Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 347.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Αυτό δεν νομίζει να το ξέρει κάποιος. Λογικά και οι δύο συσκευες θα πάρουν, αλλά πότε μόνο η Xiaomi ξέρει... ” ρωταω επειδη στο miui com εχουν ανοιξει τα invitations για alpha testers ,αλλα δεν διευκρινηζουν περι pro...κ κατι αλλο .ΑΝ σου κανουν την τιμη να σε διαλεξουν κ σου στειλουν update,λες να κλειδωσει κανας bootloader με την miui 8 alpha?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλημερα.γνωριζει καποιος mod αν θα παρει το pro, MIUI 8 ΜΕ ΤΙς ΠΡΩΤΕς ΣΥΣΚΕΥΕΣ, Η μονο το απλο MI NOTE θα εχει την τιμη?
-
μια χαρα κ στο mi note pro(ακυρη η φωτο)
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Παράθεση από z953rr: “Ερώτηση.το mi note pro περιλαμβάνεται στις συσκευές που θα πάρουν σύντομα miui 8?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι.. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί που έγραφαν εδώ μέσα για αυτή την ρομ, πως έβγαζαν 6 και 7 ώρες οθόνη... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν νομιζω,με χρση να βγαινουν αυτες οι ωρες.ο τροπος που μετρανε συγκριτικα sot ειναι ο εξης.τα παντα off εκτος wifι.φωτεινοτητα στο 30%.youtube…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕρώτηση.το mi note pro περιλαμβάνεται στις συσκευές που θα πάρουν σύντομα miui 8?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από AbyssD: “Παράθεση από galeanatur: “Btw, μπήκα και εγώ τώρα στο τρυπακι. Πως βλέπουμε Ποια έκδοση έχουμε, Και εμένα το κουτί γράφει 021 από πίσω Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” κατεβασε την εφαρμογη που χρησιμοποιουν και τα υπολοιπα παιδια. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hwbot.prime&hl=en” εψαξα κανα δυο σελιδες ,αλλα δεν τη βρηκα.με ποια εφαρμογη βρισκουμε τι εκδοση εχουμε???
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαρά πολύ καλά!!!!πως μετράς sot mαζι με χρήση ή απλά συνέχεια οθόνη ανοικτή? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαGtv. Θέλω να συγκρινω κάτι... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤην κατεβαζω λοιπόν!! Κμια ερώτηση τη χρόνο οθόνης βγαζετε με την τελευταία rom?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυματι διαφορες εχει γειτονα?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚ το δικό μου ίδιο. c3ebb9bc20cd86d3dd69619b04a7c7dc.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κ στο mi note pro μία χαρά!αλήθεια ποτε περιμένουμε marshmallow κ μεις?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΧθες δοκιμασα την Mokee aosp 5.1...δεν με συγκίνησε καθόλου σε ταχύτητα ,ούτε σε μπαταρία!!αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το Skynet Genesys από το xda.ένα πολύ ενδιαφέρον mod που μάλλον επεμβαίνει στο kernel.έχει 3 modes ,performance,balanced ,battery.το έχω σε battery mode κ έχει τουλάχιστον απίστευτη απόδοση.το βρίσκετε εδώ. NEWâ [ PERFORMANCE ] PROJECT SKYNET Ge⦠- Pg. 272 | Android Development and Hacking κ μερικά screenshots... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13626/...foru…
-
τελεια υποστήριξη εδώ κ χρόνια.Καλή ανάσταση!!!!
-
βασικα προσπαθουσα να botaρω το πισι με το hirens μολις τα καταφερα.paypal δεν εχω για να γινω vip με μετρητα γινεται? για πειτε ρε παιδια που ειναι η 6.4.28?stable H developer ειναι???
-
θα έχουμε Rom σήμερα??η γενικά αυτές τις μέρες??
-
Αυτο που γουσταρω πιο πολυ (κ που μου ελειψε σχεδον ενα χρονο)ειναι η υποστηριξη της MIUI !!!ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ποσο ΠΙΣΩ ειναι η προηγουμενη συσκευη που ειχα μετα που εσπασε το ΜΙ3 μου...θα κανω μια συγκριση ΞΑΝΑ με το πρωην Χ800 κ το νυν MI NOTE PRO.οι συσκευες υπουιθεται οτι μοιραζονται το ιδιο hardware!!!Μπαταρια με σκισιμο ολη μερα σημερα 4.30 ωρες με υπολειπομενο 10% ΤΟ ΜΙ ΝΟΤΕ!στο πρωην δυσκολα πολυ 4ωρο συνηθως 3-3,5 ωρες.wifi αψογο στο νυν,χαλια μαυρα στο πρωην με εξαιρεση μια ρομ που επιαν…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕπιστροφη ξανα στην xiaomi μετα απο περιπετειες τυπου LETV χ800...ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ αλλα με προβληματα software(μεγαλα)...η συγκριση με το minote pro φυσικα δεν υφισταται..πηγαινα για το mi5 αλλα δεν μου γεμισε το ματι..περασα kai την τελευταια rom της κοινοτητας.. (ωραιο ειναι το ρημαδι..πολυ ωραιο!!κ πιανει κ wifi.κ gps!οχι σαν το αλλο που ειχα φλασαρει οτι gps config κ patch για το wifi.. k δουλευε ΟΠΟΤΕ ηθελε....
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
z953rr - - Ο καφενές μας
Μήνυμαkαλα μην τρελλενεστει με το σκορ της cyanogen..αν θυμαστε ειχα 50αρισει με τη ρομ του Ivan στο mi3...ανοιξτε κανα thread περι snapdragon 810 να ποσταρω antutu 90.000 με το letv.. AINTE NA ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΙ5 ΡΕ XIAOMI ΝΑξαναγινουμε ανθρωποι.....
-
αναζητω αμεσα συσκευη..
z953rr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαAΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.μιας κ δεν βρηκα διαθεσιμο xiaomi αμεσα,βολευτηκα με ενα LETV.ΕΥΧΟΜΑΙ να γινει η miui port για το νεο μου τηλεφωνακι,θα μου λειψει η ολη φαση με τις εβδομαδιαιες αναβαθμισεις.βεβαια μπορει στο μελλον να σκασει το mi5 κ να μου κανει το κλικ..νασται ολοι καλα!!!