να κάνω?
και κατι αλλο και το ποιο σημαντικο στις πιο πολλες εφαρμογες με πεταει εξω ούτε στις κλησεις μπορω να μπω και χάνει την μια σιμ καμια φορα...
καμια βοηθεια?
-
Παιδια πηρα το Mi5 και ειχε xiaomi.eu ρομ και περασα τωρα την ελληνικη 6.6.23 και στα σχετικα λεει xiaomi.eu ακομα τι να κάνω?
και κατι αλλο και το ποιο σημαντικο στις πιο πολλες εφαρμογες με πεταει εξω ούτε στις κλησεις μπορω να μπω και χάνει την μια σιμ καμια φορα...
καμια βοηθεια?
Επίσης και εγώ βλέπω MIUI 8 by xiaomi.eu 6.6.23 beta -
Ο/H arist1976 έγραψε:
καμια βοηθεια?
-
ναι εκανα
Νομίζω και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν θέμα τα mi5. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0