Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 466.

• Παράθεση από moodis: “Ok..ωραια..επειδη θα χρειαστουμε λιγο χρονο για να ολοκληρωθει η διαδικασια καλυτερα να γινει απογευματινη ωρα γιατι βρισκομαι στην δουλεια..θα επικοινωνησω μολις ειμαι ετοιμοπολεμος.. Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια.Ειναι και θα ειναι πολυτιμη.. ” διάβασε μόνο λίγο τον οδηγο 2-3 φορές με προσοχή να πάρεις μια ιδέα. Θα σου μειώσει και το άγχος.

• Παράθεση από moodis: “Το διαβασα και η διαδικασια ειναι κατανοητη ομως δεν εχω ιδεα απο το χωρο..σιγουρα να το επιχειρησω μονος? ” Προσωπικά εγώ δεν είχα απολύτως καμία ιδέα και τα κατάφερα μόνος μου στο 90% το υπόλοιπο 10% με βοήθησαν τα παιδιά της κοινότητας και ο Γιώργος από τον προσωπικό του χρόνο τον πέρασε μαζί μου μέσω teamviewer για να με βοηθήσει. Δεν είναι δύσκολο, απλά μερικές φορές η αναποδιά είναι να μην βλέπει σωστά την συσκευή ο υπολογιστής. Κατα 99% θα τα καταφέρεις πολύ πιο εύκο…

• Παράθεση από moodis: “Δεν έχω ιδέα από το χώρο..να προσπαθήσω μόνος ή καλύτερα να βρω κάποιον για βοήθεια από κοντά? ” Ξεκίνα μόνος τον οδηγό και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. Απλά διάβασε 2-3 φορές τον οδηγό να πάρεις μια εικόνα του τι θα κάνεις.

• Παράθεση από moodis: “καλησπερα στην παρέα. Έχω το xiaomi note 3 32gb από το Φεβρουάριο και εχω λίγες μέρες πρόβλημα με το βισμα της μπαταρίας.δεν κάνει καλή επαφή.το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση και το προσέχω.τι πρέπει να κάνω?? ” Η usb υποδοχή σου μέσα στο κινητό σου έχει ένα μικρο παράλληλο πλαστικό που λειτουργεί σαν οδηγός για το βύσμα να πάρει την σωστή θέση. Αυτά τα πλαστικά σπάνε σχετικά εύκολα με αποτέλεσμα τα χάλκινα pins για να έρθουν σε επαφή θέλουν μια κλίση προς τα πάνω. Αυτά …

• Παράθεση από zananiro: “Φίλε το αν ένα κατάστημα σέβεται τον καταναλωτή φαίνεται από το after sales support. Το Banggood δεν ασχολείται με αλλαγές ρόμ κλπ, τα πουλάει όπως τα παίρνει από τον προμηθευτή. Αν ο προμηθευτής τα έχει ανοίξει για να περάσει custom Rom, έτσι θα το πουλήσει. Το ίδιο κάνει και το geekbuying. Προσωπικά, σφραγισμένα κινητά από το εργοστάσιο μόνο από geekbuying, gearbest και banggood έχω παραλάβει. Μικρότερα μαγαζιά τύπου πχ vickmall, minideal θα το ανοίξουν κυρίως για να το…

• Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω μπορεί να είναι γρατσουνιές στο φακό της κάμερας. Σκουπίδια και σκόνες σπάνια περνάν μέσα στο φακό καθώς κατασκευάζονται αεροστεγός. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά έχει δικό του σύστημα ασφάλειας πληρωμών, ψάξε το λίγο Welcome to AliExpress Buyer Protection ” Το aliexpress αφού κάνεις την παραγγελία δίνει στον πωλητή 8 ημέρες για να ταχυδρομήσει την παραγγελία σου. Αν δεν το κάνει σε 8 ημέρες ακυρώνει την παραγγελία και παίρνεις πίσω τα χρήματά σου στο ακέραιο. Αν την ταχυδρομήσει μέσα στις 8 ημέρες πρέπει να καταθέσει tracking number και δεν πληρώνει τον πωλητή μέχρι εσύ να πατήσεις ότι έλαβες το πακέτο. Υπάρχει όμ…

• Παράθεση από derveni: “Να μπω σε fastboot την αναβάθμιση την κατέβασε, ποια rom να βάλω μέσα χύμα αυτήν που είπε ο @geoanto555 ??? ” ναι κάνε ότι σου πει ο Γιώργος το κατέχει το "άθλημα" καλύτερα από όλους νομίζω

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από geoanto555: “Αν καταφέρεις και την βάλεις θα είσαι οκ... ” Έχω μάθει λόγο δουλειάς να μην λέω μεγάλες κουβέντες το αποτέλεσμα θα δείξει. ” και εγώ στην ίδια φάση ήμουν την πρώτη φορά μέχρι να μου γράψει το success πίστευα στην δύναμη του αδιανόητου που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αλλά σε μένα παίζει να συμβεί μετά την δεύτερη φορά δεν το σκεφτόμουν καθόλου

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από mixaliscy: “Μπαίνεις εδώ Το κατεβάζεις άμα σε αφήνει (αφού έχεις κωδικό θα σε αφήσει) Μετά συνεχίζεις με τα βήματα στην πρώτη σελίδα ” Θα μπω δηλαδή σε fastboot σωστά ?? ” Κάνεις σύνδεση από την εφαρμογή του Mi account κλείνεις το κινητό. Πατάς volume down + power ταυτόχρονα μεχρι να δεις τον λαγό MITU να πειράζει το κεφάλι του android τρέχεις την εφαρμογή που έκανες εγκατάσταση στον υπολογιστή και κάνεις login κουμπώνεις το κινητό με usb για να συνδεθεί στον …

• Παράθεση από derveni: “Λοιπόν μπαίνω στο λογαριασμό του Mi Account και εκεί που λεει Unlock κατεβάζω το app που έχει κάτω ?? η πατάω το Unlock now ? ” Κατέβασε την εφαρμογή και κάνε την εγκατάσταση στον υπολογιστή. Αμέσως μετά ακολουθείς τα βήματα του οδηγού και είσαι έτοιμος. Δεν είναι δύσκολο

• Παράθεση από akalyptos03: “Τοσο χαλια ειναι το Τσεχικο ταχυδρομιο;;; Παντως με NL post απο Gearbest 20-25 μερες και ειναι σπιτι σου ” Εμένα έχει κολλήσει στο "Information sent to Czech". Μια άλλη παραγγελία που έκανα στο aliexpress και 2 μέρες μετά από αυτήν του gearbest είναι ήδη στο ταχυδρομείο και αύριο πάω να το πάρω.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• μάλλον κάποια global φοράει και σίγουρα unofficial

• Παράθεση από takisfrag: “Eγώ πάντος την περασμένη εβδομάδα που δοκίμασα με δυο πιστωτικές για αγορά redmi note 3 pro δεν πέρασε πήγα alpha bank τους λέω τι γίνεται ρε παιδιά κανένα νέο για τις κάρτες ; Και ή απάντηση ήταν δεν ξέρουμε δεν έχουμε καμιά ενημέρωση και ψώνισα πάλι με paypal Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ώπα έχουμε θέμα με την alpha.... ακούστε τι έκανε και μιλάω από προσωπική εμπειρία. Όποιος χρησιμοποιούσε κάρτα alpha bank για online αγορά σου επέτρεπε …

• Εύκολα κάνεις αγορές με revolut το μόνο αρνητικό είναι ότι θες 2-5 μέρες για να εμφανιστεί το ποσό του εμβάσματος στη κάρτα. Πριν 6 ημέρες την χρησιμοποίησα και λειτουργεί άψογα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κλέφτες - λωποδύτες 2 ημέρες με έχετε και πεινάω.... ούτε έναν θησαυρό δεν βρήκα. Στην ψάθα θα πεθάνω ΑΡΚΟΥΔΕΪΔΕΣ!

• Παράθεση από niksakalis: “Παράθεση από spideman3: “Έχει αναφερθεί ότι ή μόνη global rom που ξεκλειδώνει είναι ή stable. Έχε τον νου μερικές φορές τις unofficial rom τις βαπτίζουν global. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα σε όλους. Παρήγγειλα πριν λίγες μέρες από το banggood.com τοXiaomi Redmi Note 3 Pro και έκανα εγγραφή στην πολύ καλή προσπάθεια ενημέρωσης χρηστών Xiaomi που γίνεται εδώ. Δεν είχα ιδέα για το πρόβλημα που υπάρχει με τις Rom των Xiaomi και αν το ήξερα δ…

• Συγχαρητήρια bazgr1988 Αλήθεια τι παίζει ρε παιδιά με το -2% που αναφέρουν κάποιοι. Εγώ δεν το έχω συναντήσει... Είναι θέμα software και κυρίως εμφανησιακό bug ή είναι λειτουργικό, ακόμα και Hardware;

• Παράθεση από osalonikios: “@kostasrose Mygad = ελληνικό μαγαζί. ” Δεν το ήξερα καν Ισχύει όμως ότι έγραψα για όλα τα καταστήματα... ανεξαρτήτου εθνικότητας. Αν και με τα ελληνικά έχω από κακές έως κάκιστες εμπειρίες... και λυπάμαι γιατί ήθελα να υποστηρίξω ελληνικές επιχειρήσεις αλλα μου έχουν κάνει πολλές ταρζανιές και μου έχουν πει πολλά ψέματα. Κυρίως για θέματα διαθεσιμότητας που ως δια μαγείας όταν ερχόταν η σειρά μου για αποστολή τελείωνε το προϊόν... και περίμενα και 20 μέρες για refund!