Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 591.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από iliasbass: “το βασικο μου ερωτημα ειναι, μπορω να το ξεκλειδωσω χωρις καρτα sim? ” Δεν έχει σχέση το κλείδωμα της συσκευής απο την Xiaomi με την κάρτα SIM. Τα smartphones δουλευουν και χωρίς κάρτα SIM στις υπόλοιπες λειτουργίες πλην κλήσεων, sms, 3G κ.α. Το κλείδωμα που έχει μπει απο την Xiaomi είναι για να μην μπορεί κανείς να βάλει custom ROM, δηλαδή οποιαδήποτε ROM εκτός απο το en.miui ( China & Global) Μπορείς να το ξεκλειδώσεις και χωρίς κάρτα SIM ” Δυσρυχώ…
-
Παράθεση από Marakirakleio: “Παιδιά είναι κανείς εδώ;; έχω ένα θέμα... Έστειλα μήνυμα μου έδωσαν κωδικό για ξεκλείδωμα bootloader έκανα τα βήματα όλα καλά.. Η διεργασία για τον bootloader ολοκληρώθηκε... Τώρα κανονικά δε θα έπρεπε να δουλεύει με το volume up και το power button?? Πως θα βάλω την ελληνική ρομ;;; Στάλθηκε από το Lenovo K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξεκλειδ'ωνοντας το bootloader, αποκτάς πρόσβαση στο recovery partition του τηλέφωνου και μπορείς να περάσεις twrp. . Μέσω του tw…
-
Παράθεση από gharlito: “Αφού έκανα τα πάντα σχετικά με τις οδηγίες σε windows 10 για να περάσω την official forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13838/μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα στη συνημμένη φωτο. Έχει κανείς κάποια λύση? ” Βρήκα αυτό. Ελπίζω να βοηθήσει. Error 5054 Message: BROM ERROR S_DL_GET_DRAM_SETTINGS_FAIL (5054) Meaning: The files you're trying to flash do not belong to or are not compatible with the phone you're trying to flash them to Solution: * Ensure you're using the corre…
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΔυστυχώς όχι ακόμα.
-
Παράθεση από gharlito: “Δε πήγα να περάσω καμία. Αν μπορείς δώσε μου κάποιο link να ξεκινήσω σε παρακαλώ. Ευχαριστώ ” Διάβασε τον οδηγό για mtk [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και μπορείς να περάσεις μία από τις δεκάδες ρομ από εδώ με το flashtool ROM - Redmi Note 3 Διαλέγεις και παίρνεις
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Πότε σας το εμφανίζει αυτό με την Τριμερής κλήση; Στις εισερχόμενες ή στις εξερχόμενες. Σε μένα αν και δεν αναβάθμισα στην τελευταία, δεν μου το κάνει. Όταν έχω κλήση γράφει το τηλέφωνο ή το όνομα της επαφής ( εισερχόμενη ή εξερχόμενη) . ” Δεν το κάνει σε όλες τις επαφές. Το κάνει μόνο με συγκεκριμένα νούμερα στις εξερχόμενες.
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΌντως το πρόβλημα συνεχίζεται και με την 6.4.28. Λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν.
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΤα 'ιδια και εγώ παίδες.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ουτε να το σκέφτεσαι. Αυτά τα κόλπα θέλουν κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα, κολλησης και αποκολλησης ψηφοποιητη. ” Βασικά ρώτησα γιατί σε μερικά τηλέφωνα είναι σχετικά εύκολη διαδικασία. Σε άλλα πάλι είναι,αστα να πάνε. Και μάλλον σε αυτή τη περίπτωση ανήκει και το note3.
-
Παράθεση από bzanios: “1-2 φορές σταμάτησε να δουλεύει η αναγνώριση αποτυπώματος προσωρινά. Και τις δύο φορές παρατήρησα ότι είχε συμβεί όταν είχα κάποια ειδοποίηση από αναπάντητη ή από μήνυμα και πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό. Δεν δούλεψε. Το κακό όμως είναι ότι όταν εσκεμμένα το δοκίμασα με αναπάντητη, τότε δούλεψε, άρα μπορεί να μην φταίει η ειδοποίηση. Το προσωρινά το έγραψα γιατί, άνοιξα και έκλεισα με το Power την οθόνη και μετά η αναγνώριση δούλεψε. Σαν να έκλεισα προσωρινά το service του …
-
Παράθεση από Nelias: “Πρόκειται για εφαρμογή από το Play Store ή βρίσκεται στο τηλέφωνό μου ? ” Βρίσκεται ήδη στο τηλέφωνο. Πληκτρολόγησε δτο dialer *#*#3646633#*#* και πήγαινε στο hardware testing-audio. Tώρα για τις ακριβείς τιμές κάνε μια αναζήτηση στο google. Και εγώ έχω θέμα με τη νέα ρομ. Το μεγάφωνο δουλέυει συνέχεια στο μεγιστο. Δεν ξέρω γιατί και οι τιμές είναι σωστές στο engineering mode. Εκτός του ότι είναι πολύ ενοχλητικό, μπορεί να καταστραφεί και το μεγάφωνο. Αλλά δεν μπορώ να βρω …
-
Παράθεση από Nelias: “Διαπίστωσα ότι σε επικοινωνία μέσω messenger ενώ ακούω καλά ...δεν με ακούνε, λίγο και από το βάθος. Επιχείρησα μέσω των ρυθμίσεων/ήχος και δόνηση/ένταση ήχων να αυξήσω την ένταση φωνής. Δυστυχώς πάλι τα ίδια. Γυρνώντας στις ρυθμίσεις του ήχου διαπιστώνω ότι η ένταση της φωνής από μόνη της έχει μειωθεί. Απενεργοποίσα και ενεργοποίησα το Dolby Atmos χωρίς επιτυχία. Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσω ή είναι bug της ROM ? ” Μήπως πρέπει να το ρυθμίσεις μέσα από το engineering m…
-
Παιδιά με τηνεα ρομ παρατήρησα ότι το ράδιο στη λειτουργία μεγσφώνου δουλέυει από την αρχή στο μέγιστο. Δηλαδή δεν αυξάνεται σταδιακά η ένταση αλλά με την πρώτη γραμμή δουλεύει στο μεγιστο. Λογικά θα μπορώ να το διορθώσω από το engineer mode. Δεν βρίσκω το fmr που είναι για ρύθμιση ραδιο. Καμια βοήθεια;