Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 347.

• Εδω μια φωτο απο το mix πως σας φαίνεται? Ελπιζω να ανεβηκε σε φουλ ανάλυση... 27b5ed7cd34d1a0a32fb25e11fd816c5.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

z953rr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το mi mix μου... 1b6e5a96ad7d0f95b772d5f44b5ed1d2.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

z953rr - - Mi-Mix (Lithium)

Μήνυμα

Παράθεση από recep: “What do you mean: ξεμπλοκάρεις ???” Βαζεις αλλη ρομ πχ την ελληνικη κ οχι αυτη που φοραει οταν ερχεται. Επισης μπορεις να παιξεις με διαφορα tweaks. Αυτη τη στιγμή εχω βρει την υγειά μου κ φορτιζω καθε δευτερη μερα κ ειμαι συνεχεια με 4g δυο sim κ vpn εδω που βρισκομαι Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το χρησιμοποιω σε χωρο με αρκετό θορυβο(συνεργείο αυτοκινητων) μια χαρα ακουγετε.. Η συσκευή ειναι ΑΠΑΙΧΤΗ κ αν την "ξεμπλοκαρεις" βγαζει κ νουμερακια που κανουν τα αλλα φετινα super duper να κλαίνε.... 87d270bc996daea13277cb7281e66edb.jpgf5d2f173f4532b8183df78d80cf32641.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενική κουβέντα για το Mi MIX

Μήνυμα

Ναι δοκίμασα με αλλον κ ολα οκ. Μαλλον ειναι bug η καποια ρύθμιση... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από laiacher: “Πάει καλά? Είναι σταθερή? ” καλή είναι ,απλά δε μπορούσα να βάλω τι δικη μας k είμαι με aftin.o proximity sensor δε δουλεύει όμως.μάλλον είναι bug από την MIUI

• το θέμα με τον proximity sensor tou MI-MIX έχει διορθωθεί στην δικη μας rom?

Μήνυμα

Τελικα εμεινα με την EPIC μεχρι να βρω λυση εδω που βρισκομαι. Το mix παει μια χαρα. Επισης η καμερα σε νυχτερινη ληψη τα παει καλα. Ανεβαζω δυο φωτο για σύγκριση με το S7edge. Πρωτη φωτο ς7 οι αλλες δύο με το mix558ef821c9c75b9ce0c6aaebb9d73f12.jpg246db4a37c4d9aceefb6c1e2ba5677ea.jpg19693423a523fcefb6622c54f5804072.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαι 12th 2017, 5:27pm =============== Μετα απο μια μερα χρησης μπορω να πω οτι είμαι κατι παραπάνω απο ευχαρ…

• Εχω ηδη N στο mix απο σημερα το πρωι... Τωρα δε ξερω πως προλαβαν κ την ανεβασαν, επισης η σημερινή ρομ στο xiaomi eu αναφέρεται ως 7.0f8ad4c071d65b7a2524d2464711a9649.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Πως εχει κλειδωσει τη στιγμή που μπορω να βαλω την EPIC Κ την RR 7.1.2 επαναλαμβανομενα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Οχι δεν νομιζω, μπορω να κανω wipe κ reinstall την EPIC αλλα οχι τη δικη μας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Λοιπον εβαλα twrp root, ολα καλα. Αυτη τη στιγμη ειμαι με EPIC rom (dev) απο το xda προδπαθω να βαλω κανοντας wipe την δικη μας dev rom και ενω ειναι "successful" δεν μπουταρει μενει στο ΜΙ logo... Καμμια ιδεα? Να δοκιμασω dirty πανω απο την EPIC?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas_F: “Ίδια με το δικό μου είναι όλα και είναι ξεκλειδωτο. Μάλλον είσαι unlocked. Twrp πως θα περάσεις χωρίς PC? Sent from my MIX using Tapatalk” Εχω λιγο χρόνο για προσβαση σε pc για λογαριασμόυς κπλ κλπ Θα το προσπαθήσω οπως ειναι. (wish me luck) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εννοω οπως ειναι γιατι να μη βαλω twrp κ την rom μας??? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν εχω καταλαβει γιατι πρέπει να ειναι official ξεκλειδωτο... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πες μας τι θέλεις να κάνεις.. Το κινητό δείχνει να έχει official rom.” Θελω να βαλω twrp κ την δικη μας rom δεν εχω τοpcμου εδω κ εχω μειωμένη προσβαση σε υπολογιστή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν εχω pc στην ερημο(saudi arabia) Heeelp Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια μολιςΠαρελαβα. Μπορει καποιος να πει σιγουρα αν ειναι ξεκλείδωτος ο bootloader κ τι rom φοραει? Λογικά μπορω να περασω twrp? 330a1fe4902699f7f71c104e52553f6c.jpgc5ce3906462b35feced26b9b3746ddc6.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπλεξαμε... Μολις παραλαβω θα ποσταρω screen να δούμε τι rom φοραει. Χωρις pc φαίνεται αν εχει κλειδωμένο bootloader?

• Παράθεση από nikos153: “Παράθεση από z953rr: “... Παραγγέλθηκε το "καλο" στο 500αρικο..σε 2 μερες έρχεται. (να δω πως θα ξεκλειδωσω bootloader αν χρειαστεί στη μεση της ερημου που βρισκομαι).... ” Με γεια €500 από που? Θα χρειαστείς pc για ξεκλείδωμα, δεν νομίζω να γίνεται αλλιώς Σαουδική Αραβία βρισκομαι εξ ου κ η ερημος... Να δω πως θα περασω την δικη μας Rom αν ειναι ξεκλείδωτος ο bootloader γινεται? ”