Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 445.
-
Η λύση καμιά φορά είναι μπροστά στα μάτια μας... Αλλά άμα το κεφάλι τρώει σκάλωμα.... Ψάχνεις την λύση από τούς άλλους... Ευχαριστώ πολύ όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα επαναλάβω ότι όλα είναι καλά, αλλά μήπως φίλε userXP θα ήταν εύκολο να μην εμφανίζεται όλο αυτό το μακρυναρι της Vodafone? Γιατί δεν χωράνε όλα στην γραμμή κατάστασης 778c0fcc550d654cb1512bae0b94d6e1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κοίτα 6d8762edd1551ad214b74fae9fef074a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα όλα καλά... Αλλά γιατί μπερδεύεσαι? Αφού και η 2 SIM υποστηρίζουν 4g Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά Αλλά όταν πέρασα την νέα Ρομ χωρίς το root λειτουργούσε κανονικά μετά το root ξανά τα ίδια... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, σε αναμονή των νέων patch θα μπορούσες να δεις και την εφαρμογή του καιρού διότι όταν προσπαθώ να κάνω ενημέρωση για πρώτη φορά μου κλείνει, όταν ξαναδοκιμαζω όλα καλά κάνει σωστά την ενημέρωση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, και καλή χρονιά, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με την ηχογράφηση κλήσεων... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΔοκίμασε μέσα από το TWRP να κάνεις format data, μετά να περάσεις την Ρομ που θες, πριν από όλα αυτά μπες στο mi account και διέγραψε το κινητό, ίσως αυτό να δουλέψει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk