Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 591.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παράθεση από thanostria: “Παιδιά ξαναέκανα τη διαδικασία από την αρχή από άλλο υπολογιστή και εννοώ έβαλα την Αγγλοκινέζικη ρομ 6.3.24, ξεκλείδωσα το bootloader κανονικά (επισυνάπτω σχετική φωτό) αλλά κολλάω στη διαδικασία του Recovery για το φλασάρισμα της Ελληνικής Ρομ. Τη βάζω μέσα κάνω τη διαδικασία με το cmd αλλά μετά απο εκεί και πέρα πατόντας Vol+ kai Power μου βγάζει το εικονίδιο σύνδεσης με υπολογιστή. Τι κάνω λάθος? μήπως υπάρχει άλλος οδηγός με περισσότερες λεπτομέρειες για άσχετους? …
-
Παράθεση από lallasgr: “Μια δοκιμή που μπορείς να κάνεις είναι να του ανοίξεις το καπάκι και να αφαιρέσεις το βύσμα της μπαταρίας για κανά μισάωρο και να το συνδέσεις μετά πάλι. Προσπάθησε μετά να το ανοίξεις να δεις αν παίρνει μπρος. Και εννοείται τσέκαρε αν φορτίζει μετά ” Μπαίνει σε fastboot mode αλλά μόλις δίνω εντολή με το adb για φλααρισμα το twrp, δεν το δέχεται σαν να είναι κλειδωμένος ο bootloader. Φαίνεται όταν φλάσαρα την κινέζικη ρομ με το flashtool, μπορεί να μην άναψε, αλλά ξανακλε…
-
Μπράβο ρε φίλε. Συγχαρητήρια!!
-
Εχει ένας φίλος μου πρόβλημα με το τηλέφωνο του και προσπαθώ να το βοηθήσω αλλά.... ¨Εχει το redmi note 3 MTK με την ελληνική stable. Όλα καλά μέχρι πριν λίγες μέρες. Πέρασε τη νέα stable και μετά από 2-3 μέρες το τηλέφωνο άρχισε τα bootloop. Άλλες φορές έσβηνε και δεν αναβε καθόλου. Το πήρα και όταν τελικά άναψε πήγα στο Twrp και έκανα wipe,factory resetκλπ. Ξαναφλάσαρα τη παλιά ρομ. Ξεκινούσε να γεμίζει τη μπάρα που φορτώνει τη νέα ρομ και στα μισά ξανά bootαρε. Τελικά του φλάσαρα τη fastboot …
-
¨Ολα καλά με το install αλλά βλέπω αρκετά κολλήμα και lag του τηλεφώνου. Θα δοκιμάσω να την ξαναπεράσω και βλέπουμε.. Αααα, κρασάρει και το revolut. Αναγκάστηκα να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και τώρα οκ. Και η μπαταρία λέει το ποιήμα πολύ γρήγορα. Δυστυχώς φαίνεται για πισωγύρισμα. Οι τελευταίες βελτιώνονταν συνεχώς και τις μάτιαξα.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από anton1z001: “Xiaomi mi 5 3gb ram / 64gb rom!! Με την ελληνικη gtv 6.5.19 χτυπησε περιπου 136.300+ αλλα δεν εχω screenshot.. ” Το γκρέμισες ρε φ'ιλε!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! zBMk10EiDZhwR xeuros7.png.pagespeed.ic.c2H_RtORC_.webp Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παράθεση από MANVLIS: “Official μπορώ να περάσω τώρα? Επίσης μπορώ να μπω σε recovery mode ή είναι άκαιρο? ” Φυσικά μπορείς. Ορίστε ο οδηγός στα αγγλικά. [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Επειδή έχεις κλειδωμένο bootloader, σου απαγορεύεται η πρόσβαση στο recovery partition της συσκευής. Πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα για περάσεις recovery.