Καλημέρα σας, πάντως σε RN2 με την τελευταία έκδοση της ρομ global η μπαταρία εξακολουθεί να πέφτει σαν νερό όταν ανοίγω apps Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια, ξέχασα το φορτιστή μου για το Redmi Pro type C και ξέμεινα, τι προδιαγραφές θέλω για νέο φορτιστή? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την τελευταία ρομ αυτό είναι το αποτέλεσμα που μου δίνει και αυτό είναι στις αρχές του μηνα 4253a883719edde6bc4e0ee96c87a525.jpg b6f7d008ca413014d3f16c3504b965fd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, μετά από 3 μέρες με την τελευταία έκδοση της ρομ η μπαταρία έστρωσε.. τα πάει μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από thanasisk: “και με clear data καθε φορά που την ανοίγω την εφαρμογή κάνει και κάτι διαφορετικό. Την μία δουλεύουν τα ακουστικά και όταν το γυρίζεις στο ηχείο δεν ακούγεται τίποτα. και την άλλη όταν είναι στα ακουστικά δεν ακούγεται και όταν το γυρίζω στο ηχείο ακούγεται απο τα ακουστικά.” Προς το παρόν δείχνει οκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και καλή χρονιά μετά από 1 χρόνο με το τηλέφωνο τέτοια κατανάλωση στην μπαταρία δεν έχω ξαναδεί με την τελευταία έκδοση της ρομ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα καλά δείχνουν Άλλαξα και την μπαταρία την Παρασκευή και περιμένω να κάνει την πρώτη εβδομάδα ένα σωστό κύκλο φόρτισης.... Αλλά προς το παρόν άνετα βγάζει ημέρα και έχει 30% Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα πρόβλημα.... Προσπαθώ να απεγκαταστησω το Microsoft launcher και δεν λέει να φύγει με τίποτα ... Τι μπορώ να κάνω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk