Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 466.
-
Παράθεση από osalonikios: “Πάντως αυτό το Vickmall έχει χεστεί στο τάληρο και πουλάει ακριβότερα. Και να πω πως ειναι κάτι διαφορτικο άντε να το καταλάβω. Κλασσικό κινεζομάγαζο. ” Προσωπικά πάω με gearbest δεν μου έχει κάνει νούμερο ακόμα μόνο καθυστερεί λίγο μερικές παραγγελίες. Πάντως πάνω από 30 ημέρες δεν έχει κάνει.
-
Καλημέρα παιδιά, αυτό είναι το Unboxing που έκανα στο redmi note 3 pro και λέω και κάποιες πρώτες εντυπώσεις για το redmi note 3 pro. Κάνω ειδική αναφορά στην κοινότητα την οποία και ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθεια. Έχει και αγγλικούς υπότιτλους και θα παρακαλούσα να τους ρίξετε μια ματιά μήπως έχω κάνει πατάτα στο συντακτικό της μετάφρασης. Ευχαριστώ πολύ. youtu.be/Lbynplu7T8A
-
Παράθεση από giwrgos_p: “Παράθεση από makis1024: “Καλημέρα , όταν βλέπεις qualcomm είναι το pro (kenzo), το MTK είναι το redmi note 3 (σκέτο) (Hennessy), το international Version είναι το (Kate). proud member of xiaomi miui gr ” Έτσι εξηγούνται όλα . Ευχαριστω πολυ 11:52 ΛΕΕΙ ειναι κεντρο διαολογης Αττικης. Οποτε αυριο θα το παρω :') ” καλός να το δεχθείς και πάντα καλοδούλευτο
-
Παράθεση από demakhs: “Ελα, ξερνα την πηγή θησαυρών που βρηκες και πάλι φίλοι θα μαστε... ” ρε απλό είναι διαβάζω πολύ forum αλλά δεν έχω αυτοσκοπό τα μπαρμπαλίδια αλλά να μάθω περισσότερα πράγματα και για το κινητό και για να βοηθήσω κανέναν χριστιανό ή αλλόθρησκο ή αθεόφοβο σαν εμένα. χεχε Και επίσης όπου γνωρίζω απάντηση συμμετέχω. Μετά μου σκάνε στην μούρη ΜΠΑΜ να μην τα πατήσω;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Panik13: “Αυτο κάνω απλα χάρηκα με το μήνυμα στο 3μερο αλλα φαίνεται ότι Αργούμε ακόμα για ξεκλείδωμα ” υπομονή και επιμονή χρειάζεσαι αρχικά. Μετά χαίρεσαι συνολικά γιατί η συσκευή θα είναι όπως την θες και θα το έχεις καταφέρει μόνος σου (άσχετα από όποια βοήθεια έχεις από τα παιδιά της κοινότητας).
-
Παράθεση από jimchalk: “καλημερα παιδια!! Επιτελους ηρθε και το δικο μου. Bootloader κλειδωμενος κι ολα καλα!! Μια ερωτηση μονο η global beta ειναι το ιδιο με global dev? Δειτε και screenshot! ” beta = Δοκιμαστική έκδοση πριν την επίσημη κυκλοφορία για τεστάρισμα και μικροδιορθώσεις Developer = Έκδοση υπό ανάπτυξη οι χρήστες την τεστάρουν και αναφέρουν προβλήματα προς διόρθωση είναι 2 διαφορετικά πράγματα ΟΜΩΣ στην προκειμένη περίπτωση ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ έκδοση αλλά με διαφορετικό όνομα όπως π…
-
Παράθεση από koko: “@kostasrose έχω ψωνισει πάμπολλες φορές από ebay, αλλά μικροπράγματα. Κάποιες φορές όντως αποζημιωθηκα, κάποιες άλλες δεν μπήκα καν στη διαδικασία να αναφέρω ότι δεν παρέλαβα ή ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό, λόγω της μικρής αξίας των αγορών μου. Παρόλα αυτά την έχω πατήσει με αγορά μιας ενδοεπικοινωνιας αξίας 60€ ή οποία δεν έφτασε ποτέ και ούτε τα λεφτά μου πήρα πίσω. Ο πωλητής μου έλεγε να κάνω υπομονή μία βδομάδα...και άλλη μία...μετα υποτίθεται ότι το ξαναεστειλε και ξα…
-
Παράθεση από koko: “εδω θα πάρεις ποικίλες απαντήσεις... Υπάρχουν αυτοί που αποφεύγουν το ali όπως ο διάβολος το λιβανι, υπάρχουν όμως κ αυτοί που το έχουν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τους. Το aliexpress έχει υπηρεσία διασφάλισης των χρημάτων σου που μπορείς να απευθυνθείs αν κάτι πάει στραβά (κάτι ανάμεσα σε ebay και paypal). Από την άλλη δεν έχεις να κανεις με έναν πωλητή, αλλά με πλατφόρμα συγκέντρωσης διαφόρων πωλητών, άρα είναι και ανάλογα το που θα πέσεις! Προσωπικά, για αυτόν ακριβώς …
-
Περι ανέμων και υδάτων !!!
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγω το χω ξανά "πει"... Μετά τα mi-ψυγεία, mi-πλυντήρια, mi-γοσκοτωστρες, ζω κ περιμένω για τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει ο πρωτος αυτοματος mi-ξεκουκουτσοκαρπουζωτης!! (Εεεεεεεε, αλλάξτε τον τίτλο γιατί μπερδεύει..ή κάντε τον σπέρνει...ή γραψτε το σωστα.. ) ” που σε μπερδεύει; Νομίζω ότι ο τίτλος είναι κατατοπιστικότατος για θεματολογία "ότι φανεί του λωλοστεφανή"
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Panik13: “Στο username είτε βάλω το τηλέφωνο μου είτε το Mail κάνω log in στο ιδιο account ID ” Δοκίμασε να κάνεις login και για username βάλε τον αριθμό ID και κωδικό αυτόν που γνωρίζεις.
-
Παράθεση από geomos: “Η άλλη λύση είναι να αγοράσω από το γνωστό κατάστημα του aliexpress που στέλνει με DHL αλλά με στάση στην Αγγλία ώστε να μην πληρώνεις τελωνείο. Βγαίνει και καλά η τιμή. Απλά δεν έχω ξαναψωνισει από Ali και φοβάμαι. Έχει κανείς εμπειρία? Είναι το alipay εξίσου αξιόπιστο με το PayPal? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από Aliexpress έκανα τις πρώτες μου κινέζικες αγορές και δεν με έχει απογοητεύσει. Μάλιστα σε μια περίπτωση που η παραγγελία δεν είχε…