Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 466.
-
Παράθεση από mpoumpouzos: “ενταξει παιδια θα ξαναπεσει διαβασμα το σκ,στο μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι με τη ρομ που φοραω τωρα ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω......δεν ειναι ενας και δυο ρε γαμωτο......... ” Είναι απλό μην πελαγώνεις. Πρώτα ξεκλειδώνουμε τον bootloader --> εδώ <-- και αμέσως μετά ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας. Μην περιμένεις να πας από το Α στο Ω χωρίς να περάσεις όλη την αλφάβητο αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο.
-
Διάβασε τον οδηγό στη πρώτη σελίδα. Και εγώ στη θέση σου ήμουν. Με διάβασμα υπομονή και επιμονή τα κατάφερα. Όπου κόλλησα ρώτησα τα παιδιά και με βοήθησαν. Με το που ήρθε η έγκριση του αιτήματος μου πήρε 4 ώρες. Το επόμενο κινητό της γυναίκας μου το έκανα μόνος σε 45 λεπτά (η περισσότερη ώρα ήταν αναμονή να περάσει η ρομ και να ρυθμίσω το κινητό σαν πρώτη εκκίνηση). Εδώ ισχύει το "κάποιος που ρωτάει νοιώθει χαζός για 5 λεπτά. Κάποιος που δεν ρωτάει μένει χαζός για πάντα...." Αν ακολουθήσεις τον …
-
Παράθεση από mpoumpouzos: “χαχαχαχα..............δε παλευεσαι!!!!!εγω σας λεω το πονο μου και εσεις με κοροιδευεται........... ” Δεν σε κοροϊδεύουμε. Ο geoanto555 με το σχόλιο "Το πετάς στην αυλή μου και είσαι ήσυχος.... Θα απαλλαχθείς απο τις αναφορές.." εννοεί ότι θα στο αναστήσει και θα στο παραδώσει ελληνικότατο χεχε. Αν τον γνώριζαν στην xiaomi θα τον έλεγαν the greek Jesus (στα κινέζικα)
-
Παράθεση από mpoumpouzos: “ωραια και μετα τρεχω τη ρομ κατευθειαν μεσα απο τον updater του κινητου σωστα?? ” Όχι δεν νομίζω να σου περάσει από το updater αλλα μην βιάζεσαι. Μόνο το αίτημα για ξεκλείδωμα από την εταιρία θέλει 2 ημέρες για να εγκριθεί. Όταν τελειώσεις και με το ξεκλείδωμα λογικά την ελληνική θα την περάσεις με τον παρακάτω οδηγό. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
Παράθεση από mpoumpouzos: “καλημερα γιωργο....οταν λες να ξεκλειδωσω τι εννοεις??? αν δεις φοραω stable global λογικα και θελω να βαλω την ελληνικη stable..... ” Αρχικά πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Αυτο το κάνεις με τον λογαριασμό σου Mi Account. Αν δεν έχεις λογαριασμό ή δεν ξέρεις πως να ξεκλειδώσεις των bootloader δες παρακάτω. Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Ξεκλείδωμα του Bootloader…
-
Υποθετικη ερώτηση
ΜήνυμαΠαράθεση από Justin Testin: “Είναι πάντα καλό να βλέπει κανείς την πρακτική πλευρά ενός πράγματος. Αν ο εχθρός σου μπορεί να σου φανεί χρήσιμος, γιατί να τον αφήσεις να πνιγεί; Εγώ θα ψήφιζα το 4) Τον σώζεις γιατί αύριο μεθαύριο σε κάποιο ερημικό νησί θα χρειαστείς κάποιον να φας. Γιατί να κανιβαλίσεις κάποιον που δεν σου έφταιξε; Εξάλλου, το λέει και ο σοφός λαός μας: Φάε ένα μαλάκα! (Αν είναι και χοντρομαλάκας, ακόμα καλύτερα, θα τρώμε για μέρες). ” έξυπνο χιούμορ!
-
τεστ οδηγου
ΜήνυμαeuJ0VA4.jpg
-
έχει πρόβλημα με τις εικόνες δεν τις εμφανίζει ενώ στην προεπισκόπηση όλα είναι μια χαρά εμφανίζει μόνο την πρώτη και την τελευταία Έγινε update όλος ο οδηγός μια εικόνα! Μάλλον δεν σηκώνει πολλές εικόνες η κάθε ανάρτηση.
-
Δείτε τον οδηγό σε πλήρες μέγεθος από --> εδώ <-- euJ0VA4.jpg
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν πιάνει το χέρι του είναι σχετικά εύκολο.... ” Είμαστε στο 2016 και η τεχνολογία παραμένει πίσω.... Τι ωραία που θα ήταν να υπάρχει εφαρμογή τύπου teamviewer και να κάνεις εσύ τα μαγικά σου από το σπίτι και ταυτόχρονα να συμβαίνει αποτελεσματικά στην απομακρυσμένη συσκευή και ο άλλος με το πρόβλημα να πίνει ουίσκι και να κοιτάζει να λύνεις και να δένεις - ανασταίνεις το κινητό του
-
Παράθεση από demakhs: “...και μετά τηλέφωνο (ή e-mail ) στην Φάνης Μπαμπούλας & Υιος – Οίκος Τελετών – Just another WordPress site φτου φτου φτου.... ” Μην το απογοητεύεις το παιδί , ίσως μπορεί ο μάγος Γιώργος να το σώσει...
-
χαθηκαν οι επαφες
ΜήνυμαΠαράθεση από vadams64: “Καλημέρα.Η εγχειρηση πετυχε ο ασθενης δεν πεθανε όλα πηγαν καλα.Εχω πια ρομ miui by xiaomi-miui.gr ctv 8.0 stable 8.0.1.0 LACNDG.Ευχαριστω τα παιδια του φορουμ για την βοηθεια τους. ” Πολλά συγχαρητήρια! Η πιθανότητα να πεθάνει ο ασθενής ήταν μικρή και αν συνέβαινε αυτό υπήρχε τρόπος ανάνηψις... Ο μόνος τρόπος για να πεθάνει είναι να κάνεις τον χειρούργο μέσα στο hardware και δεν ξέρεις ή δεν προσέχεις.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Δεν έχω καταλάβει πως κάνεις αίτηση χωρίς το κινητό ... το προσπάθησα και κάτι δεν μου έβγαινε, δεν θυμάμαι τι. Νομίζω ότι δεν γίνεται. ” Και όμως γίνεται: Για δημιουργία λογαριασμού (αν δεν έχεις) 1) Μπαίνεις από τον υπολογιστή σου -->εδώ<-- 2) Πατάς create an account (είναι κάτω από το πορτοκαλί πλαίσιο sign up) 3) Σου δίνετε η επιλογή τώρα να δημιουργήσεις account είτε χρησιμοποιώντας το e-mail σου είτε τον αριθμό του τηλεφώνου σου (αν επιλέξεις τηλεφωνικό αριθμό να φροντίσ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Απορία. Έχω ένα mi account που έχει άδεια για ξεκλείδωμα (αυτό που ξεκλείδωσα το πρώτο τηλέφωνο). Περιμένω ένα δεύτερο τηλέφωνο για μένα αυτή την φορά που θα βάλω το δικό μου account που δεν έχει πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα. Για να ξεκλειδώσω γρήγορα αλλά και να έχω άδεια και στα δύο, κάνω αίτηση με το δεύτερο (που δεν έχει άδεια)για να έχει άδεια στο μέλλον και μετά ξεκλειδώνω με το πρώτο ; ” στο νέο τηλέφωνο βάζεις το πρώτο account με την άδεια και το ξεκλειδώνεις. Αφού τελ…
-
Υποθετικη ερώτηση
Μήνυματι 20 τι 21;;;;;; όποιος και αν είναι αυτός. Το τρελό θα είναι να ναυαγήσουν σε ελληνικό νησί και να τους βάλουν μαζί σε hotspot και άιντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι πρόσφυγας ούτε εσύ ούτε ο εχθρός σου.