δεν με κατατοπιζεις. Είχες xtrv ελληνική dev ή stable; Δεν γνωρίζεις; twrp μπορείς να μπεις;Ο/H Alex-dent έγραψε:
ειχα την dev 23/11/07 και προσπαθησα να βαλω την τελευταια stable...να ξανακανω τπτ εγκατασταση? δεν ανοιγει
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Κατέβασα την ΟΤΑ την τελευταία.
Μου λείπουν εφαρμογές ,στην αρχική οθόνη δεν εμφανίζεται σωστά το βιτζετ της ώρας σήμα δικτύου σχεδόν μηδαμινό και απ' όσο το ψιλοψαχνω υπάρχουν και άλλα ψιλοθεματακια.αμεσως την προηγούμενη έκδοση αλλά πάλι λείπουν οι εφαρμογές.παω να τις εγκαταστήσω ,όπως π.χ το άλμπουμ της Σόνυ αλλά δεν το δέχεται.κοιταω ρυθμίσεις,οκ τσεκαρισμενες οι άγνωστες πηγές.
Γραφω το μηνυμα στην εφαρμογη ,δεν το καταχωρει ,δοκιμαζω μεσα απο την ιστοσελιδα ουτε,ετσι το περναω απο το αλλο κινητο.
Να πάω πίσω σε Μπακ απ'.. είναι μερικοί μήνες απο το τελευταίο που έκανα .τι κάνω τώρα?? -
-
Το σκεφτηκα αυτο , το διαβασα εξαλου και σε αλλο νημα απο φιλο που εχει αναλογα προβληματα στην ιδια συσκευη και εκανε φορματ ντατα.
Απλως ειμαι διστακτικος μην το κανω χειροτερα και αναγκαστω να γυρισω με το μπακ απ μηνες πισω γι αυτο θα ηθελα την συμβουλη των ντεβελοπερς! -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H Alex-dent έγραψε:
ειχα την dev 23/11/07 και προσπαθησα να βαλω την τελευταια stable...να ξανακανω τπτ εγκατασταση? δεν ανοιγει
-
-
Προφανώς, παίζει. Αν το χρησιμοποιεί αυτό και κάποιος άλλος, ας μας πει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εγω ποτέ δεν είχα θέμα με το adaway αλλά πάντα superuser.
Αντίθετα να πάρει η ευχή με μπλοκάρει όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές εκτός play store -
Ο/H lefesta έγραψε:
Παω μετα να ανοίξω το supersu να δω αν μπορώ να κάνω κάτι και μου βγάζει μήνυμα ‘ root undetected” . στην προηγούμενη έτρεχε κανονικά με root. Μπορώ να κάνω κάτι η είναι πρόβλημα της ρομ? -
-
Τωρα βρε τσιφτες που κατέβηκα στην άρωμα 8.2.1 στο κόκκινο προ και συνεχίζει να μην δέχεται τις εφαρμογές εκτός στορε τι κάνω???
1) τίποτα
2) ακόμη ποιο κάτω?
3) περναω την 8.3.1 και περιμένω?
4) FR ?? Και μετά?
5) Σαλάτα του Σεφ?
6) Άλλο ,τον φάκελο,την κουρτίνα? -
Ρυθμίσεις => πρόσθετες ρυθμίσεις => ασφάλεια και απόρρητο => Ανοίγεις τον διακόπτη για τις άγνωστες πηγές
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα